Nederlandse begeleiding en nazorg

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld heeft wereldwijd inmiddels al 65 kantoren. Voor u als klant uit Nederland of België valt u onder de zorg van Esteworld Benelux gevestigd in IJsselstein (Utrecht). Dit kantoor is centraal gelegen in de provincie Utrecht en goed bereikbaar, ook vanaf België.  Op dit kantoor hebben wij 8 Nederlandse medewerkers die voor- tijdens én na uw behandeling voor u klaar staan! Voor een intake voor de behandeling, de nazorg en alle dringende vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, uiteraard is dit geheel kosteloos en kunt u zo vaak als nodig bij ons tercht. In de kliniek van Esteworld zijn uiteraard Nederlandstalige hostessen uit ons team aanwezig die u daar zullen begeleiden.

Wie zijn wij van Esteworld kantoor Benelux?

Hdde Theunissen. Eindverantwoordelijke Esteworld Nederland/België
Margo Sluijs: Consultant plastische chirurgie, XLhair/Scarlet-s behandelingen vestiging NL
Justin de Bruin: Consultant plastische chirurgie
Joren Krouzil: Consultant haartransplantatie
Rutger Beijk: Consultant haartransplantatie
Lymee van Kruisum: XL hair behandelaar lokaal op vestiging
Jeroen Hage: Patienten administratie/ Receptie
Renske Lenten:  Patienten Administratie/ Receptie

U heeft een consult aanvraag gedaan

Wij zullen u na het consult aanvraag uitnodigen bij ons op kantoor in Nederland om samen met u te kijken naar uw wensen en de daar bij passende mogelijkheden. De specialisatie en kennis is hoog bij ons op kantoor. We zullen u alles omtrend de behandeling uitleggen. In overleg met de arts maken we het behandelplan. Indien u er dan voor kiest om een behandeling bij ons te ondergaan zal u samen met uw consultant een geschikte datum voor uw behandeling vinden. Uiteraard verstrekken we alle info.

Enkele dagen voor vertrek

Daags voor vertrek wordt u vanuit Istanbul gecontacteerd door Mert van Esteworld. Hij zal alle info nogmaals met u controleren. Uw consultant van Esteworld Benelux zal natuurlijk ook met u in contact zijn en blijven.

Wat wordt er gecontroleerd:

  • Controle van uw vliegtijden
  • Het openstaande bedrag
  • Het hotel waar u verblijft
  • Transfer tijden en info
  • Medicatie geschiedenis wordt nogmaals gecontroleerd
  • Zaken die u wel en niet mag doen worden nogmaals besproken
  • Tijdens uw verblijf geeft hij dageljks rond 18:00 uur aan hoe laat u wordt opgehaald de volgende dag.

Uiteraard zullen wij van kantoor Esteworld Benelux u daags voor vertrek ook nog een berichtje sturen om u succes te wensen. Ook is er dan gelijk nog even gelegenheid om hier uw laatste vragen stellen.

De dag voor de behandeling (aankomstdag)

Wij zullen u ophalen vanaf de luchthaven met onze Esteworld transfers. De chauffeur van Esteworld zal bij aankomst op u staan te wachten bij de Vodafone balie, herkenbaar met een Esteworld bordje. Hij zal u vervolgens naar het hotel te brengen. Op uw aankomstdag zal Mert van Esteworld Istanbul rond 18:00 uur een berichtje sturen met informatie over hoe laat u moet klaar staan de volgende dag voor uw behandeling. Houdt er rekening mee dat u 12 uur voor de operatie niet meer mag eten in verband met de narcose.

In onze kliniek

U zal bij aankomst ontvangen worden door uw Nederlandse begleider Gulay, Leyla of Esma, zij zal u gedurende de behandeldagen steeds begeleiden. Ook zal zij de eerste nazorg en aandachtspunten met u bespreken. De dag van de behandeling verblijft u in een luxe kamer. Hier wordt u verzorgt door onze kundige verpleegkundigen en artsen. Voor dat de behandeling start heeft u uiteraard eerst een uitgebreid consult met de arts om samen nogmaals uw wensen te bespreken.

In het Hotel

De dagen na uw behandeling verblijft u in het hotel. Tijdens dit verblijf blijft u in contact met onze nazorg en uw contact persoon bij Esteworld Benelux.

Laatste dag (nacontole,  uitleg nazorg)

U heeft ‘s ochtends in de kliniek de laatste controle met de chirurg en laatste uitleg van uw Nederandse begeleidster. Na de nacontrole wordt u weer door onze Esteworld transfer teruggebracht naar de luchthaven.

Bij thuiskomst

Na thuiskomst valt u weer onder de zorg van ons en wordt er telefonisch contact met u opgenomen door onze nazorg-afdeling.  

 

Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk