Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haartransplantatie Turkije bij Esteworld

De haartransplantatie is een veel uitgevoerde behandeling in Turkije. Maandelijks reizen er 300 mannen naar  Istanbul voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie.

Kaalheid

Een man kan kaal worden door de erfelijke kaalheid. Dit begint vaak bij het terugtrekken van de haarlijn en de inhammen. In verdere stadia kan ook het kruin gebied of het bruggebied (boven op het hoofd) kaler worden of zelfs helemaal uitvallen . Deze erfelijke kaalheid wordt ook wel de Alopecia Androgenetica genoemd. Het hoofdhaar is hier vatbaar voor. Het huidhaar op de man zijn hoofd niet. Dit gebied wordt de eeuwige krans genoemd en bevind zicht aan de achterkant en zijkant van het hoofd.

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie in Turkije is een toegepaste methode om haren vanuit de eeuwige krans te verplaatsen naar de kalende gebieden. De verplaatste haren zullen niet meer uitvallen en  zo is dit een blijvende oplossing.

Esteworld haartransplantatie

Esteworld is in Turkije en eigenlijk ook in Europa voorloper op het gebied van haartransplantatie. Voor meer informatie kunt u kijken op onze haartransplantatie site www.esteworld-haartransplantatie.nl.

Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk