Tandarts Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Tandarts Turkije gezocht?

Dan ben je bij Esteworld aan het juiste adres. Een behandeling bij Esteworld haar tandarts in Turkije zorgt voor gemakkelijke en hoogwaardige behandelingen. Wij gebruiken enkel facings en kronen van zwitsers zyrkonium en Emax kwaliteit. Op dit moment de hoogste standaard binnen de tandarts industrie.

Waarom tandarts Turkije

Op deze vraag hebben wij een duidelijk antwoord: Je krijgt de best mogelijke behandeling, bespaard tijd, moeite en de kosten voor een tandarts behandeling in Turkije bij Esteworld zijn een stuk lager dan in Nederland.

De kwaliteit van tandartsbehandelingen bij Esteworld in Turkije ligt erg hoog. Je krijgt de best mogelijke behandelingen met de modernste technieken en methodes.

Gemak bij tandarts Turkije

Omdat bij Esteworld gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken, is een tweede tandartsbehandeling in Turkije niet nodig. Dit maakt behandelingen makkelijker.

Neem bijvoorbeeld het plaatsen van kronen in Turkije. Door de nieuwste CEREC Technologie zijn er geen onjuiste afdrukken, geen tijdelijke kronen en is er vaak geen tweede afspraak nodig bij deze behandeling.

Wil je meer weten over kronen laten plaatsen bij een tandarts in Turkije

Gratis consult Kronen Turkije

Implantaten zonder vervolg afspraak bij Esteworld tandarts Turkije

Bij het plaatsen van tandheelkundige implantaten zijn er bij conventionele behandelingen twee afspraken nodig. Soms zit er in die situatie dan wel 6 maanden tussen.

Bij Esteworld tandarts Turkije gebruiken we twee van de meest geavanceerde diagnostische tandtechnieken voor deze behandeling, namelijk: panoramische röntgenstralen en 3D volumetrische tomografie. 

Door deze technieken is een tweede afspraak vaak niet nodig. Deze moderne implantaat technologie helpt de implantaten beter te integreren met het omliggende bot, wat zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid. Ook bespaard deze snelle methode je het ongemak van tijdelijk missende tanden.

Lees hier meer over tandheelkundige implantaten door Esteworld tandarts Turkije

Offerte Implantaten Turkije

Waarom gunstige prijzen bij tandarts Turkije?

Een gezond en mooi gebit is voor iedereen belangrijk. Hoe fijn is het als je weer voluit kunt lachen en zonder zorgen hard voedsel kunt eten? Helaas zijn de tandheelkundige behandelingen in Nederland erg duur. Bij Esteworld is dat gelukkig anders.

De prijzen in Nederland zijn hoog door conventionele behandelmethoden en hoge lonen van tandartsen en specialisten. Omdat de behandelingen arbeidsintensief zijn maakt het hoge loon een groot verschil.

Bij Esteworld tandarts Turkije kunnen wij de hoogste kwaliteit tandheelkundige behandelingen aanbieden voor aantrekkelijke prijzen. De kwaliteit van de tandheelkunde is erg hoog maar het loon voor een tandarts in Turkije is lager. Dit komt omdat Turkije voor een deel Europees en een deel Aziatisch is.

Moderne technologie

Zoals eerder omschreven maakt Esteworld tandarts Turkije gebruik van moderne technieken. Bij het plaatsen van tandheelkundige facings gebruiken we de revolutionaire CEREC Technologie. Dankzij deze moderne technologie kunnen tandheelkundige facings worden uitgevoerd in één bezoek: de facings worden aangemeten en geplaatst. Dit betekent minder injecties, minder boren en het kost daardoor minder tijd.

Wil je meer weten over het laten plaatsen van tandheelkundige facings bij een tandarts in Turkije?

Gratis consult Facings Turkije

Kwaliteit van tandartsen in Turkije

De kwaliteit van Esteworld tandarts Turkije is erg hoog. Alle behandelingen worden door specialisten uitgevoerd op de best mogelijke manier. Wanneer je opzoek bent naar een goede tandheelkundige behandeling, dan is Esteworld  tandarts Turkije een goede keuze. In Turkije ligt de kwaliteit van de tandheelkunde al erg hoog, maar Esteworld Tandarts Turkije steekt daar nog bovenuit. Dit komt onder andere door hoge kwaliteitseisen aan tandartsbehandelingen en door de goede tandheelkundige opleidingen in Turkije. 

Wil je meer informatie over onze behandelingen of wil jij eerlijk en vrijblijvend advies? Plan dan een gratis consult bij Esteworld Tandarts Turkije  Onze consulenten staan voor u klaar in IJsselstein (Utrecht). 

Offerte aanvragen Gratis consult

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk