• voor en na neuscorrectie turkije

Ervaring neuscorrectie Turkije bij Esteworld

Na alles goed te hebben doorgesproken op het kantoor van Esteworld in Nederland met Margo besloot ik mijn neuscorrectie Turkije in te plannen.

Aangekomen in de luxe Esteworld kliniek werden mijn moeder en ik van harte verwelkomt door één van de Nederlandse begeleidsters. De operatie dag was aangebroken en de spanningen begonnen naar mijn hoofd te stijgen. Wij werden na korte tijd wachten naar onze privé kamer geleid waar wij rustig op adem konden komen.

Vervolgens moest ik een steriel operatiepak aan en er moest bloed worden afgenomen. Dr. Safak Aktar kwam even later mijn kamer binnen om alles door te nemen over de neuscorrectie. Ik heb mijn wensen verteld en hij heeft foto’s gemaakt van mijn neus van alle kanten.

Later werd ik naar de operatiekamer gebracht. Door de narcose heb ik niets gemerkt en later ben ik in mijn kamer wakker geworden. Ik heb samen met mijn moeder in de kliniek geslapen en de zusters zorgde goed voor ons. De eerste dag waren er geen zwellingen te bekennen en ook geen pijn. Voordat ik naar mijn hotel terug ging, kreeg ik nog medicijnen mee.

Onze privé taxi die altijd stipt op tijd is, bracht ons weer naar het luxe Hilton Hotel.

Ik heb in het hotel de eerste paar dagen flink wat zwellingen gehad rond mijn ogen, maar dat was te verwachten. Ik ben snel beter geworden door de dagen en ging zelfs al naar het centrum met mijn moeder.

Ik heb iemand ontmoet uit Nederland die ook een neuscorrectie heeft gedaan, precies op dezelfde dag toevallig.

Toen was de laatste dag aangebroken en onze taxi stond op ons te wachten om naar het ziekenhuis te gaan voor de na-controle. Dr. Safak Aktar heeft mij verwelkomt in de kamer waar de hechtingen worden verwijderd en de plastic vormen in mijn neus. Dit was snel gedaan. Als laatste heb ik nog een leuke foto met mijn dokter gemaakt.

Al met al was het reisje een top ervaring met een geweldig resultaat door top dokter Safak Aktar.

Eenmaal terug nam Margo gelijk weer contact op voor de nazorg.

Ik ben heel erg tevreden en blij met mijn keuze voor Esteworld. Mijn neus ziet er super uit en ben er zoooo blij mee ! Esteworld is een dikke aanrader

Jissy