Borst verkleining Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Borstverkleining operaties worden bij Esteworld Turkije uitgevoerd om grote en slappe borsten om te vormen tot normale en strakke borsten. Tijdens deze borstverkleining Turkije wordt het tepelhof meestal ook verkleind.

Wie voert de borstcorrectie uit

De borsverkleining Turkije bij Esteworld wordt altijd uitgevoiert door een echte specialist, Dr Kivanc en Dr. Mert. Alle zijn hoogwaardig gespecialiseerd in borstcorrecties en staan binnen Europa aangeschreven als 1 van de betere chirurgen op het gebied van borst chirurgie. Voor elke behandelingen hebben we een aparte specialist.

Waarom een borst verkleining overwegen

Grote borsten dragen fysieke en psychische ongemakken met zich mee. Het gewicht van de borsten zorgt voor doorzakkingen in de schouders, rugpijn, jeuk en uitslag onder de borsten als gevolg van het zweten. Het geeft dus beperkingen bij het uitoefenen van lichamelijke activiteiten.

Om deze reden zijn borstverkleiningsoperaties niet enkel esthetisch maar ook functioneel omdat ze de patiënt ook lichamelijke ontspanning bieden. Bij sommige jonge meisjes kunnen de borsten erg groot zijn (maagdelijke hypertrofie), hierdoor kunnen zij zelfs op jonge leeftijd (16-17 jaar) een borstverkleining ondergaan.

Als gevolg van de incisies bij borstverkleiningen kunnen littekens ontstaan. Deze littekens zijn roodachtig in de eerste maanden maar zullen binnen enkele maanden verzachten, lichter worden van kleur en minder zichtbaar zijn. Als uitendelijk resultaat zal de patiënt zich ontdoen van alle ongemakken en een enorme fysieke troost vinden.

Vip service voor, tijdens en na uw behandeling

  • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
  • U krijgt een prive kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
  • Uw borstverkleiningTurkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
  • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
  • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van uw borstverkleiningTurkije
  • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
  • Verblijf in luxe hotels.
  • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

De operatie en erna

Borstverkleiningsoperaties worden onder algemene verdoving toegepast en duren ongeveer 3 uur. De eerste nacht verblijft u op uw prive kamer bij ons in de kliniek onder de zorg van ons team van zusters en artsen. Meestal de dag na de behandeling gaat u naar het hotel. U blijft dan uiteraard onder begeleiding van onze Nederlandstalige hostess. Na gemiddeld 6 dagen komt u terug naar de kliniek voor een laatste controle met uw arts, hierbij worden ook eventuele hechtingen weggehaald.

Na borstverkleiningsoperaties ervaren de patiënten absoluut geen ernstige pijn.
Patiënten kunnen na enkele dagen weer  aan het werk en hun dagelijkse activiteiten uitvoeren mits ze een elastische beha dragen in de vorm van een sportbeha.

Informatie
Wordt uitgevoerd door
Prof. Dr Aysin, Dr Kivanc en Dr. Mert
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Borstverkleining Turkije FAQ

Veelgestelde vragen

Borstverkleining is een procedure om overtollig borstvet, klierweefsel en huid te verwijderen. Hierdoor krijgt u een borstomvang die meer in verhouding is met uw lichaam. De ongemakken die met te grote borsten gepaard gaan, worden door de ingreep verlicht.
Onevenredig grote borsten veroorzaken soms zowel emotioneel leed als fysieke ongemakken. Vrouwen ervaren ongemakken als gevolg van het gewicht van hun borsten. De pijn maakt het een uitdaging om lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast ervaren vrouwen emotionele stress of depressieve gevoelens door te grote borsten. Rug-, nek-, en schouderpijn zijn veel voorkomende klachten bij borsten die te groot en te zwaar zijn.
U komt mogelijk in aanmerking voor een borstverkleining als u gezond bent en realistische verwachtingen van de ingreep heeft. U heeft last van het gevoel dat uw borsten te groot zijn. Daarnaast ondervindt u hinder in de dagelijks activiteiten. Het gewicht van uw borsten veroorzaakt dat u regelmatig rug-, nek-, en schouderpijn heeft, waarbij de beha bandjes in uw schouder snijden.
De plastisch chirurg werkt met de modernste behandeltechnieken, waarbij de incisies zoveel mogelijk in natuurlijke huidplooien worden gemaakt. Als de huid hersteld is, vallen de littekens nauwelijks op. De eerste weken en maanden na de ingreep zijn littekens nog rood. Naarmate de tijd vordert, komt het littekenweefsel tot rust. Het litteken neemt de kleur van de omliggende huid aan en valt niet of nauwelijks meer op.
Een jonge huid is voldoende elastisch om mooi samen te trekken na een kleine tot matige borstverkleining. Bij oudere vrouwen met een verminderde huidelasticiteit wordt een borstverkleining vaak gecombineerde met een borstlift. Alleen het verwijderen van borstweefsel en overtollige huid is misschien niet voldoende om u de gewenste lichaamscontouren te geven.
Met een borstverkleining verbetert u klachten zoals rugpijn, nekpijn, het snijden van de beha bandjes in uw schouders en huidirritatie. Uw zelfvertrouwen verbetert en uw borsten zijn in een betere verhouding met de rest van uw lichaam. De lichaamscontouren zien er natuurlijk uit.
Na de ingreep kunt u een beurs, pijnlijk gevoel ervaren. Uw borsten zijn gezwollen en blauw, rood verkleurd. De hersteltijd varieert per persoon en is afhankelijk van de techniek die is gebruikt en de mate van correctie. De meeste vrouwen gaan na twee weken weer aan het werk en ondernemen lichte activiteiten. Zware lichamelijke inspanningen en werkzaamheden laat u de eerste zes weken zoveel mogelijk achterwege.
Direct na de operatie lijken uw borsten kleiner, maar zijn er zwellingen aanwezig. De resultaten worden verhuld door aangebracht verband en zwellingen. Na een paar weken ziet u opmerkelijke verbeteringen en krijgen uw borsten steeds meer de gewenste vorm. Drie tot zes maanden na de ingreep is het definitieve resultaat bereikt.
De lichaamscontouren verbeteren, waardoor uw borsten hoger op de borst zitten. Uw tepels worden gecentreerd en eventueel wordt uw tepelhof aangepast. Na een borstvergroting merken veel vrouwen dat hun borsten steviger aanvoelen en er jeugdiger uitzien. Na verloop van tijd merkt u een verbetering op van de rug-, nek- en schouderpijn en nemen de huidirritaties of smetplekken af. Een meerderheid van de vrouwen geeft aan na een borstverkleining positiever over hun lichaam te denken.
De ervaren plastisch chirurg stelt alles in het werk om het eindresultaat zo mooi mogelijk te maken. Het uiterlijk van de incisies is afhankelijk van de mate van correctie die nodig is. Het gebruik van meerdere lagen interne hechtingen helpt het uiterlijk van littekens tijdens het genezingsproces te beperken. Veel vrouwen zijn van mening dat de mooie eindresultaten opwegen tegen de zorgen over latere littekens.
Het geven van borstvoeding na een borstverkleining is niet altijd mogelijk. Tijdens de ingreep wordt klierweefsel verwijderd, waarbij soms ook de kanalen die voor transport van melk naar de tepel zorgen verwijderd worden. Artsen adviseren te wachten met een borstverkleining tot een eventuele kinderwens vervuld is.
Is een borstverkleining in Turkije veilig en kan ik pijn verwachten?
De ingreep zelf wordt onder sedatie gedaan, waardoor u geen pijn voelt. De borstverkleining brengt kleine risico’s met zich mee. De meest voorkomende risico’s zijn algemene operatie bijwerkingen zoals infecties, nabloedingen en bijwerkingen van de narcose. Andere risico’s zijn het verlies van gevoel rond de tepel, littekens en moeilijkheden bij het geven van borstvoeding.
De borstverkleining duurt 3 tot 5 uur. Dit is echter afhankelijk van de omvang van de ingreep. Na afloop van de operatie wordt u naar uw privékamer gebracht en blijft u een nacht ter observatie in de kliniek. De volgende ochtend vindt een eerste controle plaats. Daarna wordt u teruggebracht naar het hotel, waar u nog enkele dagen blijft om rustig te herstellen van de ingreep.
Hoewel een borstverkleining op elke leeftijd mogelijk is, raden artsen aan om te wachten tot de borsten volledig ontwikkeld zijn. Wanneer u een borstverkleining ondergaat als uw borsten nog niet volledig ontwikkeld zijn, bestaat de kans dat er jaren later een tweede ingreep nodig is. Daarnaast adviseren artsen om uw kinderwens te vervullen, omdat de ingreep het geven van borstvoeding moeilijk maakt. Een zwangerschap kan de grootte en vorm van uw borsten beïnvloeden.
De resultaten van een borstverkleining in Istanbul zijn over het algemeen blijvend. De grootte en vorm van uw borsten kunnen later veranderen door onder andere gewichtstoename en hormonale veranderingen zoals een zwangerschap, de menopauze en veroudering.
De borstlift in Turkije en de borstverkleining zijn verschillende procedures. Bij slappe, afhangende borsten is een borstlift vaak een goede oplossing. Wanneer uw borsten te groot zijn in verhouding met de rest van uw lichaam en u hier last van heeft, is een borstverkleining vaak de beste optie. Een combinatie van beide technieken is ook mogelijk.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk