Het Esteworld medisch team heeft jarenlang een strenge opleiding gehad en heeft uitgebreide academische ervaring . Veel van onze elite teamleden zijn gewaardeerde leden van internationale medische verenigingen. Esteworld ziet erop toe dat het team deze kennis blijft doorontwikkelen. Het medische team van Esteworld behoort tot de top van de Wereld!

Mustafa Tuncer

CEO

600579ee52ab9f2720befd7d3bd372eeDr. Tuncer is een van de leidinggevende experts op het gebied van medisch toerisme in Turkije. Zijn ruime ervaring in het managen van een medische kliniek geeft hem een unieke kijk en vooruitziende blik. Hiermee kan hij er voor zorgen dat lokale en internationale patiënten de hoogste vorm van medische zorg ontvangen bij Esteworld.

Dr. Servet Terziler

CEO & Medical Director

94eb5f48afe63fade553426a58e11b75Dr. Terziler zijn talent en artistieke vaardigheden hebben de aandacht en waardering getrokken van vele lokale en internationale haartransplantatie organisaties.Dit heeft hem instaat gesteld een solide reputatie op te bouwen als haartransplantatie expert in Turkije en daarbuiten. Hij was reeds de gastspreker op een groot aantal vooraanstaande medische conferenties en is al vaak te zien geweest bij primetime tv shows waarin hij zijn expertise en kennis over de laatste haartransplantatie technieken deelde.  Aan het hoofd van de haartransplantatie afdeling binnen Esteworld is hij gespecialiseerd in de FUE extractie methode , dankzij zijn methodische aanpak en absolute precisie.

Prof. Dr. Murat Topalan

Vice president van de Turkse bond voor plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie

cemal-karayaziDr. Topalan is  gespecialiseerd in reconstructieve plastische chirurgie, inbegrepen zijn transplantaties van het gezicht, borst en lichaam herstellende behandelingen. Hij is in Turkije en internationaal gezien een van de baanbrekende beoefenaars voor reconstructieve faciale chirurgie. Als hoofd van het plastische chirurgie personeel van Esteworld Turkije, is Dr. Topalan goed bedeeld met het onderwijs, hands-on ervaring en artistieke aanleg.

Dr. Safak Aktar

Plastiche Chirurgie

Dr. Safak zijn specialisatie is de neuscorrectie. Hij handhaaft de hoogste normen van beroepsethiek in zijn chirurgische technieken als plastisch chirurg in Turkije. Dr. Safak legt veel nadruk op de arts-patiënt relatie. Zijn belangrijkste aspect is dat hij luistert naar de patiënt. Hij erkent hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat zijn patiënten goed geïnformeerd zijn over de procedure die zij ondergaan. Zijn natuurlijke vermogen om te begrijpen, anticiperen en het bereiken van de patiënt,  zijn verwachtingen, openhartig en realistically- heeft hem een welverdiende reputatie als een begaafd en een zorgzame plastisch chirurg opgeleverd.

Dr. Derya Aytop

Plastische Chirurgie

Veel patiënten in Turkije en Europa hebben Dr. Derya uitgezocht voor zijn deskundigheid in complexe plastisch chirurgische ingrepen. Zij is goed thuis in de nieuwste en meest innovatieve technieken, waaronder de borstoperatie, buikwandcorrectie en BBL . Dr. Derya werd geboren in 1976 in de stad Aksaray, Turkije. Zij studeerde af aan de Medische School van de Universiteit van Akdeniz in 1999. In 2001 verhuisde ze naar Londen waar ze haar studies en medische praktijk heeft voortgezet.

Dr. Emrah Arslan

Plastische chirurgie

Dr. Emrah Arslan is een gerenomeerde naam in de plastische chirurgie gemeenschap. Hij is bekend om zijn ervaring in geavanceerde lichaamscorrecties zoasl de BBL en de buikwandcorrecties. Dr. Arslan in bezit van high-profile certificaten van lokale en internationale medische verenigingen zoals Family Medicine Certification, Basic Ozontherapie Certificatie en PRP Advanced International Certification van Onderwijs. Hij studeerde af aan de School of Medicine, Universiteit van Istanbul, in 2005. Dr. Arslan is een gewaardeerd lid van de Turkse Medical Association.

Dr. Özdamar

Anesthesiologie en pijnbestrijding

melih-ozdamarDr. Özdamar behaalde zijn medische graad aan de universiteit van Istanbul, Faculteit der Geneeskunde, Turkije. Hij zorgt voor de patiënt als deze de verdoving ondergaat voor een operatie, inbegrepen hierbij zijn preoperatieve beoordeling, esthetische beheer en postoperatieve beheer en herstel.

Dr. Sener Kucuk

Plastische Shirgerie

Dr. Sener Kucuk is een van de meest vooraanstaande plastisch chirurgen in Turkije, dit wordt ondersteund door zijn ruime ervaring in de chirurgische en niet-chirurgische cosmetische behandelingen.

Dr. Baris Kurtulus

Cosmetische Tandheelkunde

baris-kurtulusDr. Kurtulus werd geboren in Istanbul, 1980. Hij studeerde af aan Hacettepe Universiteit Faculteit der Tandheelkunde in 1999. Hij is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en kaakchirurgie. Hij is de auteur van diverse publicaties op gebied van implantaat chirurgie, tandheelkundige esthetiek en klauwzeer.

Dr. Murat Mehmet Dinc

Cosmetische Tandheelkunde

bulent-tekerekogluDr. Murat Mehmet is een zeer bekwame cosmetisch tandarts die zijn leven heeft gewijd aan het verstrekken van milde en effectieve tandheelkundige zorg aan patiënten. Hij gelooft dat een uitstekende mondelinge gezondheid begint met voorlichting en preventie. Dr Mehmet heeft het zijn missie gemaakt om patiënten te informeren over de manieren waarop  men meer controle over hun eigen tandheelkundige gezondheid kan nemen. Dr Mehmet werd geboren in Aksaray in 1982. Hij is gespecialiseerd in een uitgebreide reeks van esthetische tandheelkunde behandelingen en laser tandheelkundige ingrepen. Hij is goed thuis in het toepassen van volledige keramische restauraties (Inlay laminaat) en zirconia restauraties. Tussen 2001-2013 werkte hij als prothese specialist bij Çamlica Ziekenhuis Orale en Dental Health kliniek. Gewapend met de meest geavanceerde tandheelkundige technologie, Dr Mehmet gebruikt CEREC 3D en CAD-CAM keramische toepassingen in zijn tandheelkundige kronen en tandheelkundige veneers behandelingen. Hij heeft 4 jaar ervaring in het toepassen van CEREC technologie in zijn cosmetische tandheelkundige behandelingen.