Neuscorrectie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Neuscorrectie Turkije bij Esteworld

Een neuscorrectie ook wel Rhinoplasty genoemd is één van de meest uitgevoerde operaties in de Esteworld Kliniek. Met een neuscorrectie kan de chirurg de neusbrug, neus tip en neusvleugels aanpassen, zo corrigeer je de vorm, afmeting en de functionaliteit.

Een afwijking aan of in de neus kan aanleiding geven tot benauwdheidsklachten en het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex. Wij merken dat cliënten die een neuscorrectie willen ondergaan al vaak jaren lange ademhalingsproblemen of psychische klachten ervaren.

Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn. Gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De neuscorrecties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in neus- en gelaatscorrecties.

Vip service voor, tijdens en na uw neuscorrectie Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een prive kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw neuscorrectie Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de neuscorrectie Turkije. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld de beste keuze voor een Neuscorrectie in Turkije

Een neuscorrectie is een ingreep die verschillend van vele andere ingrepen afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat, zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van wereld en zijn in staat om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor de neuscorrectie bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Kosten neuscorrectie Turkije

De kwaliteit van een neuscorrectie Instanbul bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde neus correctie chirurgen in Nederland en België. De kosten voor zo een gespecialiseerde neuscorrectie lopen in Nederland en België al snel op naar 6000 euro tot 9000 euro voor de meeste complexe neuscorrecties zoals een reconstructieve neuscorrectie. De kosten voor een neuscorrectie bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een normale neus correctie begint bij 2800euro tot aan 3400 euro voor een complexe reconstructieve neus correctie. Enkel het hotel en vliegticket komen hier nog bij.

Consult of offerte aanvragen voor uw Neus correctie Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de neus-chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.

Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. benauwdheidsklachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken

Zodra u vooraf of aansluitend uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen.

Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon! Iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

De neuscorrectie Turkije zal uitsluitend worden uitgevoerd door een gespecialiseerde neuscorrectie chirurg.

Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 qua ontwikkelingen en operatiemethodes, zo krijgt u na de neuscorrectie GEEN vervelende tampons in uw neus maar holle siliconen spalkjes zodat u na de operatie geen paniekgevoel ervaart en het verwijderen van de spalkjes een fluitje van een cent is. Ook zult u weinig tot geen zwellingen na de operatie krijgen, de meeste cliënten kunnen al direct na het verwijderen van de kunststof spalk (op de laatste dag gaat het kapje van de neus af) het resultaat zien en zijn alweer prima toonbaar. Bij Esteworld doen we alles om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

Een week voor de neuscorrectie Turkije

Een week voor de neuscorrectie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel. Op uw aankomst dag ontvangt u een bericht van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u nuchter moet blijven ivm narcose en hoe laat u de volgende dag zal worden opgehaald.

De volgende ochtend wordt u weer op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan.

In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De neuscorrectie Turkije

Een neuscorrectie vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. Zowel open als gesloten neuscorrecties zijn mogelijk, afhankelijk van uw situatie. De ingreep zelf duurt gemiddeld 2 tot 2.5 uur. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de neuschirurg, samen met hem gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de neuschirurg foto’s maken voor een speciale fotowand. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.

Na uw neuscorrectie wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de Neuscorrectie Turkije

De eerste dagen na de neuscorrectie is het belangrijk dat u rust, na enkele dagen kunt u weer lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.

Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.

Op de laatste en dus vertrek dag ( 5 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw neuschirurg, de siliconen spalkjes worden uit uw neus gehaald en het kunststof kapje wordt verwijderd. U mag voor het eerst uw nieuwe neus zien !

Daarna wordt uw neus voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u naar huis vliegen.

De tip kan in het begin wat stijf voelen en nog wat “op” (omhoog) staan, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na de neuscorrectie Turkije

U mag 5 dagen na uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts. U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten, zorg dat u geen druk in uw hoofd krijgt. Vermijdt het snuiten van uw neus zeker 3 maanden. Draag de eerste 3 maanden absoluut geen bril (lenzen geen probleem), er moet eerst weer stevigheid komen in uw neusbrug. Eventuele bloed verdunnende medicijnen kunt u 2 weken na uw operatie weer innemen.

De eerste weken na de neuscorrectie Turkije

Vermijdt het snuiten van uw neus gedurende 2 tot 3 weken. Het is sterk aan te raden geen druk uit te oefenen op uw neus, bijvoorbeeld door het dragen van zware brillen gedurende 3 maanden. Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan  is het aan te raden te stoppen met roken. Asperine en andere bloed verdunnende middelen mag u na 2 weken weer gebruiken.

Garantie op uw neuscorrectie Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met het geen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat. 

Onze gespecialiseerde chirurg voor de neuscorrecties

Chirurg Dr. Mert Canli , Dr. Kivanc en Prof. Dr  Bukum zijn onze zeer getalenteerde chirurgen voor de neus en gelaat correcties, inmiddels al 9 jaar werkzaam bij Esteworld. Onze chirurgen zijn zeer betrokken bij de patiënten. Uitgebreid nemen ze de tijd voor uw consult en zijn altijd eerlijk over de verwachtingen van de operatie. Ook voeren zij zeer complexe reconstructieve neuscorrecties uit en worden ze geprezen om het mooie werk. Er wordt enorm veel aandacht en precisie besteed aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. 

Algemene risico's van een neuscorrectie

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen
 • Infectie
 • Blokkade van de neus
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
   

Informatie
Aantal uitgevoerde Neuscorrecties
25000+
Wordt uitgevoerd sinds
2003
Tevredenheidsgehalte neuscorrectie
99%
Hersteltijd neuscorrectie
7 dagen
Wordt uitgevoerd door
Dr. Mert Canli, Dr. Kivanc, Dr Bukum.
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Neuscorrectie Turkije– FAQ

Veelgestelde vragen

Turkije is wereldwijd één van de populairste bestemmingen als het gaat om neuscorrecties of andere cosmetische ingrepen. Het land is gastheer voor de beste plastisch chirurgen, moderne klinieken en geavanceerde behandeltechnieken. De keuze voor Turkije is veilig als u voor een ervaren kliniek kiest.
Over het algemeen raadt de arts aan om minimaal 5 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen in Turkije te verblijven. De arts voert tijdens deze dagen de eerste controles uit en bewaakt het resultaat. Gemiddeld verblijven patiënten zo’n 8 dagen in Turkije voor een neuscorrectie.
De prijzen voor een neuscorrectie liggen tussen € 2.750 en € 3.250, afhankelijk van de complexiteit van de ingreep. De kosten voor het hotel en de vliegreis komen hier bij.
Afhankelijk van de complexiteit van de neuscorrectie duurt de ingreep 2 tot 2,5 uur.
Voor de ingreep vindt een uitgebreid lichamelijk onderzoek plaats en bespreekt u uw gezondheid met de arts. Neem de medicijnen die u gebruikt mee en volg eventueel een aangepast doseerschema. Vermijd het gebruik van aspirine, ontstekingsremmers en kruidensupplementen, omdat deze bloedingen kunnen verergeren. Rokers krijgen het advies om 3 tot 4 weken voor de ingreep te stoppen met roken. Drink minimaal 48 uur voor de neuscorrectie geen alcohol.
Hoewel er geen ‘beste’ leeftijd is om een neuscorrectie te ondergaan, zijn de meeste patiënten tussen de 18 en 40 als ze voor de ingreep kiezen. Tegen die tijd is uw fysieke en volwassen uiterlijk ontwikkeld en bent u een goede kandidaat voor een neuscorrectie. Uw huid is nog voldoende elastisch, waardoor het herstel vlot verloopt.
U bent een goede kandidaat voor een correctie van uw neus als u in goede algemene gezondheid verkeert. U stoort zich al enige tijd aan het uiterlijk van uw neus. U doet de procedure voor uzelf, niet omdat anderen u daarvoor onder druk zetten. U verwacht verbetering van uw gezichtsuitstraling en heeft een realistisch idee over het resultaat van de neuscorrectie.
Ja, Dr. Safak Aktar en Dr. Celal passen de neuscorrecties onder volledige sedatie toe. Uw comfort staat voorop.
Ja, u verblijft in een comfortabele privékamer in onze kliniek. Aansluitend aan de ingreep verblijft u een nacht in de kliniek. Na een eerste controle, de volgende ochtend, brengt de chauffeur van Esteworld u en eventueel uw partner of begeleider, terug naar het hotel waar u nog een aantal dagen verblijft.
Als u geen fysiek inspannende baan heeft, kunt over het algemeen binnen 1 week weer aan het werk. Er zijn dan nog wat zwellingen en lichte blauwe plekjes zichtbaar. Na 2 weken zijn de zichtbare tekenen van de neuscorrectie verdwenen. De meeste mensen voelen zich op dat moment weer op hun gemak om volledig aan het werk te kunnen gaan.
Ja, maar liever niet te hard gedurende de eerste twee weken. Als uw neus loopt, dep deze dan voorzichtig met een tissue en snuit uw neus niet. Poets uw tanden zorgvuldig en voorzichtig. Uw bovenlip is verbonden met uw neus. Wanneer u uw tanden agressief of hard poetst, beweegt u uw neus en dat is van invloed op het herstel.
U kunt 2 weken na de neuscorrectie weer voorzichtig beginnen met sporten. Het kan zijn dat u het een paar weken kalm aan doet en uw neus ontziet. Elke sport waarbij u het risico loopt om in uw gezicht aangeraakt te worden, stelt u bij voorkeur tot minimaal 6 weken na de ingreep uit.
Het duurt enige tijd, voordat alle zwellingen zijn verdwenen. Al vanaf twee weken na de ingreep ziet u een opmerkelijke verbetering en verandering. Het duurt tot een jaar, voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is. Met chirurgische neuscorrecties worden blijvende resultaten bereikt.
Schoonheid is subjectief, maar een Griekse of rechte neus is traditioneel gezien het aantrekkelijkst. Overigens geldt dat niet bij iedereen. Een neus die past bij de gezichtsvorm geeft u een mooie uitstraling. Vaak is een subtiele correctie voldoende om de neuscontouren te verbeteren.
Gedurende de eerste 24 uur na de operatie is het beter om koele producten te eten en te drinken, om de bijwerkingen van anesthesie te beperken. De eerstvolgende dagen neemt u zachte voedingsmiddelen en producten waar u niet te hard op moet kauwen.
Na de operatie ervaren de meeste patiënten licht tot matig ongemak. De napijn wordt met medicatie onder controle gehouden. De eerste dagen na de ingreep zijn soms onwennig. Met name sociale situaties zijn ongemakkelijk, omdat u soms blauwe plekken onder uw ogen heeft en er pleisters op uw neus zijn aangebracht.
Het is normaal om u zorgen te maken over dingen waar u nog niet bekend mee bent. Een neuscorrectie is één van deze dingen. Mensen die niet eerder een operatie hebben ondergaan, zijn dikwijls nerveus en maken zich zorgen over grote en kleine details. Doet het pijn? Is de juiste keuze gemaakt? Dr. Safak en Dr. Celal werken met sedatie, zodat u niets voelt en u zich de procedure niet herinnert. De meeste patiënten beseffen zich na de operatie dat het niet nodig was om ergens bang voor te zijn.
Gapen of geeuwen is een automatisme dat niet altijd te vermijden is. Toch krijgt u het advies om de eerste dagen niet te gapen. Zogenaamde extreme gezichtsuitdrukkingen hebben mogelijk een schadelijk gevolg voor de neuscorrectie, waardoor het resultaat tegenvalt. Probeer gapen te beperken en als u gaapt, let dan op uw gezichtsuitdrukking.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk