Kronen Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Door de tijd heen worden onze tanden zwakker en meer vatbaar voor problemen zoals tandafbraak, verkleuring en scheurtjes. Dit gaat ten koste van je moitse lach.

Met onze grond brekende en uiterst vernieuwende computer gestuurde CEREC 3D technologie kan ons hoog gekwalificeerde team tand problemen oplossen in 1 enkele behandeling.

Waarom is Esteworld Tandarts kliniek de beste keuze voor u behandeling?

Bespaar tijd, moeite en geld met ee bezoek aan Esteworld Tandarts Kliniek in Turkije voor tandheelkundige kronen. Voorbij zijn de tijden van meerdere ongemakkelijke bezoeken, tijdelijke  kronen en een lang verblijf in Turkije.

Esteworld heeft een revolutie teweeg gebracht in de cosmetische tandheelkunde scene van Turkije door de invoering van de CEREC technologie. Door  gebruik te maken van CEREC-technologie bij een kronen behandeling, zijn er geen onjuiste afdrukken, geen tijdelijke kronen en geen tweede afspraak meer nodig.

De tandartsen van Esteworld Tandarts kliniek Turkije gebruiken de CEREC tandheelkundige technologie om u hele kroon of kronen te voltooien in 1 bezoek.

Goede kandidaten voor kronen

Typisch, kandidaten voor tandheelkundige kronen zijn individuen die tandbederf of cosmetische schade hebben aan hun tanden.

Kandidaten voor tandheelkundige kronen hebben:

  • • Verkleurd, misvormde of afgebroken tanden
  • • Voldoende tandstructuur om kroon te ondersteunen
  • • Moeilijkheid bij kauwen vanwege beschadigde tanden
  • • Verkeerd staande of scheve tanden

Hoe gaat het maken van kronen in zijn werk met de CEREC methode.

Eerst zal 1 van onze tandartsen bij Esteworld Tandarts Kliniek Turkije u tanden grondig onderzoeken. Hierna zal de tandarts een optische indruk van uw tanden maken met behulp van een speciale 3D-camera.

Het beeld wordt dan overgebracht naar de computer, waar uw kroon restauratie wordt ontworpen met behulp van een geavanceerde computer-aided design software (CAD). Dit type van tandheelkundige technologie neemt elk klinisch aspect van u situatie in overweging en op basis hiervan de meest accurate en nauwkeurige kroon.

Vervolgens worden deze exacte specificaties naar onze in-office freesmachine gestuurd. Binnen 20 minuten produceert, dit innovatieve apparaat, de nieuwe kroon in de vooraf besloten kleur. Ten slotte wordt de kroon geplaatst, gepolijst en op zijn plaats vastgezet.

Veel gesteelde vragen over het plaatsen van Kronen:

Hoe lang moet ik verblijven in Turkije voor een tandheelkundige kronen behandeling?

In slechts 2 uur, afhankelijk van de mate van tandheelkundige werk dat nodig is, kunnen wij u een nieuwe kroon aanmeten, frabriceren en plaatsen. Op 1 dag kunnen wij tot 10 nieuwe kronen plaatsen.

Wat voor soort technologie wordt gebruikt in onze kronen behandeling in Turkije?

Tandheelkundige kliniek Esteworld is een van de weinige tandheelkundige klinieken in Turkije die gebruik maakt van de  revolutionaire CEREC technologie. CEREC tandheelkundige technologie biedt de mogelijkheid om binnen 1 bezoek u kroon te maken en plaatsen.

CEREC is een snelle en veilige tandheelkundige technologie die natuurlijk ogende restauraties uitvoert die een leven lang kunnen duren.

Is een kronen behandeling pijnlijk?

Een CEREC kroon restauratie voorkomt een veelheid aan problemen, waaronder tanden gevoeligheid. De weken waarin normaal gewacht moest worden op de kronen is vaak pijnlijk. Niet te vergeten hoe ongemakkelijk tijdelijke kronen zijn. Beide problemen worden volledig vermeden bij gebruik van het CEREC apparaat voor kronen in Turkije.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk