Rachel, neuscorrectie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Ik kon via de verzekering terecht bij een algemeen plastisch chirurg in een ziekenhuis in Nederland, maar ik wilde een specialist. Een collega wees me op Esteworld. Bij Esteworld hebben ze een chirurg die alleen maar neuzen doet en bekend staat in de high fashion. Zo een neusje wilde ik ook en heb daarom voor mijn neuscorrectie Turkije voor Esteworld gekozen. Wat ben ik ongelofelijk blij met deze keuze, elke dag als ik in de spiegel kijk ben ik ze dankbaar en dat voor minder dan de helft wat ik hier kwijt zo zijn. Lees ervaring

Neuscorrectie verslag van Rachel

Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm blij met de keuze om bij Esteworld in Turkije mijn neuscorrectie te laten doen. 

Vanaf het begin tot einde is alles in de puntjes verzorgt. Het start met een consult op de locatie van Esteworld in Nederland (IJsselstein). Wat een fijn en moor kantoor. Den mensen hier bruisen van de energie. Geen snel snel consult, maar er werd ruim een uur de tijd voor me genomen. Heel prettig! Alles omtrent de neuscorrectie werd uitgelegt en ook waarom je nou zou kunnen overwegen om naar naar Turkije te gaan voor een neuscorrectie. Het belangrijkste voor mij was uiteindelijk de kunde van de artsen. De artsen doen hier dagelijks niks anders dan neuscorrecties. De kunde moet dus enorm zijn. Na mooie voorbeelden te hebben gezien online heb ik besloten er voor te gaan. Op naar Turkije voor mijn neuscorrectie. Leuke bijkomstigheid, de kosten voor de neuscorrectie, waren minder dan de helft van de kosten die ik in Nederland kwijt zou zijn.

Op het vliegveld in Istanbul werden we ontvangen door de chauffeur van Esteworld, netjes op tijd. Het hotel was meer dan prima.
De dag van de neuscorrectie is snel gegaan. Ik kreeg een mooie luxe prive kamer waar ik kon herstellen. Maar, wat een lieve mensen, 100% aandacht voor je, echt het gevoel dat ze allemaal luisteren naar je wensen. De chirurg had ik gelijk een goede klik mee en ik kon precies uitleggen wat ik wilde. In mijn eigen kamer werd ik door middel van een roesje al oin slaap gebracht. Erg fijn, want dan zie je de operatiekamer zelf niet.

En dan wordt je zo maar wakker en is de neuscorrectie gedaan. Wow, heel erg vreemd. En natuurlijk beetje suf van de narcose, maar vooral blij dat het gedaan is. Die dag en nacht werd ik goed verzogt door de zusters. De volgende dag kwam de chirurg even polsen, alles was in orde, en ik mocht naar het hotel, ook wel weer fijn. Rust en prive.

In het hotel ben ik 4 dagen gaan herstellen, op dag 3 en 4 kon ik al naar buiten. Deze dagen kan je alle vragen stellen die je wil aan de nazorg, je bent nooit alleen. Erg goed geregeld. De dag erna gingen we weer naar de kliniek. Bij de arts ging het kapje van de neus af, en wauw, ik vond mijn neus gelijk al mooi. Ookal weet je dat het de komende maanden nog moet herstellen had ik ghelijk al zoiets van ja, dit is het, dit is wat ik wilde.

Het was alweer tijd voor de terugreis. Ik kijk terug op een hele prettige ervaring, van a-z is alles enorm goed verzorgd. Het resultaat kan je hier zien en ja, wat ben ik er blij mee. Kan echt wel zeggen dat het mijn leven verandert heeft. Gezien mijn ervaring zou ik Esteworld dan ook iedereen aanraden voor een neuscorrectie.

Groetjes, Rachel,

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Behandeling wordt uitgevoerd in
Altunizade kliniek Istanbul
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk