Nederlandse begeleiding en nazorg

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld heeft wereldwijd inmiddels al 65 kantoren. Voor u als klant uit Nederland of België valt u onder de nazorg van Esteworld Benelux gevestigd in IJsselstein (Utrecht). Dit kantoor is centraal gelegen in de provincie Utrecht en goed bereikbaar, ook vanaf België.  Op dit kantoor hebben wij 8 Nederlandse medewerkers die voor- tijdens én na uw behandeling voor u klaarstaan! Voor de nazorg en alle dringende vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, uiteraard is dit geheel kosteloos en kunt u zo vaak als nodig terecht bij onze nazorglijn. In de haartransplantatie kliniek van Esteworld zijn ook Nederlandstalige hostessen aanwezig die u daar zullen begeleiden.

Wie zijn wij van Esteworld kantoor Benelux?

Hdde Theunissen. Eindverantwoordelijke Esteworld Nederland/België
Margo Sluijs: Consultant plastische chirurgie, XLhair/Scarlet-s behandelingen vestiging NL
Justin de Bruin: Consultant plastische chirurgie
Joren Krouzil: Consultant haartransplantatie
Rutger Beijk: Consultant haartransplantatie
Lymee van Kruisum: XL hair behandelaar lokaal op vestiging
Jeroen Hage: Patienten administratie/ Receptie
Renske Lenten:  Patienten Administratie/ Receptie

Enkele dagen voor vertrek

Enkele dagen voor vertrek wordt u vanuit Istanbul gecontacteerd door Ceyhun van Esteworld- Internationaal om alle gegevens te controleren en hij geeft u informatie over wat u wel en niet mag doen voor uw behandeling. Ook zal u contact persoon van Esteworld Benlux met u in cotact zijnen blijven.

Wat wordt er gecontroleerd:

  • Controle van uw vliegtijden
  • Het openstaande bedrag
  • Het hotel waar u verblijft
  • Transfer tijden en info
  • Medicatie geschiedenis wordt nogmaals gecontroleerd
  • Zaken die u wel en niet mag doen worden nogmaals besproken
  • Tijdens uw verblijf geeft hij dageljks rond 18:00 uur aan hoe laat u wordt opgehaald de volgende dag.

Uiteraard zullen wij van kantoor Esteworld Benelux u daags voor vertrek ook nog een berichtje sturen om u succes te wensen, het instructie filmpje van de washing door te sturen en uitlegen hoe u de nazorg lijn kunt bereiken. Ook is er dan gelijk nog even gelegenheid om hier uw laatste vragen stellen.

De dag voor de behandeling (aankomstdag)

Wij zullen u ophalen vanaf de luchthaven met onze Esteworld transfers. De chauffeur van Esteworld zal bij aankomst op u staan te wachten bij de Vodafone balie, herkenbaar met een Esteworld bordje. Hij zal u vervolgens naar het hotel te brengen. Op uw aankomstdag zal Ceyhun van Esteworld Istanbul rond 18:00 uur een berichtje sturen met informatie over hoe laat u moet klaar staan de volgende dag voor uw behandeling. Dit zal normaal gezien rond 08:00 uur zijn zodat u hiervoor nog eerst even goed kunt ontbijten! (geen koffie)

In onze kliniek

U zal bij aankomst ontvangen worden door uw Nederlandse begleider Semanur of Gulay, zij zal u gedurende de behandeldagen steeds begeleiden. Ook zal zij de eerste nazorg en aandachtspunten met u bespreken. De dag van de behandeling verblijft u in een luxe kamer. Hier wordt u verzorgt door onze kundige verpleegkundigen en artsen.

In het Hotel

De dagen na uw behandeling verblijft u in het hotel, Tijdens dit verblijf blijft u in contact met onze Hostess en u contact persoon bij Esteworld Belux.

Laatste dag (nacontole,  uitleg nazorg)

U heeft ‘s ochtends in de kliniek de laatste controle met de chirurg en laatste uitleg van uw Nederandse begeleidster. Na de washing en nacontrole wordt u weer door onze Esteworld transfer teruggebracht naar de luchthaven.

Bij thuiskomst

Na thuiskomst valt u weer onder onze zorg en wordt er telefonisch contact met u opgenomen door onze nazorg-afdeling. De eerste 7 dagen na de ingreep wordt er intensief contact met u gehouden i.v.m. het volgen van de genezing. 

 

Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk