Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Na een consult bij Margo van Esteworld Nederland overtuigd geraakt van de kwaliteit van een borstcorrectie in Turkije Esteworld. Op instagram heel veel mooie resultaten gezien. Inmiddels in Turkije geweest voor mijn borst lift en borst vergroting en ik ben heel erg blij met hoe mijn borsten er uit zien. De kosten voor mijn borstcorrectie in Turkije waren een stuk lager dan in Nederland. Lees ervaring

Lang aan het twijfelen om mijn borstlift met vergroting te laten uitvoeren. Via een kennis hoorde ik dat ze haar borstvergroting in Turkije had laten doen bij Esteworld. Toen de knoop doorgehakt en zelf ook contact opgenomen met Esteworld. Het eerste contact met Margo, van Esteworld Benelux, voelde al zo goed en vertrouwd maar bovenal heel professioneel. Ik wilde het op korte termijn in de kliniek in Turkije laten uitvoeren en is helemaal naar wens verlopen, helemaal zoals ik het wilde (natuurlijk en niet nep).

Ik was wel een beetje sceptisch tegenover plastisch chirurgie in Turkije. Je hebt toch altijd een vooroordeel over ziekenhuizen in Turkije. Ik moet zeggen dat deze Turkse kliniek, beter is dan klinieken in Nederland, zo schoon, vriendelijk personeel en wat het belangrijkste is, het eindresultaat. Geweldig! Ik werd opgehaald in Istanbul (airport) en vervolgens naar mijn hotelkamer gebracht. De avond ervoor werd alles nog even doorgesproken, De volgende dag werd ik naar de kliniek gebracht. Hier verliep alles heel relax, overal werd goed de tijd voor genomen en ik hk werd goed gesteund door de Nederlandse begeleider. De chirurg was ook erg vriendelijk en vooral kundig. Na de operatie mocht ik een nachtje blijven, Margo heeft ervoor gezorgd dat ik nog een extra nacht in de kliniek mocht blijven. Ik was namelijk alleen. Eenmaal weer terug in het hotel werd ik nog steeds in de gaten houden, superfijn! Mochten er complicaties optreden of je vragen zou hebben dan krijg je gelijk antwoord en ook een week na de operatie krijg je nog een uitgebreide controle bij de chirurg. Ik heb daar ook haar nummer gekregen en mocht ten aller tijde contact met haar opnemen. Dat was ook iets wat ik spannend vond, mocht je terug zijn in Nederland, wat als er complicaties zijn. Ze hebben me verzekerd dat ik gelijk terecht zou kunnen bij Esteworld. Ook de nacontrole verliep heel prettig. Ik kon op margo terug vallen en ik stuurde ook foto’s door naar de chirurg die steeds bevestigde dat het er goed uit zag. Mocht ik besluiten om weer een ingreep te doen zou ik het zo weer doen in Turkije, bij Esteworld ! Dank jullie wel voor dit fijne gevoel en dat ik nu zelfverzekerd rondloop.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
borstvergroting, borstlift
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk