Garantie bij Esteworld

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld heeft inmiddels 4 klinieken in eigen beheer, in de nieuwe Altunizade vestiging worden de hoogwaardige plastisch chirugische behandelingen uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen, geen basis artsen of algemeen plastisch chirurgen.  Esteworld behoordt tot de internationale top. 

Vaak is het bij een organisatie in Turkije onduidelijk wie de behandeling uit zal voeren of waar dit wordt gedaan. Esteworld is dé organisatie zelf. Er zijn geen tussen personen of agentschappen die doorverwijzen naar ziekenhuizen of privé klinieken. Bij ons weet u precies waar u wordt behandeld, door wie en hoe dit gaat gebeuren. Met kantoren van Esteworld in meer dan 70 landen is het contact direct en ook in het geval van een garantie weet u precies waar u moet zijn. Wij staan voor u klaar om te zoeken naar een gepaste oplossing in deze vervelende situatie. Gelukkig maakt, door onze kundige chirurgen, behandelteams, duidelijke communicatie en voorlichting, minder dan 1% van de mensen die bij ons een behandeling ondergaat gebruik van deze garantie.

Waar op heeft u garantie bij uw behandeling?

De garantie die wij bieden is een garantie op het resultaat. Vooraf communiceren we duidelijk wat u kan verwachten.

Indien u niet tevreden bent met het resultaat

Als u  niet tevreden bent met het resultaat kunt u bij het kantoor van Esteworld Benelux een afspraak maken voor een eind evaluatie. Wanneer bij deze evaluatie wordt geconstateerd dat het resultaat afwijkt van wat er af is gesproken dan heeft u recht op een nieuwe behandeling. Onze consulenten zullen u verder begeleiden in dit vervolg traject.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk