Liposuctie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Stoppen met klagen over het overtollig lichaamsvet!

Liposuctie is het verwijderen van het overtollig vet op sommige lichaamsdelen door middel van de vacuüm methode met behulp van fijne canules. Dankzij dit initiatief kan het lichaam een meer proportionele vorm krijgen. Dit proces kan vooral worden toegepast op de buik, de heupen, de benen, de knieën, de zijkanten van de taille, de rug, de enkels, de armen en de kin. Bij Esteworld worden enkel de nieuwste Vaser liposuctie methodes uitgevoerd.

De LiposuctieTurkije behandelingen bij Esteworld worden uitgevoerd door Prof. Arif en Dr lutfi. Beide zijn hoogwaardig gespecialiseerd in lichaamscorrecties en staan binnen Europa, et als alle andere artsen binnen Esteworld, aangeschreven als 1 van de beste chirurgen op het gebied van lichaamscorrecties.

Liposuctie is de enige wetenschappelijk geaccepteerde methode om het lichaam een nieuwe vorm te geven door het vet te verwijderen waarbij een minimum aan complicaties ontstaan. In de medische literatuur wordt deze methode ook de body sculpting, body contouring of zuig-lipectomy genoemd. Liposuctie wordt sinds de jaren ’70 toegepast in de plastische chirurgie. Een belangrijke ontwikkeling in de afgelopen jaren is de natte techniek geweest die in onze kliniek wordt toegepast. Deze methode zorgt ervoor dat u de post-operatieve periode comfortabeler gaat ervaren.

Een liposuctie in Turkije bij Esteworld wordt uitgevoerd onder volledige verdoving. De nacht na de behandeling verblijft u bij ons in de kliniek onder onze zorg.

In de periode na de operatie zal de patiënt gemiddeld 4 weken een elastisch korset moeten dragen voor de behandelde zone. Zo zorgt men ervoor dat de huid zich op een gladde manier gaat aanpassen aan zijn nieuwe plaats. Liposuctie is een ingreep met een zeer comfortabele post-operatieve periode. De patiënt wordt meestal de dag zelf nog ontslagen uit het ziekenhuis en kan binnen enkele dagen al terugkeren naar zijn dagelijkse activiteiten.

Na een liposuctie wordt de patiënt aanbevolen om naast lichamelijke oefeningen ook LPG-toepassingen op de behandelde zone’s uit te voeren. Op deze manier zal de risico op fluctuatie van de huid tot een minimum beperkt worden en zullen de oedemen sneller genezen.

De chirurg selectie

Om complicaties bij liposuctie ingrepen te voorkomen is het uiterst belangrijk om dit te laten uitvoeren door deskundigen. Esteworld die groot belang hecht aan de menselijke gezondheid en de anatomische structuur ervan, biedt de meest betrouwbare service dankzij zijn gespecialiseerde chirurgen.

Prof. Arif en Dr lutfi voeren bij ons de liposucties uit. Deze internationale top chirurgen zijn door Esteworld aangetrokken specifek voor lichaamscorrecties. Bij Esteworld hebben we voor elke correctie een hoog gespecialisseerde chirurg die speciaal voor deze correcties zijn aangetrokken als beste in het vak.

Vip service voor, tijdens en na uw liposuctie Turkije

  • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
  • U krijgt een prive kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
  • Uw liposuctieTurkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
  • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
  • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van uw liposuctieTurkije
  • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
  • Verblijf in luxe hotels.
  • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.
Informatie
Wordt uitgevoerd door
Op.Dr. Lutfi, Dr. Kivanc, Dr. Gursel
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Tevredenheidsgehalte liposuctie
99%
Aantal uitgevoerde liposucties
20.000+
Hersteltijd liposuctie
7 dagen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Liposuctie Turkije FAQ

Veelgestelde vragen

Liposuctie of liposculptuur is een chirurgische ingreep welke bedoeld is om overtollig, hardnekkig vet te verwijderen. Het is geen ingreep om snel gewicht te verliezen. Het is een manier om opgehoopt vet dat u ondanks een gezond voedingspatroon en regelmatig bewegen niet kwijtraakt alsnog kwijt te raken.
Geschikte kandidaten zijn mensen die gezond zijn, een elastische huid hebben en die een verantwoord lichaamsgewicht hebben. Mensen met een te hoge BMI-waarde komen niet aanmerking voor de ingreep. Als u veel overgewicht heeft, moet u eerst proberen af te vallen. De ingreep is bedoeld om ongewenste vetophopingen te verwijderen.
Ervaren plastisch chirurgen passen de ingreep toe in hygiënische behandelruimtes die voorzien zijn van de benodigde apparatuur. Bij Esteworld wordt liposuctie gedaan door de ervaren Dr. Lutfi of Dr. Arif. Onze arts is gespecialiseerd in lichaamscorrecties en past liposuctie op maat succesvol toe.
Enkele veel voorkomende probleemgebieden voor liposuctie zijn de onderkin, de bovenarmen, de buik, de dijen en heupen, de bovenbenen en enkels. Ook de borststreek en de rug komen voor liposuctie in aanmerking. Het gebied dat u laat behandelen is uniek, omdat iedereen anders reageert op lichaamsbeweging en voeding. De plastisch chirurg overlegt met u om te bepalen welke gebieden behandeld worden.
Een plastisch chirurg geeft instructies voor de dagen voorafgaand aan de liposuctie. Over het algemeen is het belangrijk om iemand die u vertrouwt in te schakelen die u bij kan staan bij de postoperatieve zorg. Bepaalde medicijnen, waaronder aspirine en bloedverdunners moeten mogelijk op een andere manier dan gebruikelijk worden ingenomen. In sommige gevallen wordt bloedonderzoek gedaan om er zeker van te zijn dat uw gezondheid de chirurgische ingreep toelaat. Stop op tijd met roken. Dit is namelijk van invloed op de doorbloeding. Drink vanaf 48 uur voor operatie geen alcohol meer.
Liposuctie is een chirurgische ingreep, waarbij kleine incisies in de huid worden gemaakt. De arts schuift een canule in de incisies en spuit een grote hoeveelheid verdovende vloeistoffen in het behandelgebied. Vervolgens maakt het innovatieve Vaser systeem het vet vloeibaar, waardoor het makkelijk verwijderd kan worden.
Nee, u wordt opgenomen in de kliniek. De operatie wordt onder narcose gedaan en u verblijft 1 nacht in een privékamer.
Na de liposuctie kunt u binnen een week weer aan het werk gaan en de meeste normale activiteiten doen. Het is niet de bedoeling dat u na de ingreep bedrust neemt. In beweging blijven luidt het advies. Dit verkleint de herstelperiode en is van invloed op het eindresultaat.
Als u de adviezen en instructies van de plastisch chirurg opvolgt, is dat de beste manier om een kort en pijnloos herstel door te maken. In de dagen na de ingreep kunt u zich wat beurs voelen. Voldoende drinken, niet roken en licht bewegen versnellen de genezingstijd. De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwellingen, blauwe plekken en gevoeligheid in de behandelgebieden. Na liposuctie is het belangrijk om compressiekleding te dragen, zodat de huid- en weefsellagen met elkaar verkleven.
Het vet dat verwijderd is kan niet terug komen. Liposuctie verandert echter niets aan uw lichamelijke gesteldheid. Als u meer calorieën binnenkrijgt dan dat u verbrandt, komen andere vetcellen tot ontwikkeling. Het is belangrijk dat u na de liposuctie geen grote gewichtsschommelingen doormaakt. Wanneer u op gewicht blijft, is het resultaat blijvend.
Helaas is liposuctie geen oplossing voor cellulitis. Liposuctie behandelt de dieper gelegen vetophopingen en heeft geen gunstig effect op cellulitis.
Bij de meeste patiënten zijn de blauwe plekken 5 tot 7 dagen na de ingreep op het hoogtepunt. Binnen twee weken is vrijwel alles verdwenen. Alleen bij ernstige en grotere blauwe plekken kan dit iets langer duren.
De incisies die een arts maakt zijn klein. Het aantal incisies hangt af van het aantal inbrengpunten om het gebied te behandelen. Littekens variëren ook van uw herstelvermogen en de kwaliteit van uw huid. Voor de ingreep bespreekt u met de chirurg waar de incisies komen, zodat de littekens naderhand nauwelijks zichtbaar zijn.
De plastisch chirurg praat vooraf met u over de verwachting die u heeft. Direct na de ingreep zijn er zwellingen en zit de huid ‘los’. Het duurt een paar weken tot meerdere maanden, voordat u de eindresultaten definitief kunt beoordelen.
Voorafgaand aan de liposuctie in Istanbul krijgt u instructies die informatie bevatten over de medicijnen die u in de dagen voor de ingreep niet mag gebruiken. Het belangrijkste is om aspirine en aspirine bevattende medicijnen te vermijden. Ook het gebruik van ontstekingsremmers zoals ibuprofen wordt afgeraden. Na de ingreep helpt het om de behandelplaatsen te koelen. Neem de eerste weken geen warme baden. Douchen is geen probleem.
Tumescente liposuctie is een techniek waarbij de behandelgebieden eerst verdoofd worden met een oplossing die onder andere bestaat uit verdunde adrenaline en lidocaïne. De adrenaline vernauwt de bloedvaten en verkleint het risico op bloedingen tijdens de ingreep. Lidocaïne is een plaatselijke verdoving. Door het inspuiten van de tumescente oplossing voelt u niets van het verwijderen van het vet.
Het risico op infecties na de ingreep is erg klein. Het is niet ongebruikelijk dat u na de ingreep een antibioticakuur volgt. Tekenen van een infectie zijn een toenemende pijn en gevoelige zwelling van de behandelde gebieden. Infecties doen zich na een liposuctie behandeling in Istanbul zelden voor.
Het is de bedoeling dat u de drukkleding minimaal tot zo’n vier weken na de ingreep draagt. U krijgt hierover uitgebreid advies, voordat u de kliniek verlaat.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk