Bilimplantaten Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

BBL : Braziliaan Butt Lift

Veel vrouwen verlangen naar een uiterlijk met grotere en rondere billen. Inmiddels zijn de trends verschoven naar een rondere lichaamscontour, als een symbool van vrouwelijkheid, sensualiteit en seksuele aantrekkingskracht.
BBL Turkije omvat een chirurgische ocedure waarbij lichaamseigen vet, wat gewonnen wordt uit andere delen van het lichaam zoals buik, rug of benen wordt ingespoten om de billen te vergroten en ronder te maken. Ook kunt u ervoor kiezen om siliconen bil-implantaten in de billen te laten plaatsen, zo kunt u de billen vergroten indien u onvoldoende eigen lichaamsvet heeft óf geen eigen lichaamsvet hiervoor te willen laten gebruiken. Siliconen bil-implantaten zullen hun vorm behouden terwijl lichaam eigen vet in volume zal afnemen in de loop der tijd. U kunt een BBL laten uitvoeren om uzelf een vrouwelijker en aantrekkelijker uiterlijk te geven en om uw achterste contouren te verbeteren.

Goede kandidaten voor bilimplantaten / BBL Turkije

Goede kandidaten voor bilimplantaten in Turkije zijn vrouwen die de vorm en de maat van hun billen willen verbeteren. U moet tenminste 18 jaar oud zijn en een goede lichamelijke gezondheid hebben.

Vip service voor, tijdens en na uw BBL Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw BBL bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de borstvergroting. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 •  Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld dé beste keuze voor een BBL

Een resultaat van een van BBL is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een BBL bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Gespecialiseerde chirug voert de BBL behandeling uit

Dr. Gamze Guler (vrouwelijke arts) voert bij ons de BBL behandelingen en billiften uit. Deze internationale top chirurg is door Esteworld aangetrokken specifek voor lichaamscorrecties. Bij Esteworld hebben we voor elke correctie een hoog gespecialisseerde chirurg die speciaal voor deze correcties zijn aangetrokken als beste in het vak.

Kosten BBL behandeling Turkije

De kwaliteit van een BBL bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. De kosten voor een BBL bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een BBL d.m.v. Fat transfer kost bij Esteworld  3200,- euro en een BBL met implantaten 3750,- Euro. Enkel het hotel (200,-) en uw vliegticket (150-200,-) komen hier nog bij.

Consult of offerte aanvragen voor uw BBL Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u vooraf of aansluitend zorgvuldig uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)
De BBL Turkije zal uitsluitend worden uitgevoerd door een gespecialiseerde chirurg.
Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 op het gebied van ontwikkelingen en operatiemethodes, zo bent u snel weer op de been. Bij Esteworld draait alles om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

Bilimplantaten Procedure

De chirurg zal door middel van vaserliposuctie vet oogsten en deze eventueel samen met bilimplantaten gebruiken om het volume van uw billen te vergroten en uw rondingen te verbeteren. Door de vaser liposuctie methode zullen er slechts hele kleine sneetjes ontstaan die je hierna nauwelijks meer ziet.
De liposuctie passen we toe op zones waar ongewenst overtollig vet aanwezig is. Dit vet wordt dan vervolgens in de billen geïnjecteerd om de gewenste rondingen te bereiken.
Bilvergroting d.m.v. bil-implantaten in Turkije volgt een chirurgische procedure waarbij harde siliconenimplantaten door middel van een incisie in de billen worden gestoken.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscorrecties.

Een week voor de BBL Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven. De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De BBL operatie

Een BBL vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 3-4 uur afhankelijk of u wel of geen implantaten wenst. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met de chirurg gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de chirurg foto’s maken voor een speciale fotowand en maten aftekenen op uw lichaam. Aansluitend zal hij / zij d.m.v. een 3D animatie alvast de vorm en grootte kunnen laten zien. Er wordt (indien u voor implantaten kiest) gewerkt met implantaten van het merk Polytech. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na uw BBL wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten te wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de BBL Turkije

De eerste dagen na de BBL is het belangrijk dat u rust maar ook regelmatig wat beweegt om de circulatie weer op gang te brengen. U heeft een stevig korset om en ligt uitsluitend op uw buik. Zodra het lukt dan kunt u na enkele dagen weer even lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.
Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.
Op de laatste en dus vertrek dag ( 6 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw chirurg, de pleisters zullen worden verschoond. U mag voor het eerst uw nieuwe rondingen zien !
Na de eindcontrole worden de wondjes opnieuw voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u terug naar huis vliegen.
Uw nieuwe billen zullen in het begin wat gezwollen / gespannen aanvoelen en ook heeft u het gevoel van spierpijn en een beurs gevoel, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na de BBL Turkije

U mag 7 dagen NA uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts.U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten. Draag de eerste 6 weken zowel overdag als ’s nachts het korset die u van Esteworld heeft meegekregen, daarna alleen overdag het korset nog 2 weken extra aanhouden. Blijf vooral veel wandelingetjes maken zodat het vocht afgevoerd kan worden.

De eerste weken na een billift / BBL Turkije

Het is sterk aan te raden niets te tillen zodat de wondjes mooi kunnen genezen. Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan is het aan te raden te stoppen met roken. Zodra de wonden goed dicht zitten mag u met litteken crème gaan smeren. Vermijdt zon / zonnebank voor een mooi herstel van de huid. De eerste weken kunt u op een “donut-ring” zitten of op uw rug liggen met een kussenrol onder uw bovenbenen. Na 6 weken mag u weer rustig aan beginnen met sporten. Probeer op gewicht te blijven en uitsluitend spierversterkende oefeningen te doen.

Garantie op uw billift Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat van uw BBL, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat

Algemene risico's van een Bilift Turkije

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
 •  Beschadiging van de spieren
   
Informatie
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Wordt bij Esteworld uitgevoerd door
Dr. Gamze Guler, Dr Emrah Aslan
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk