Borstlift Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Borstlift Turkije

Met een borstlift kan er opnieuw vorm worden gegeven aan hangende borsten ten gevolge van gewichtsverlies, zwangerschap of na het geven van borstvoeding.

Waarom een borstlift Turkije overwegen

Als gevolg van een bevalling en het geven van borstvoeding, afvallen en veroudering verliest de borsthuid zijn elasticiteit. Het borstweefsel verliest zijn oude vorm en de tepels zakken tot een lager punt. Het doel van een borstliftoperatie is het geven van een nieuwe vorm aan de borsten. Indien de tepelhof te breed is kan deze ook verkleind worden met deze operatie. Daarnaast kunnen bij deze borstliftoperatie ook  borstprotheses worden geplaatst om de borsten zo meer volume te geven. Hangende borsten kunnen aanleiding geven tot minder zelfvertrouwen. Wij merken dat cliënten die een borstvergroting willen ondergaan al vaak jaren lange onzekerheid ervaren.

Goed consult vooraf in Nederland

Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand in een consult zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. Hierna kunt u eventueel afreizen naar onze kliniek in Istanbul. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscorrecties. Bij borstliftoperaties kunnen verschillende technieken toegepast worden. De toegepaste techniek zal variëren naar gelang de grootte van de borsten, de elasticiteit van de huid, de mate van de uitzakking of de voorkeur van de patiënt.

Littekens na een borstlift

Als gevolg van de incisies bij borstliftoperaties zal er een ankervormig litteken ontstaan. Deze littekens, die binnen de beha en bikini vallen, zijn roodachtig in de eerste maanden maar zullen binnen enkele maanden verzachten, lichter worden van kleur en minder zichtbaar zijn. Een goede nazorg met dagelijkse verzorging met litteken crème zal hier enorm aan bijdragen.

Vip service voor, tijdens en na uw borstvergroting Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw borstvergroting bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de borstvergroting. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld dé beste keuze voor een borstlift

Een resultaat van een van borstlift is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een borstvergroting bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Kosten borstlift Turkije

De kwaliteit van een borstvergroting bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. De kosten voor borstlift in Nederland en België lopen al snel op naar 8000 euro voor een borstlift met implantaten. De kosten voor een borstvergroting bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een borstlift kost bij Esteworld vanaf  2900,- euro en een borstlift met implantaten vanaf 3300 Euro. Enkel het hotel en uw vliegticket komen hier nog bij.

Onze gespecialiseerde chirurgen voor borstlift

Prof. Dr Aysin en Dr. Kivanc zijn zeer getalenteerde chirurgen die de lichaamscorrecties uitvoeren. Ze zijn al vele jaren werkzaam bij Esteworld. Ze zijn zeer betrokken bij hun patiënten. Ze zullen uitgebreid de tijd nemen voor uw consult en altijd eerlijk zijn over de verwachtingen van de operatie. Er wordt veel aandacht en precisie besteed aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. De wachttijd voor een operatie bedraagt ca.4 tot 6 weken.

Consult of offerte aanvragen voor uw borstlift Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.

Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u vooraf of aansluitend zorgvuldig uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

De borstlift Turkije zal uitsluitend worden uitgevoerd door een gespecialiseerde chirurg.
Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 op het gebied van ontwikkelingen en operatiemethodes, zo bent u snel weer op de been. Wij zorgen er voor dat het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk is.

Een week voor de borstlift Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven.
De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan.
In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De borstlift

Een borstlift vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 4 uur. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met hem gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de chirurg foto’s maken voor een speciale fotowand en maten aftekenen op uw lichaam. Aansluitend zal hij / zij d.m.v. een 3D animatie alvast de vorm en grootte kunnen laten zien. Er wordt (indien u voor implantaten kiest) gewerkt met implantaten van het merk Polytech met zowel ronde als anatomische implantaten. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na uw borstlift wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten te wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de borstlift Turkije

De eerste dagen na de borstvergroting is het belangrijk dat u rust, na enkele dagen kunt u absoluut weer even lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.
Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.
Op de laatste en dus vertrek dag ( 7 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw chirurg, de pleisters zullen worden verschoond. U mag voor het eerst uw nieuwe borsten zien !
Na de eindcontrole worden de wondjes opnieuw voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u terug naar huis vliegen.
De borsten zullen in het begin wat gezwollen / gespannen aanvoelen en ook heeft u het gevoel van spierpijn in uw armen, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na de borstlift Turkije

U mag 7 dagen NA uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts.U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten. Draag de eerste 6 weken zowel overdag als ’s nachts de bh die u van Esteworld heeft meegekregen, daarna eventueel een eigen sportbeha en na enkele maanden kunt u uw nieuwe bh’s aanschaffen zodra de borsten de uiteindelijke vorm hebben aangenomen
De eerste weken na de borstlift Turkije
Het is sterk aan te raden niets te tillen zodat de wondjes mooi kunnen genezen. Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan is het aan te raden te stoppen met roken. Zodra de wonden goed dicht zitten mag u met litteken crème gaan smeren. Vermijdt zon / zonnebank voor een mooi herstel van de huid.

Garantie op uw operatie Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met het geen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat.

Algemene risico's van een borstlift

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
 • Eventueel inkapseling implantaten
   
Informatie
Wordt uitgevoerd sinds
2003
Wordt uitgevoerd door
Prof. Dr Aysin, Dr Kivanc en Dr. Mert
Aantal uitgevoerd borst lifts
20.000+
Tevredenheidsgehalte borst lift
96%
Hersteltijd borst lift
14 dagen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Borstlift Turkije FAQ

Veelgestelde vragen

Een borstlift is een effectieve manier om het verslappen van de borsten te herstellen. De ingreep omvat het verplaatsen van het borstweefsel en de tepels naar hun oorspronkelijke positie door overtollige huid te verwijderen en het weefsel op te tillen. Met een borstlift wordt de grootte van uw borsten meestal niet veranderd. Eventueel kan de borstlift gecombineerd worden met het plaatsen van implantaten om uw borsten te vergroten.
Borstimplantaten vergroten de omvang van uw borsten, terwijl met een borstlift hangende en slappe borsten worden opgetild en verstevigd.
Een borstvergroting in Turkije is gericht op het vergroten van uw borsten. Een borstlift in Turkije laat uw borsten er parmantig en gelift uit laat zien.
Een borstlift kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, waarbij de keuze voor de techniek afhangt van de mate van verslapping. De donutlift is de methode die geschikt is voor het liften van een kleine mate van verslapping. Het litteken positioneert zich rondom de tepel. De ankertechniek is geschikt voor borsten die meer verslapt zijn. De arts maakt een ankervormige incisie, waarna een litteken achterblijft. Samen met de plastisch chirurg bespreekt u verschillende technieken en hoort u voor welke techniek u in aanmerking komt.
U komt in aanmerking voor een borstlift als u een gezond gewicht heeft, geen medische problemen heeft met uw borsten en verder gezond bent.
De operatie wordt onder algehele narcose gedaan. De ingreep zelf duurt gemiddeld 4 tot 5 uur. U voelt niets van de operatie en mogelijke napijn is met pijnstillers goed beheersbaar.
Nee, u wordt voor minimaal 1 nacht in de kliniek opgenomen. Dat betekent dat u na de operatie naar uw privékamer wordt gebracht en daar rustig bijkomt van de ingreep. De volgende ochtend gaat u terug naar het hotel, waar u nog 7 dagen blijft om te herstellen. Na een week komt u terug bij de arts voor een eindcontrole en verdere nazorginstructies. Als alles in orde is, wordt u naar het vliegveld gebracht en reist u naar huis.
Na de borstlift in Istanbul merkt u dat overtollig en opgehoopt vet zijn verdwenen. Overtollige huid is verwijderd en uw borsten zien er parmantig uit. Uw beha’s passen beter. De eerste dagen heeft u een beurs gevoel en zijn de borsten gevoelig. Zwellingen, blauwe plekken en roodheid nemen vanzelf af.
Zoals bij elke operatie is er een risico op littekens na een borstlift. De plastisch chirurg brengt de incisies zoveel mogelijk in natuurlijke huidplooien aan. Bij een borstlift waarbij de tepel wordt verplaatst, is littekenvorming niet te voorkomen. Deze littekens zullen na verloop van tijd vervagen en zijn na een jaar nauwelijks nog zichtbaar.
Na de dag van de ingreep brengt een chauffeur u terug naar het hotel. U doet het de eerste dagen na de ingreep rustig aan en belast uw bovenlichaam zo min mogelijk. De meeste vrouwen ervaren de napijn als mild tot matig. Bedrust is niet nodig. Istanbul heeft interessante bezienswaardigheden en wandelen door de stad is goed om in beweging te blijven. Sporten en lichamelijk zware of intensieve activiteiten doet u niet tot zes weken na de ingreep.
Zeven dagen na uw ontslag uit de kliniek komt u terug bij de plastisch chirurg. De pleisters worden verwijderd en samen met de arts beoordeelt u de vorm van uw borsten. De borsten worden opnieuw verbonden en de arts geeft u nazorginstructies die u de komende weken opvolgt. Na de eindcontrole reist u terug naar huis.
Stop een paar weken voor de operatie met roken en drink vanaf 48 uur voor de ingreep geen alcohol. Volg het aangepaste schema voor de medicijnen die u gebruikt, eet gezond en drink veel water.
Artsen adviseren om met een borstoperatie te wachten tot uw borsten volledig ontwikkeld zijn. Slappe, afhangende borsten kunnen op ieder moment gelift worden. De ingreep wordt toegepast bij vrouwen van alle leeftijden, zolang u in goede gezondheid verkeert en een geschikte borstlift kandidate bent.
Ja, door het gewicht gelijkmatig over uw borsten te verdelen, helpt een borstlift u van overmatige rug-, nek-, en schouderpijn af.
Voor de meeste vrouwen zijn de resultaten permanent. Factoren als een zwangerschap, veroudering en fors gewichtsverlies of toename kunnen uw borsten veranderen. In dat geval kan een nabehandeling nodig zijn.
Na de borstlift voelen uw borsten steviger aan en zien ze er voller uit. De tepels zijn in verhouding met de rest van uw borst. Als u een borstlift in combinatie met implantaten heeft laten toepassen, merkt u bovendien dat uw borsten zowel in omvang als van plaats zijn veranderd. Vrouwen die kiezen voor een borstverkleining in combinatie met een borstlift merken dat hun borsten kleiner, steviger en mooier zijn dan eerder.
Een borstlift kost bij Esteworld € 2.900, terwijl een borstlift met implantaten € 3.300 kost.
Net zoals iedere andere chirurgische ingreep heeft een borstlift risico’s op bijwerkingen. Nabloedingen, zwellingen, blauwe plekken, allergische reacties en littekenvorming zijn bekende bijwerkingen van een borstlift. Ernstige complicaties doen zich nauwelijks voor. In combinatie met implantaten is er een kleine kans op kapselcontractie.
Als een borstlift, wel of niet in combinatie met implantaten, wordt gedaan als borstreconstructie na bijvoorbeeld een kankerbehandeling, is vergoeding mogelijk. De voorwaarden hiervoor zijn opgenomen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. In de meeste andere gevallen is de borstlift een cosmetische ingreep waarvan de kosten niet vergoed worden.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk