Tandarts Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Tandarts Turkije gezocht?

Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij Esteworld op het juiste adres voor al uw tand gerelateerde behandelingen. Voor zowel kleine behandelingen zoals het reinigen of bleken van uw tanden, als voor gehele tandreconstructies kunt u bij ons terecht. Voor elke behandeling hebben wij gespecialiseerde en zeer ervaren artsen die uw wensen werkelijkheid zullen laten doen worden. Omdat wij alles in eigen beheer hebben staat Esteworld als internationaal topmerk garant voor hoge kwaliteit, perfecte Nederlandstalige service en 100% tevredenheidsgarantie. Onze tandartsen in Turkije creëren weer een glimlach die u weer met trots kunt laten zien.

En dat tegen tot wel 70% lagere kosten dan in Nederland, inclusief reis en verblijf. 

Tandarts consult vooraf in Nederland

Elke tand gerelateerde behandeling start met een kosteloos en vrijblijvend consult met één van onze specialisten in Nederland. Iedereen is anders en heeft andere wensen. Daarom is het belangrijk dat we dat samen goed doorspreken. Wij zullen u volledig transparant en eerlijk adviseren in de mogelijkheden. In overleg met de betreffende tandarts in Turkije zullen wij een behandelplan opstellen die perfect aansluit op uw wensen. Gedurende het consult zullen wij bij indicatie OPG (digitale röntgen) foto’s maken zodat al het voorbereidende werk kan worden gedaan voordat u afreist naar Turkije en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Gratis consult Kronen Turkije

Waarom tandarts Turkije?

Op deze vraag hebben wij een duidelijk antwoord: Je krijgt de best mogelijke behandeling, bespaard tijd en moeite. De kosten voor een tandarts behandeling in Turkije bij Esteworld zijn een stuk lager dan in Nederland.

Turkije staat al jarenlang bekend om zijn zeer hoge tandheelkundige kennis. Esteworld is een van de voorlopers binnen deze industrie en is in de afgelopen 20 jaar gegroeid tot een de grootste merken binnen het gezondheidstoerisme ter wereld. Door deze hoge internationale status trekken wij de beste en meest ervaren tandartsen vanuit verschillende disciplines in Turkije aan en leveren wij enkel topkwaliteit. Doordat Esteworld alles in eigen beheer heeft en niet afhankelijk is van tussenpersonen en externe producenten kunnen wij een kwaliteit leveren die niet te evenaren is. Esteworld maakt uitsluitend gebruik van de beste en wereldwijd erkend meest hoogwaardige producten en apparatuur. Zo weet u zeker dat u een kwaliteit zult ontvangen die niets afdoet van de kwaliteit in Nederland, vaak zelfs nog veel hoger. Dit terwijl u volledig ontzorgd kunt genieten van een volledig verzorgd verblijf in het zonnige Istanbul. En dit alles samen voor een totaalprijs van minder dan helft van wat u in Nederland kwijt zou zijn.

 • Al 20 jaar de nr. 1 voor tandheelkunde in Turkije
 • Eigen tandtechnicans, geen extern laboratorium.
 • De mooiste facings, kronen en implantaten.
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Ruim 50% goedkoper dan in Nederland
 • Kosteloos en vrijblijvend consult, inclusief OPG (rontgenfoto) 
 • Nederlandstalige service, begeleiding en garantie vooraf, in de kliniek en nadien.
 • Volledig verzorgd verblijf
 • Meest moderne en geavanceerde behandelmethodes
 • Uitsluitend Europese A++ kwaliteit materialen

Gemak bij tandarts Turkije

Iedere tandbehandeling start met een vrijblijvend consult in Nederland. Sluiten de mogelijkheden aan op uw wensen? Dan gaan we uw behandeling plannen. Esteworld behandelt het hele jaar door en doordat wij 6 splinternieuwe volledig ingerichte behandelkamers hebben kunnen wij vaak al snel schakelen. Het is natuurlijk wel zo prettig dat u niet nog maanden hoeft te wachten nadat u de knoop heeft doorgehakt. We zullen u helpen met het boeken van een vliegticket en eenmaal aangekomen in Istanbul zullen u volledig ontzorgen. Doordat wij al onze tanden in-house zelf maken hoeft u niet langer te wachten dan nodig is. Doorgaans verblijft men in het totaal een week in het prachtige Istanbul voor een volledige behandeling bij onze tandarts in Turkije. 

Gratis consult Kronen Turkije

Eigen tandtechnice onder 1 dak met de tandartsen

Het hebben van eigen tandtechnici biedt voordelen ten opzichte van het werken met externe tandtechnici. 

 • Betere controle over de kwaliteit: Door tandtechnici in huis te hebben, kan Esteworld een betere controle hebben over de kwaliteit van de tandheelkundige protheses die ze produceren. Het kan ook gemakkelijker zijn om eventuele problemen op te lossen als ze zich voordoen.
 • Snellere doorlooptijden: Met eigen tandtechnici kan Esteworld de doorlooptijden voor het maken en aanpassen van tandheelkundige protheses verkorten, waardoor patiënten sneller geholpen kunnen worden.
 • Kostenbesparingen: Het in huis hebben van tandtechnici kan op de lange termijn kostenbesparend zijn, omdat er minder kosten zijn voor het uitbesteden van tandheelkundige werkzaamheden aan externe laboratoria.
 • Betere communicatie: Door tandtechnici in huis te hebben, kan Esteworld gemakkelijker communiceren over de behoeften van patiënten en eventuele problemen oplossen zonder vertragingen of misverstanden.

Implantaten vaak zonder vervolg afspraak bij Esteworld tandarts Turkije

Bij het plaatsen van tandheelkundige implantaten zijn er bij conventionele behandelingen twee afspraken nodig. Soms zit er in die situatie dan wel 6 maanden tussen.

Bij Esteworld tandarts Turkije gebruiken we twee van de meest geavanceerde diagnostische tandtechnieken voor deze behandeling, namelijk: panoramische röntgenstralen en 3D volumetrische tomografie. 

Door deze technieken is een tweede afspraak vaak niet nodig. Deze moderne implantaat technologie helpt de implantaten beter te integreren met het omliggende bot, wat zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid. Ook bespaard deze snelle methode je het ongemak van tijdelijk missende tanden.

Lees hier meer over tandheelkundige implantaten door Esteworld tandarts Turkije

Offerte Implantaten Turkije

Waarom gunstige prijzen bij tandarts Turkije?

Een gezond en mooi gebit is voor iedereen belangrijk. Hoe fijn is het als je weer voluit kunt lachen en zonder zorgen hard voedsel kunt eten? Helaas zijn de tandheelkundige behandelingen in Nederland erg duur. Bij Esteworld is dat gelukkig anders.

De prijzen in Nederland zijn hoog door conventionele behandelmethoden en hoge lonen van tandartsen en specialisten. Omdat de behandelingen arbeidsintensief zijn maakt het hoge loon een groot verschil.

Bij Esteworld tandarts Turkije kunnen wij de hoogste kwaliteit tandheelkundige behandelingen aanbieden voor aantrekkelijke prijzen. De kwaliteit van de tandheelkunde is erg hoog maar het loon voor een tandarts in Turkije is lager. Dit komt omdat Turkije voor een deel Europees en een deel Aziatisch is.

Moderne technologie

Zoals eerder omschreven maakt Esteworld tandarts Turkije gebruik van moderne techniekenen zijn we 1 een van de weinige organisaties met tandtechnice onder hetzelfde dak. Bij het plaatsen van tandheelkundige facings gebruiken we de revolutionaire CEREC Technologie. Dankzij deze moderne technologie kunnen tandheelkundige facings worden uitgevoerd in één bezoek: de facings worden aangemeten en geplaatst. Dit betekent minder injecties, minder boren en het kost daardoor minder tijd.

Wil je meer weten over het laten plaatsen van tandheelkundige facings bij een tandarts in Turkije?

Gratis consult Facings Turkije

Kwaliteit van tandartsen in Turkije

De kwaliteit van Esteworld tandarts Turkije is erg hoog. Alle behandelingen worden door specialisten uitgevoerd op de best mogelijke manier. Wanneer je opzoek bent naar een goede tandheelkundige behandeling, dan is Esteworld tandarts Turkije een goede keuze. In Turkije ligt de kwaliteit van de tandheelkunde al erg hoog, maar Esteworld Tandarts Turkije steekt daar nog bovenuit. Dit komt onder andere door hoge kwaliteitseisen aan tandartsbehandelingen en door de goede tandheelkundige opleidingen in Turkije. 

Wil je meer informatie over onze behandelingen of wil jij eerlijk en vrijblijvend advies? Plan dan een gratis consult bij Esteworld Tandarts Turkije  Onze consulenten staan voor u klaar in IJsselstein (Utrecht). 

Offerte aanvragen Gratis consult

Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk