Vestiging Nederland

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld Nederland Face & Body is onderdeel van de Internationale top 20 organisatie Esteworld. Bij Esteworld Nederland / Benelux worden hoogwaardige non chirurgische behandelingen toegepast volgens de allernieuwste technologieën.

Inmiddels is Esteworld al 12 jaar in IJsselstein gevestigd. Bij Esteworld in IJsselstein, de vestiging voor de Benelux, werken 8 medewerkers die de behandelingen lokaal uitvoeren en consultgesprekken voeren voor de behandelingen in Turkije.

Esteworld International behoort tot de 20 meest vooruitstrevende klinieken op het gebied van Plastisch chirurgische behandelingen, zo hebben wij altijd de nieuwste technieken en apparaten in huis.

Zo kunt u bij Esteworld Nederland inmiddels ook terecht voor de Scarlet-s RF behandeling, op dit moment het beste anti-aging apparaat wat er op de markt is. Een non -chirurgische behandeling die in staat is, zonder injecteren van vloeistoffen of snijden, uw huid te laten verjongen.Ook voor de populaire vet-bevriezingsmethode cryolipolyse/coolsculpting en de bodywrap met compressiepak behandelingen kunt u bij vestiging IJsselstein terecht. De medewerkers van Esteworld zijn allen goed getraind en opgeleid. Inmiddels wisten al vele bekende Nederlanders en Belgen de weg naar Esteworld te vinden.

De sfeer op vestiging IJsselstein wordt als zeer prettig ervaren, een mooie industriële rustige inrichting die u gelijk een aangenaam gevoel geeft. De behandelkamers zijn  modern, ruim en schoon. Bij ontvangst kunt u eerst rustig genieten van een goed kopje koffie of thee, vervolgens wordt u door uw behandelaar opgehaald. Intake gesprekken of consultaties zijn bij Esteworld kosteloos, wij vinden het heel belangrijk dat er tijd voor u wordt vrijgemaakt en dat alles eerst eens rustig wordt uitgelegd alvorens u besluit om een behandeling te willen ondergaan. Wij zullen u altijd een eerlijk advies geven, helaas komt het zo heel af en toe voor dat u niet geschikt blijkt te zijn voor een bepaalde behandeling omdat uw wensen en verwachtingen te hoog liggen. Om teleurstelling achteraf te voorkomen zullen wij dit altijd eerlijk aangeven en toelichten.

De vestiging in IJsselstein is goed en makkelijk bereikbaar, parkeren kunt u kosteloos voor het pand. Met het openbaar vervoer is het ca. 10 minuten lopen vanaf het busstation IJsselstein.

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk