Stoppen met klagen over het overtollig lichaamsvet!

Liposuctie is het verwijderen van het overtollig vet op sommige lichaamsdelen door middel van de vacuüm methode met behulp van fijne canules. Dankzij dit initiatief kan het lichaam een meer proportionele vorm krijgen. Dit proces kan vooral worden toegepast op de buik, de heupen, de benen, de knieën, de zijkanten van de taille, de rug, de enkels, de armen en de kin.

Liposuctie is de enige wetenschappelijk geaccepteerde methode om het lichaam een nieuwe vorm te geven door het vet te verwijderen waarbij een minimum aan complicaties ontstaan. In de medische literatuur wordt deze methode ook de body sculpting, body contouring of zuig-lipectomy genoemd. Liposuctie wordt sinds de jaren ’70 toegepast in de plastische chirurgie. Een belangrijke ontwikkeling in de afgelopen jaren is de natte techniek geweest die in onze kliniek wordt toegepast. Deze methode zorgt ervoor dat u de post-operatieve periode comfortabeler gaat ervaren.

Liposuctie in Turkije bij Esteworld kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of algemene anesthesie. Indien er niet op zeer brede oppervlakken moet gewerkt worden, verkiezen wij de sedatieve verdovingsmethode aangevuld met plaatselijke verdoving.

In de periode na de operatie zal de patiënt gemiddeld 4 weken een elastisch korset moeten dragen voor de behandelde zone. Zo zorgt men ervoor dat de huid zich op een gladde manier gaat aanpassen aan zijn nieuwe plaats. Liposuctie is een ingreep met een zeer comfortabele post-operatieve periode. De patiënt wordt meestal de dag zelf nog ontslagen uit het ziekenhuis en kan binnen enkele dagen al terugkeren naar zijn dagelijkse activiteiten.

Na een liposuctie wordt de patiënt aanbevolen om naast lichamelijke oefeningen ook LPG-toepassingen op de behandelde zone’s uit te voeren. Op deze manier zal de risico op fluctuatie van de huid tot een minimum beperkt worden en zullen de oedemen sneller genezen.

De chirurg selectie

Om complicaties bij liposuctie ingrepen te voorkomen is het uiterst belangrijk om dit te laten uitvoeren door deskundigen. Esteworld die groot belang hecht aan de menselijke gezondheid en de anatomische structuur ervan, biedt de meest betrouwbare service dankzij zijn gespecialiseerde chirurgen.