BBL Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

BBL : Braziliaan Butt Lift

Veel vrouwen verlangen naar een uiterlijk met grotere en rondere billen. Inmiddels zijn de trends verschoven naar een rondere lichaamscontour, als een symbool van vrouwelijkheid, sensualiteit en seksuele aantrekkingskracht.
BBL Turkije omvat een chirurgische procedure waarbij lichaamseigen vet, wat gewonnen wordt uit andere delen van het lichaam zoals buik, rug of benen wordt ingespoten om de billen te vergroten en ronder te maken. Ook kunt u ervoor kiezen om siliconen bil-implantaten in de billen te laten plaatsen, zo kunt u de billen vergroten indien u onvoldoende eigen lichaamsvet heeft óf geen eigen lichaamsvet hiervoor wil laten gebruiken. Siliconen bil-implantaten zullen hun vorm behouden terwijl lichaam eigen vet in volume zal afnemen in de loop der tijd. U kunt een BBL laten uitvoeren om uzelf een vrouwelijker en aantrekkelijker uiterlijk te geven en om uw achterste contouren te verbeteren.

Goede kandidaten voor bilimplantaten / BBL Turkije

Goede kandidaten voor bilimplantaten in Instanbul, Turkije zijn vrouwen die de vorm en de maat van hun billen willen verbeteren. U moet tenminste 18 jaar oud zijn en een goede lichamelijke gezondheid hebben.

Vip service voor, tijdens en na uw BBL Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw BBL bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de BBL. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 •  Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld dé beste keuze voor een BBL

Een resultaat van een van BBL is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een BBL bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Gespecialiseerde chirug voert de BBL behandeling uit

Dr Lutfi en Dr Kivanc voeren bij ons de BBL behandelingen en billiften uit. Deze internationale top chirurgen zijn door Esteworld aangetrokken specifek voor lichaamscorrecties. Bij Esteworld hebben we voor elke correctie een hoog gespecialisseerde chirurg die speciaal voor deze correcties zijn aangetrokken als beste in het vak.

Kosten BBL behandeling Turkije

De kwaliteit van een BBL bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. De kosten voor een BBL bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een BBL d.m.v. Fat transfer kost bij Esteworld  vanaf 3200,- euro en BBL met implantaten vanaf 3750,- Euro. Enkel het hotel (200,-) en uw vliegticket (150-200,-) komen hier nog bij.

Consult of offerte aanvragen voor uw BBL Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)
De BBL Turkije zal uitsluitend worden uitgevoerd door een gespecialiseerde chirurg.
Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 op het gebied van ontwikkelingen en operatiemethodes, zo bent u snel weer op de been. Bij Esteworld draait alles om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

Bilimplantaten Procedure

De chirurg zal door middel van vaserliposuctie vet oogsten en deze eventueel samen met bilimplantaten gebruiken om het volume van uw billen te vergroten en uw rondingen te verbeteren. Door de vaser liposuctie methode zullen er slechts hele kleine sneetjes ontstaan die je hierna nauwelijks meer ziet.
De liposuctie passen we toe op zones waar ongewenst overtollig vet aanwezig is. Dit vet wordt dan vervolgens in de billen geïnjecteerd om de gewenste rondingen te bereiken.
Bilvergroting d.m.v. bil-implantaten in Turkije volgt een chirurgische procedure waarbij harde siliconenimplantaten door middel van een incisie in de billen worden gestoken.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscorrecties.

Een week voor de BBL Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven. De volgende ochtend wordt u weer op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De BBL operatie

Een BBL vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 3-4 uur afhankelijk of u wel of geen implantaten wenst. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met de chirurg gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de chirurg foto’s maken voor een speciale fotowand en maten aftekenen op uw lichaam. Aansluitend zal hij / zij d.m.v. een 3D animatie alvast de vorm en grootte kunnen laten zien. Er wordt (indien u voor implantaten kiest) gewerkt met implantaten van het merk Polytech. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na uw BBL wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de BBL Turkije

De eerste dagen na de BBL is het belangrijk dat u rust maar ook regelmatig wat beweegt om de circulatie weer op gang te brengen. U heeft een stevig korset om en ligt uitsluitend op uw buik. Zodra het lukt dan kunt u na enkele dagen weer even lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.
Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.
Op de laatste en dus vertrek dag ( 6 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw chirurg, de pleisters zullen worden verschoond. U mag voor het eerst uw nieuwe rondingen zien !
Na de eindcontrole worden de wondjes opnieuw voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u naar huis vliegen.
Uw nieuwe billen zullen in het begin wat gezwollen / gespannen aanvoelen en ook heeft u het gevoel van spierpijn en een beurs gevoel, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na de BBL Turkije

U mag 7 dagen na uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts.U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten. Draag de eerste 6 weken zowel overdag als ’s nachts het korset die u van Esteworld heeft meegekregen, daarna alleen overdag het korset nog 2 weken extra aanhouden. Blijf vooral veel wandelingetjes maken zodat het vocht afgevoerd kan worden.

De eerste weken na een billift / BBL Turkije

Het is sterk aan te raden niets te tillen zodat de wondjes mooi kunnen genezen. Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan is het aan te raden te stoppen met roken. Zodra de wonden goed dicht zitten mag u met litteken crème gaan smeren. Vermijdt zon / zonnebank voor een mooi herstel van de huid. De eerste weken kunt u op een “donut-ring” zitten of op uw rug liggen met een kussenrol onder uw bovenbenen. Na 6 weken mag u weer rustig aan beginnen met sporten. Probeer op gewicht te blijven en uitsluitend spierversterkende oefeningen te doen.

Garantie op uw billift Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat van uw BBL, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat

Algemene risico's van een Billift Turkije

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
 •  Beschadiging van de spieren
   

Informatie
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Wordt bij Esteworld uitgevoerd door
Dr. Lutfi en Dr. Kivanc
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Bilimplantaten Turkije– FAQ

Veelgestelde vragen

Bij een Braziliaanse billift wordt uw eigen vet via liposuctie overgebracht naar uw billen. Het vet is afkomstig van een ander deel van uw lichaam, zoals buik of dijen. Deze methode heeft de voorkeur bij veel patiënten, omdat ze het veiliger en natuurlijker vinden. Bij een bilvergroting brengt de plastisch arts siliconenimplantaten in de billen om volume en vorm toe te voegen. Deze methode is geschikt voor mensen die niet voldoende opgehoopt vet hebben om de Braziliaanse billift, BBL, toe te passen.
Een BBL-ingreep in Turkije bestaat uit drie stappen. Eerst wordt met liposuctie vet uit een of meerdere delen van uw lichaam verwijderd. Dit geoogste vet wordt gecentrifugeerd en voorbereid op de overdracht. Daarna injecteert de arts het vet in specifieke delen van uw billen, om het volume te vergroten en de vorm te verbeteren.
Bijna iedereen heeft wel een plaats met opgehoopt vet. De meest voorkomende gebieden zijn de buik, heupen, dijen, taille en bovenbenen. Dit zijn de veiligste plaatsen om liposuctie toe te passen. Eventueel zijn uw bovenrug en/of armen ook geschikte liposuctie plaatsen. De ideale hoeveelheid vet die wordt afgenomen, verschilt per persoon. De reden hiervan is dat iedereen andere ideeën heeft over de bilvergroting. Mensen die erg dun zijn en die onvoldoende vet hebben, zijn geen goede kandidaten voor deze procedure.
Het bepalen van de juiste maat en vorm van het implantaat is moeilijk. Er is niet een perfect implantaat dat bij iedereen past. Het ideale implantaat hangt af van de verwachting die u heeft en wat u met de bilvergroting probeert te bereiken. De cosmetisch arts laat de verschillende siliconenimplantaten aan u zien. In termen van volume zijn een BBL en een bilvergroting met implantaten niet met elkaar te vergelijken.
Zoals bij de meeste chirurgische ingrepen, omvatten de tijdelijke bijwerkingen van een BBL en een bilvergroting zwellingen, blauwe plekken en roodheid. De gemiddelde hersteltijd van een BBL operatie varieert van 10 tot 14 dagen. Hoewel u direct na de ingreep merkbare resultaten ziet, duurt het zo’n zes maanden voordat alle zwellingen zijn verdwenen. Het is van belang dat u de instructies van de plastisch chirurg opvolgt om het best mogelijke resultaat te bereiken.
Dr. Lutfi of Dr. Arif voeren de BBL behandelingen bilvergroting in Turkije uit. Deze topchirurgen zijn gespecialiseerd in lichaamscorrecties en neemt de operatie voor aanvang met u door. Om u de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten ondergaan, wordt gekozen voor narcose. U merkt niets van de ingreep en na afloop wordt u wakker in uw privékamer in de Altunizade kliniek. Hier wachten uw partner of reisbegeleider op u.
Een belangrijk onderdeel van het herstel is het maximaliseren van de hoeveelheid vet die ‘aanslaat’. Een van de dingen die u daarbij helpen om deze hoeveelheid te vergroten, is het voorkomen van trauma’s aan de bilstreek, inclusief zitten. Druk op billen is van invloed op het eindresultaat. Na de ingreep is het belangrijk om drukkleding te dragen, op uw buik te slapen en niet vol op uw billen te zitten. Een zitkussen kan helpen.
Ja, al bevinden deze zich op andere plaatsen dan vaak wordt gedacht. Om het vet af te kunnen zuigen, maakt de chirurg enkele kleine incisies waar een canule in wordt gebracht. De kleine incisies worden zoveel mogelijk op onopvallende plaatsen gemaakt. De littekens vervagen in de loop der tijd en zijn vrijwel onzichtbaar als ze volledig zijn genezen. Het geoogste vet wordt in de billen geïnjecteerd. Dit leidt niet tot littekens.
Hoewel een deel van het geïnjecteerde vet op natuurlijke wijze verloren gaat, houden de resultaten lang aan. U heeft in principe geen nabehandelingen of Touch-ups nodig na de ingreep.
De vetcellen die in de billen zijn geïnjecteerd, werken op dezelfde manier als de andere vetcellen in uw lichaam. Dat betekent dat deze cellen krimpen als u afvalt. Komt u aan? Dan zetten vetcellen uit. Gewichtsschommelingen brengen het resultaat in gevaar. Probeer een stabiel gewicht te behouden en kies voor een gezonde levensstijl. Het beste is om de ingreep te laten doen als u op of dicht bij uw ideale gewicht bent.
De Braziliaanse billift in Istanbul helpt u om betere lichaamscontouren te krijgen. Het maakt niet uit of u uw rondingen wilt accentueren of stevigere, jeugdigere billen wilt krijgen. De beste kandidaten voor deze ingreep hebben een goede algemene gezondheid, beschikken over vetophopingen en hebben nog voldoende huid elasticiteit. Een BBL behandeling wordt niet bij minderjarigen gedaan.
De moderne siliconenimplantaten van tegenwoordig gaan lang mee. Vaak is vervanging afhankelijk van de leeftijd van de implantaten en de wens die u heeft voor vervanging of revisie. Ingrijpende gewichtsschommelingen zijn hierbij van invloed.
Dit hangt sterk af van de toegepaste procedure en uw herstelvermogen. Sommige mensen verdragen een chirurgische ingreep beter dan anderen. Maar gemiddeld zijn de meeste mensen binnen een week tot tien dagen weer aan het werk. De chirurg adviseert u over de tijd die u nodig heeft om te herstellen en geeft nazorginstructies. Als er complicaties optreden, kan extra tijd nodig zijn voordat u weer volledig aan het werk gaat.
Elke chirurgische ingreep brengt risico’s met zich mee. De meest voorkomende bijwerkingen zijn bloedingen, infecties en littekens. Hoewel dit bij een bilvergroting en BBL ingreep zeldzaam is, komen ze soms voor. De risico’s en kans op complicaties wordt met u voor de ingreep besproken. In geval van bilimplantaten is er een zekere kans op zogenaamde kapselcontractie, omdat het implantaat lichaamsvreemd is. Dit kan leiden tot verharding, waardoor de implantaatranden zichtbaar worden. Kapselcontractie komt niet vaak voor, maar in ernstige gevallen is het nodig om het implantaat te verwijderen en/of te vervangen.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk