Neuscorrectie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Neuscorrectie Turkije bij Esteworld

Een neus correctie ook wel Rhinoplasty genoemd is één van de meest uitgevoerde operaties in de Esteworld Kliniek. Met een neuscorrectie kan de chirurg de neusbrug, neustip en neusvleugels aanpassen, zo corrigeer je de vorm, afmeting en de functionaliteit.

Een afwijking aan of in de neus kan aanleiding geven tot benauwdheidsklachten en het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex. Wij merken dat cliënten die een neuscorrectie willen ondergaan al vaak jaren lange ademhalingsproblemen of psychische klachten ervaren.

Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn. Gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De neuscorrecties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in neus- en gelaatscorrecties.

Vip service voor, tijdens en na uw neuscorrectie Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een prive kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw neuscorrectie Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de neuscorrectie Turkije. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld de beste keuze voor een Neuscorrectie in Turkije

Een neuscorrectie is een ingreep dat verschillend van vele andere ingrepen afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor de neuscorrectie bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en Belgie een stuk goedkoper.

Kosten neuscorrectie Turkije

De kwaliteit van een neuscorrectie bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde neus correctie chirurgen in Nederland en Belgie. De kosten voor zo een gespecialiseerde neuscorrectie lopen in Nederland en Belgie al snel op naar 5000 euro tot 9000 euro voor intesievere neuscorrecties zoals een reconstructieve neuscorrectie. De kosten voor een neuscorrectie bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een normale neus correctie begint bij 2750 euro tot aan 3250 euro voor een complexe reconstructieve neus correctie. Enkel het hotel en vliegticket komen hier nog bij.

Consult of offerte aanvragen voor uw Neus correctie Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de neus-chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.

Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. benauwdheidsklachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken

Zodra u vooraf of aansluitend goed uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen.

Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon! Iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

De neuscorrectie Turkije zal uitsluitend worden uitgevoerd door een gespecialiseerde neuscorrectie chirurg.

Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 qua ontwikkelingen en operatiemethodes, zo krijgt u na de neusvcorrectie GEEN vervelende tampons in uw neus maar holle siliconen spalkjes zodat u na de operatie geen paniekgevoel ervaart en het verwijderen van de spalkjes een fluitje van een cent is. Ook zult u weinig tot geen zwellingen na de operatie krijgen, de meeste cliënten kunnen al direct na het verwijderen van de kunststof spalk (op de laatste dag gaat het kapje van de neus af) het resultaat zien en zijn alweer prima toonbaar. Bij Esteworld draait alles om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

Een week voor de neuscorrectie Turkije

Een week voor de neuscorrectie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven.

De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan.

In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De neuscorrectie Turkije

Een neuscorrectie vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. Zowel open als gesloten neuscorrecties zijn mogelijk, afhankelijk van uw situatie. De ingreep zelf duurt gemiddeld 2 tot 2.5 uur. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de neuschirurg, samen met hem gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de neuschirurg foto’s maken voor een speciale fotowand. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.

Na uw neuscorrectie wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten te wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de Neuscorrectie Turkije

De eerste dagen na de neuscorrectie is het belangrijk dat u rust, na enkele dagen kunt u absoluut weer even lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.

Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.

Op de laatste en dus vertrek dag ( 5 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw neuschirurg, de siliconen spalkjes worden uit uw neus gehaald en het kunststof kapje wordt verwijderd. U mag voor het eerst uw nieuwe neus zien !

Daarna wordt uw neus voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u terug naar huis vliegen.

De tip kan in het begin wat stijf voelen en nog wat “op” (omhoog) staan, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na de neuscorrectie Turkije

U mag 5 dagen NA uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts.U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten, zorg dat u geen druk in uw hoofd krijgt. Vermijdt het snuiten van uw neus zeker 3 maanden. Draag de eerste 3 maanden absoluut geen bril (lenzen geen probleem), er moet eerst weer stevigheid komen in uw neusbrug. Eventuele bloed verdunnende medicijnen kunt u 2 weken na uw operatie weer innemen.

De eerste weken na de neuscorrectie Turkije

Vermijdt het snuiten van u neus gedurende 2 tot 3 weken. Het is sterk aan te raden geen druk uit te oefenen op u neus, bijvoorbeeld door het dragen van zware brillen gedurende 3 maanden Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan  is het aan te raden te stoppen met roken. Asperine en andere bloedverdunnende middelen mag u na 2 weken weer gebruiken.

Garantie op uw neuscorrectie Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat. voor

Onze gespecialiseerde chirurg voor de neuscorrecties

Chirurg Dr Safak Aktar is een zeer getalenteerde chirurg voor neus en gelaatstcorrecties, inmiddels al 9 jaar werkzaam bij Esteworld. Dr Safak Aktar is een chirurg die zeer betrokken is bij zijn patiënten. Hij zal uitgebreid de tijd nemen voor uw consult en altijd eerlijk zijn over de verwachtingen van de operatie. Ook voert hij zeer complexe reconstructieve neuscorrecties uit en wordt hij geprezen om zijn mooie werk. Hij besteed enorm veel aandacht en precisie aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. Bij Esteworld wordt dr Safak Aktar de chirurg met gouden handen genoemd. De wachttijd voor een operatie door Dr Safak Aktar uitgevoerd bedraagt ca. 2 tot 3 maanden.

Algemene risico's van een neuscorrectie

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen
 • Infectie
 • Blokkade van de neus
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen

 

Informatie
Aantal uitgevoerde Neuscorrecties
25000+
Wordt uitgevoerd sinds
2003
Tevredenheidsgehalte neuscorrectie
99%
Hersteltijd neuscorrectie
7 dagen
Wordt uitgevoerd door
Dr. Safak Aktar internationaal Specialist
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk