• neuscorrectie laten uitvoeren bij Estewordl

Ervaring neuscorrectie Esteworld.

Vorige jaar heb ik een neuscorrectie ondergaan bij Esteworld. Bij binnenkomst viel mijn oog al direct op de professionele sfeer.

Ik werd vanaf binnenkomst begeleid door de hostess van Esteworld en kreeg uitgebreide uitleg. Bij de kennismaking met de chirurg viel mij op hoe rustig en alles verliep. Er werd heel goed naar mijn wensen geluisterd en precies uitgelegd wat er mij allemaal te wachten stond. Ik was erg nerveus maar dat viel snel van mij af door het vertrouwen dat de chirurg mij gaf. Toen was het moment daar en met kriebels in mijn buik ging ik voor mijn neuscorrectie. Ik hoefde niet lang te wachten tot ik begeleid werd door een vriendelijke zuster naar mijn eigen privé kamer.

De zuster wist mij op mijn gemak te stellen en de anesthesist bracht me in mijn eigen privékamer in slaap, dit was heel prettig op deze manier. Door de afleiding en de vriendelijke zuster en de anesthesist is het proces van het infuus prikken me totaal ontgaan en voor ik het wist lag ik te slapen. Na de behandeling werd ik wakker op mijn kamer. Daarna kreeg ik een lekker broodje en een drankje.

De hersteldagen vlogen voorbij en voor je het weet ben je op weg naar huis. Tijdens mijn genezing bij Esteworld had ik dagelijks controle. Ik was zo onder de indruk van hun goede zorg. Ik ben nu een paar maanden verder en kan Esteworld niet genoeg bedanken want zij hebben mij een nieuw leven gegeven met veel meer zelfvertrouwen. Mijn ervaring bij Esteworld was er eentje die ik nooit zal vergeten en ik echt iedereen kan aanbevelen. In één woord TOP !

Lesley van der Kolk