Had ik neuscorrectie maar eerder gedaan!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Na veel research via instagram, facebook en google over neus correctie in Turkije uitgekomen bij Esteworld Turkije voor mijn neuscorrectie. Het Nederlandse kantoor en de Nederlandse begeleiding tijdens mijn neuscorrectie ter plaatse gaven mij de nodige vertrouwen. Wat een mooie kliniek en organisatie! Het resultaat van mijn neuscorrectie Turkije is super! Lees ervaring

Mijn neuscorrectie Turkije ervaring bij Esteworld

Ik was al langere tijd op zoek naar een betrouwbare kliniek in het buitenland. Ik heb heel veel research gedaan en uiteindelijk kwam ik terecht op de site van Esteworld. Een organisatie met een kantoor in Nederland, met Nederlands contact, die o.a. plastische chirurgie reizen organiseren naar Istanbul. Ik wilde het heel graag in het buitenland laten uitvoeren omdat het lopende band werk is in turkije en ze hier dus meer gespecialiseerd in zijn dan in Nederland.

In 2017 had ik al een keer een neuscorrectie offerte aan gevraagd en de volgende dag had ik een foto teruggestuurd gekregen van de chirurg hoe het er uit zou komen te zien. Ik heb er een jaar ongestoord over na kunnen denken en had toen een afspraak gemaakt bij Margo op het kantoor van Estyeworld in Nederland. Zij legde de hele procedure van top tot teen had uit. Zelf gaf ze ook aan die periode in Istanbul te zijn om mij, en anderen, te begeleiden wat voor mij dus de reden was dat ze te vertrouwen zijn. Ook hebben ze als enige kliniek een Europees keurmerk wat mij op me gemak liet voelen.

Eenmaal aangekomen in Istanbul werden we gelijk, samen met een ander koppel, ontvangen door een medewerker van Esteworld op de airport die ons bracht naar ons luxe verblijf in het Hilton Hotel. De volgende ochtend was het zo ver en werd ik weer netjes opgehaald voor de deur om te vertrekken naar de kliniek. Er werden eerst bloedcontroles gedaan, en vervolgens kwamen om de beurt de anesthesist en de chirurg langs voor eventuele persoonlijke vragen. Daarna ging ik, op het bed, met de assistentes mee naar de kamer waar de verdoving werd toegediend, en voor je het weet ben je al weer wakker met een compleet nieuwe neus! Ik heb totaal geen pijn ervaren aan de neus zelf, dit omdat ik optijd erg goeie pijnstilling had gekregen.

Wel heb je natuurlijk net zoals elke andere ingreep kwaaltjes die wat minder leuk zijn, maar die weer snel vanzelf overgaan, het blijf ook uiteraard een chirurgische ingreep wat je ondergaat, dat is niet niks natuurlijk. Ik had zelf ook totaal geen last van blauwe/rode/paarden ogen, geen 1 dag! Ik zat nota bene een paar uurtjes later al in het esteworld cafe beneden te eten omdat ik mij al goed genoeg voelde hier voor. De resterende dagen heb ik genoten van mijn verblijf in het hotel, het grote winkelcentrum en het heerlijke goedkope eten. Je voelt je ook niet voor gek lopen daar, omdat veel mensen die je daar ziet wel een vorm van plastische chirurgie heeft ondergaan. Overall, het was een geweldige ervaring met een uitstekend neuscorrectie resultaat waar ik voor d erest van mijn leven plezier van zal hebben. Een tot rust komende mini-vakantie dankzij de betrouwbaarheid en service van Esteworld.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk