Waarom Esteworld?

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Esteworld
 

Waar staat Esteworld in vergelijking met de Nederlandse klinieken?

De kwaliteit geleverd bij Esteworld is vergelijkbaar met de hoogste kwaliteit privé klinieken in Nederland. Toch liggen onze behandelprijzen een stuk lager. Voor bijvoorbeeld een neuscorrectie betaald u bij ons 2800 euro (exclusief 6 nachten hotel) Voor dezelfde kwaliteit in Nederland rond de 6500 euro.

Esteworld, een gespecialiseerde kliniek, geen ziekenhuis

Door de enorme toename van het medisch toerisme naar Turkije is de trend dat ziekenhuizen ook kamers inrichten voor plastisch chirurgie ingrepen. Deze ziekenhuizen, zijn anders dan Esteworld, dit zijn geen gespecialiseerde klinieken. Esteworld en haar team van chirurgen voeren als sinds 2003 plastisch chirurgie ingrepen uit en hebben daardoor een enorme expertise opgebouwd. Esteworld behoort tot de internationale top 20.

Chirurgen voeren enkel de behandeling uit waarin ze een specialisme hebben

Voor iedere plastisch chirurgische ingreep in Turkije hebben wij een gespecialiseerde chirurg. Zo kunnen wij de geleverde kwaliteit waar we om bekend staan garanderen. Dit is uniek. Veelal voeren plastich chirurgen allemaal verschillende behandelingen uit.

Als enige plastich chirurgische kliniek een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid

Op dit moment is Esteworld de enige kliniek in Turkije met een goedkeuring van het Ministerie vanVolksgezondheid. Om deze certificering te behouden worden we elke 3 maanden gecontroleerd . Op deze manier wordt het niveau dat we bieden zeer hoog gehouden.

Esteworld draagt het ISO 9001 en TUV keurmerk

De ISO9001 en het TUV keurmerk zijn de belangrijkste Europese Kwaliteitskeurmerken. Deze keurmerken geven het specialisme van Esteworld goed weer.

Ervaren Specialistische chirurgen

Zoals het hoort bij een vooroplopende kliniek behoren onze chirurgen tot de top van Europa. Al onze chirurgen zijn actieve deelnemers van verschillende bonden.

VIP service van begin tot einde

Esteworld kenmerkt zich door de uitmuntende VIP service.  Wij verzorgen alle transfers tijdens uw bezoek vanaf het moment dat u arriveert op de luchthaven totdat u weer terug vliegt. Het hotel waar u verblijft is van een luxe klasse. De kliniek is zeer modern en de specialisten die er werken hebben service zeer hoog in het vaandel.

Geen tussenkomst van dure bemiddelingspersoon of agentschap

Wij werken niet met dure tussen personen of bemiddelaars. Zo blijven onze prijzen scherp, ondanks de hoge kwalitoet die wordt geleverd.

Gratis nazorg via kantoor Benelux

Zodra u na de behandeling weer terug bent in Nederland staat u er niet alleen voor. Onze specialisten van kantoor Benelux staan voor u beschikbaar. Via de hostess, Ozlem, ontvangt u de eerste weken uitvoerige nazorg en begeleiding.

Bedrijfsinformatie
Aantal uitgevoerde behandeling bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
65+
Opgericht in
2003
Bijzonderheden
Als enige Goedkeuring van Ministerie, Internationale top
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk