Gabriela BBL Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Voor een BBL naar Turkije. Zou je me het een jaar geleden vragen had ik je voor gek verklaard. In mijn omgeving waren een aantal vriendinnen bij Esteworld geweest voor verschillende behandelingen en de resultaten waren erg mooi. Ik ben er dus ook maar voor gegaan, en hoe. Ik ben onwijs blij. Esteworld is echt een hele goede professionele organisatie, de kliniek is fantastisch, Ozlem de begeleider ter plaatse (Nederlands) is er continu voor je. Lees ervaring

Ik ben bij Estéworld terecht gekomen na een zoektocht via social media over BBL in Turkije. Na een mailtje te hebben verstuurd kreeg ik vrijwel direct een reactie terug en nam Ozlem (van Esteworld Nederland) eerst via mail en daarna telefonisch contact met mij op. In dat gesprek heb ik goed mijn wensen en voorkeuren duidelijk kunnen maken en ook alle vragen die ik had werd de tijd genomen om eerlijk en duidelijk te beantwoorden. Ik heb eerst rustig nagedacht en toen besloten voor Estéworld te kiezen temidden van alle aanbod die er is, qua klinieken en organisaties, in Turkije. Het overige aanbod zijn vooral algemeen ziekenhuizen met een agentschap, Esteworld is de organisatie zelf en doen alleen maar plastisch chirurgie. Estéworld gaf mij een mooie prijs voor mijn wensen en een arts met goede en langere ervaring vooral ook de combinatie van kwaliteit en kwantiteit in ervaring. Estéworld is een organisatie met een eigen kliniek, open en vakkundig. Al deze dingen deden mij besluiten ja te zeggen en eindelijk voor mijn ingreep te gaan.

In Turkije stond de transfer al keurig te wachten en vanaf dat moment is iedere afspraak keurig op tijd nagekomen.

Ook het 5* hotel was netjes, sjiek en zeer klantvriendelijk met overigens een heerlijk ontbijt en een goed bed.

De kliniek zelf was alles goed in orde en de dag van de operatie liep alles zoals gepland en mij van te voren was doorgegeven. Degene die met mij mee was kon ook bij mij op de kamer blijven slapen na de operatie, dat was heel fijn. De verpleging was professioneel en heel lief.

Ik ben nu 2 maanden post behandeling en zoals het er nu uit ziet heeft de plastisch chirurg gedaan wat hij beloofd heeft en word ik met de dag blijer met het resultaat, waar je het toch in eerste instantie om doet. Het definitieve resultaat kan ik na ongeveer een jaar goed beschrijven en hier heb ik alle vertrouwen in.

Alles bij elkaar ben ik dankbaar en blij dat ik voor mijn BBL en borstlift Turkije Estéworld heb gekozen en ben ik Ozlem dankbaar voor haar expertise, geduld en warmte.

Ik heb laten doen een Liposuctie/BBL/liposuctie onderkin en een borstlift met implantaat wissel.
Nb: Het in één keer doen van deze operatie is fysiek zwaar geweest en ik zou een ander persoonlijk adviseren dit in 2 gedeelten te doen.

Gabriëlle- 46 jaar

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
BBL
Jaar van behandeling
Behandeld in 2019
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk