Liposuctie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Stoppen met klagen over het overtollig lichaamsvet!

Liposuctie is het verwijderen van het overtollig vet op sommige lichaamsdelen door middel van de vacuüm methode met behulp van fijne canules. Dankzij dit initiatief kan het lichaam een meer proportionele vorm krijgen. Dit proces kan vooral worden toegepast op de buik, de heupen, de benen, de knieën, de zijkanten van de taille, de rug, de enkels, de armen en de kin. Bij Esteworld worden enkel de nieuwste Vaser liposuctie methodes uitgevoerd.

De LiposuctieTurkije behandelingen bij Esteworld worden uitgevoerd door OP. Dr. Gamze Guler. Dr Gamze is hoogwaardig gespecialiseerd in lichaamscorrecties en staat binnen Europa aangeschreven als 1 van de beste chirurgen op het gebied van lichamscorrecties.

Liposuctie is de enige wetenschappelijk geaccepteerde methode om het lichaam een nieuwe vorm te geven door het vet te verwijderen waarbij een minimum aan complicaties ontstaan. In de medische literatuur wordt deze methode ook de body sculpting, body contouring of zuig-lipectomy genoemd. Liposuctie wordt sinds de jaren ’70 toegepast in de plastische chirurgie. Een belangrijke ontwikkeling in de afgelopen jaren is de natte techniek geweest die in onze kliniek wordt toegepast. Deze methode zorgt ervoor dat u de post-operatieve periode comfortabeler gaat ervaren.

Een liposuctie in Turkije bij Esteworld wordt uitgevoerd onder volledige verdoving. De nacht na de behandeling verblijft u bij ons in de kliniek onder onze zorg.

In de periode na de operatie zal de patiënt gemiddeld 4 weken een elastisch korset moeten dragen voor de behandelde zone. Zo zorgt men ervoor dat de huid zich op een gladde manier gaat aanpassen aan zijn nieuwe plaats. Liposuctie is een ingreep met een zeer comfortabele post-operatieve periode. De patiënt wordt meestal de dag zelf nog ontslagen uit het ziekenhuis en kan binnen enkele dagen al terugkeren naar zijn dagelijkse activiteiten.

Na een liposuctie wordt de patiënt aanbevolen om naast lichamelijke oefeningen ook LPG-toepassingen op de behandelde zone’s uit te voeren. Op deze manier zal de risico op fluctuatie van de huid tot een minimum beperkt worden en zullen de oedemen sneller genezen.

De chirurg selectie

Om complicaties bij liposuctie ingrepen te voorkomen is het uiterst belangrijk om dit te laten uitvoeren door deskundigen. Esteworld die groot belang hecht aan de menselijke gezondheid en de anatomische structuur ervan, biedt de meest betrouwbare service dankzij zijn gespecialiseerde chirurgen.

Dr. Gamze Guler (vrouwelijke arts) voert bij ons de liposucties uit. Deze internationale top chirurg is door Esteworld aangetrokken specifek voor lichaamscorrecties. Bij Esteworld hebben we voor elke correctie een hoog gespecialisseerde chirurg die speciaal voor deze correcties zijn aangetrokken als beste in het vak.

Vip service voor, tijdens en na uw liposuctie Turkije

  • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
  • U krijgt een prive kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
  • Uw liposuctieTurkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
  • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
  • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van uw liposuctieTurkije
  • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
  • Verblijf in luxe hotels.
  • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.
Informatie
Wordt uitgevoerd door
Dr. Emrah Arslan internationaal Specialist
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Tevredenheidsgehalte liposuctie
99%
Aantal uitgevoerde liposucties
20.000+
Hersteltijd liposuctie
7 dagen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk