• voor en na neuscorrectie turkije Esteworld (2)
  • voor en na neuscorrectie turkije Esteworld (3)
  • voor en na neuscorrectie turkije Esteworld (1)
  • Image-17

Mijn naam is Rosa Prati en 3 januari 2018 heb ik een neuscorrectie Turkije gedaan en mijn tunnels van mijn oren laten dichten.

Ik heb Esteworld Turkije gevonden via het internet, ik ben al sinds dat ik mij kan herinneren bezig met mijn neus en allemaal sites, offertes en prijzen aan het opzoeken van neuscorrecties. Ik heb dit al zowat mijn hele leven gewild en mijn droom is ook daadwerkelijk uitgekomen!
Mijn tunnels heb ik voor een lange tijd gehad maar ik ben uit die “alternatieve” uitstraling gegroeid, ook met mijn toekomstplannen gaat dit niet meer samen.
Hier ga ik vooral in op mijn neuscorrectie.

De dag van het vertrek naar Turkije:
Geen besef, wel veel zenuwen. Morgen is het zo ver, ik word geopereerd. Zo spannend, maar o zo geweldig. Het liefste lig ik er nu al, dit is ook iets wat ik vaak genoeg heb gezegd.
Als je iets graag wilt en je wacht er al zo lang op, wil en kan je bijna niet langer wachten als je weet dat het moment er bijna is.

Aankomst:
Ik kwam aan rond 7 uur in de ochtend, er stond gelukkig wel al een chauffeur te wachten om ons op te halen, wat een service! We zijn naar het hotel gebracht, wat een prachtig, geweldig hotel met geweldige service we konden daar gelukkig al eerder inchecken (Dit was eigenlijk pas na 2 uur in de middag). We hebben toen lekker even bij geslapen en daarna zijn we op pad gegaan.

De dag van de operatie:
Nog steeds geen besef. Het is allemaal zo onrealistisch. We werden opgehaald door dezelfde chauffeur. Onderweg naar de kliniek heb ik heel veel na gedacht, of mijn verwachtingen gehaald konden worden, of het allemaal wel goed zou gaan, of het zou klikken met de chirurg etc. etc. Ik ben hier zo lang al mee bezig geweest dat ik zelfs een heel mapje met foto’s mee had, bewerkte foto’s van mijn neus, hoe ik graag het eindresultaat zou willen hebben (mits dit haalbaar was natuurlijk) Ik schaamde mij hier best om maar het gaat toch wel om mijn gezicht dus ik heb het alsnog mee genomen.

Toen ik er eenmaal was moesten we plaatsnemen in de wachtkamer, wat formulieren invullen, betalen en wachten op dokter Safak. Ondertussen kwam er een Nederlandse tolk, het was haar eerste dag maar ze was echt enorm aardig (ik weet alleen helaas haar naar niet meer..)

Het was zo ver! Mijn naam werd geroepen en ik ging naar de kamer van dokter Safak. Wat een aardige man, hij stelde me gelijk gerust. Ook de foto’s vond hij geen probleem, hij heeft zelfs echt gekeken ernaar en vroeg welke ik het mooiste vond. Dit kan natuurlijk nooit helemaal na gemaakt worden maar wel zo goed mogelijk.

Na de operatie:
Ik had erg veel last, mijn ene oor wou voor een paar dagen niet stoppen met bloeden en hier moest ik ook voor terug naar de kliniek, ik ben een extra nacht gebleven en moest ook aan een extra infuus, dit was wel echt een van de lastigste nachten die ik heb gehad. Met mijn neus is alles goed verlopen, ik ben wel echt enorm opgezwollen geweest maar dit hoort er natuurlijk bij. Ik ben namelijk ook aan de binnenkant geopereerd want ik heb altijd al last gehad van mijn neusluchtwegen.
Verder is alles goed verlopen, ik vloog de 8e van januari weer terug en de vlucht is ook helemaal goed gegaan.

Nu zo’n 2,5 maand later ben ik al enorm blij met het resultaat en ik ben nog maar zo vroeg in mijn herstel! Ik moet wel toegeven dat het erg lastig is soms om niet te kunnen zien hoe het er uiteindelijk uit ziet en ik hoop dat de zwelling nog wel af neemt maar tijd zal het leren!

Ik wil Margo van Esteworld Nederland die je over bij helpt en in begeleid enorm bedanken. En natuurlijk Dokter Safak. Dokter Safak heeft mijn leven enorm veranderd en dat zal ik nooit vergeten ik ben hem voor altijd dankbaar.