Borst verkleining Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Borstverkleining operaties worden bij Esteworld Turkije uitgevoerd om grote en slappe borsten om te vormen tot normale en strakke borsten. Tijdens deze borstverkleining Turkije wordt het tepelhof meestal ook verkleind.

De borsverkleining Turkije bij Esteworld worden uitgevoerd door OP. Dr. Emrah Aslan. Dr Emrah is hoogwaardig gespecialiseerd in lichaamscorrecties en staat binnen Europa aangeschreven als 1 van de beste chirurgen op het gebied van borst chirurgie.

Grote borsten dragen fysieke en psychische ongemakken met zich mee. Het gewicht van de borsten zorgt voor doorzakkingen in de schouders, rugpijn, jeuk en uitslag onder de borsten als gevolg van het zweten. Het geeft dus beperkingen bij het uitoefenen van lichamelijke activiteiten.

Om deze reden zijn borstverkleiningsoperaties niet enkel esthetisch maar ook functioneel omdat ze de patiënt ook lichamelijke ontspanning bieden. Bij sommige jonge meisjes kunnen de borsten erg groot zijn (maagdelijke hypertrofie), hierdoor kunnen zij zelfs op jonge leeftijd (16-17 jaar) een borstverkleining ondergaan.

Als gevolg van de incisies bij borstverkleiningen kunnen littekens ontstaan. Deze littekens zijn roodachtig in de eerste maanden maar zullen binnen enkele maanden verzachten, lichter worden van kleur en minder zichtbaar zijn. Als uitendelijk resultaat zal de patiënt zich ontdoen van alle ongemakken en een enorme fysieke troost vinden.

Vip service voor, tijdens en na uw behandeling

  • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
  • U krijgt een prive kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
  • Uw borstverkleiningTurkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
  • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
  • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van uw borstverkleiningTurkije
  • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
  • Verblijf in luxe hotels.
  • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

De operatie en erna:

Borstverkleiningsoperaties worden onder algemene verdoving toegepast en duren ongeveer 3 uur. De eerste nacht verblijft u op uw prive kamer bij ons in de kliniek onder de zorg van ons team van zusters en artsen. Meestal de dag na de behandeling gaat u naar het hotel. U blijft dan uiteraard onder begeleiding van onze Nederlandstalige hostess. Na gemiddeld 7 dagen komt u terug naar de kliniek voor een laatste controle met uw arts, hierbij worden ook eventuele hechtingen weggehaald.

Na borstverkleiningsoperaties ervaren de patiënten absoluut geen ernstige pijn.
Patiënten kunnen na enkele dagen weer  aan het werk en hun dagelijkse activiteiten uitvoeren mits ze een elastische beha dragen in de vorm van een sportbeha.

Borstverkleiningsoperaties zijn zeer gunstig bij specifieke patiënten. Naast de fysieke inspanning , waarbij deze patiënten hun last kwijt raken, heeft de operatie ook een psychische en zeer positieve invloed op henzelf.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk