Buikwandcorrectie Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Buikwandcorrectie Turkije

Een buikwandcorrectie is het verwijderen van slappe overtollige huid rond de buik en de maagstreek met eventueel aanvullend vaser liposuctie voor het verwijderen van het nog aanwezige vet.
Als gevolg van veel afvallen of na een zwangerschap kan de buikhuid uitrekken en uitzakken, striemen vertonen en de buikwand spieren kunnen soepeler worden. Ook  gaat zich met het oplopen van uw leeftijd vet ophopen in de buik. De buikwandcorrectie oftewel abdominoplastiek ingreep is het proces waarbij de uitgezette, verslapte en gestriemde buikhuid verwijderd wordt en de buikwand spieren aangespannen worden om het uiterlijk van de buik te corrigeren.

Goede kandidaten voor een buikwandcorrectie Turkije

Voor een buikwandcorrectie Turkije speelt de elasticiteit van de huid, de mate van de huidverslapping en de mate van de versoepeling van de buikwand een belangrijke rol. Bij personen die weinig last hebben van een slappe buikhuid en striemen kunnen eenvoudigere ingrepen overwogen worden, zoals een mini-buikwandcorrectie of enkel vaser liposuctie.
Vrouwen die een buikwandcorrectie willen ondergaan zullen deze operatie moeten uitstellen indien zij een kinderwens hebben tot een jaar na de bevalling Dit om te voorkomen dat de buikhuid en de buikwandspieren tijdens de zwangerschap opnieuw vervormd worden.
Zwaarlijvige patiënten die een buikwandcorrectie willen ondergaan, worden aanbevolen om voor de operatie eerst te vermageren tot een veilige en acceptabele BMI. Omdat de buikwand dikker is bij zwaarlijvige mensen zal deze niet zo goed uitgetrokken kunnen worden waardoor er minder goede resultaten kunnen worden verkregen.
Eén van de factoren die een negatieve invloed heeft op de genezing van de wonden bij buikwandcorrecties is het roken. Patiënten worden aanbevolen om gedurende 3 weken voorafgaand aan de operatie te stoppen met roken.

Vip service voor, tijdens en na uw buikwandcorrectie Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw buikwandcorrectie bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de borstvergroting. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld dé beste keuze voor een Buikwandcorrectie

Een resultaat van een buikwandcorrectie is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een BBL bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Onze gespecialiseerde chirurgen 

Zowel Prof. Dr. Lutfi als Prof. Dr. Aysin voeren bij Esteworld de buikwandcorrecties uit. Beide zijn zeer moderne doorgewinterde artsen in Europa. Beide worden gezien als een kunstenaars, van lastige complexe situaties iets moois maken. 

Kosten buikwandcorrectie Turkije

De kwaliteit van een buikwandcorrectie bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. De kosten voor een buikwandcorrectie incl vaser liposuctie bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een buikwandcorrectie kost bij Esteworld vanaf 3.500,-  euro en een lower bodylift / 360 rondom gelift  vanaf 5.50,- Euro. Enkel het hotel (300,-) en uw vliegticket (150-200,-) komen hier nog bij.

Consult of offerte aanvragen voor uw buikwandcorrectie Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u vooraf of aansluitend zorgvuldig uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

Buikwandcorrectie procedure

De chirurg zal door middel van het aftekenen op uw huid het huidoverschot laten zien, het overtollige huid wordt weggesneden en de huid weer aan elkaar genaaid. Vaak wordt er een nieuwe navel gecreëerd. Het litteken wordt zo gemaakt dat het precies in uw onderbroek wegvalt. Vaak wordt er ook nog vaser liposuctie toe gepast op zones waar ongewenst overtollig vet aanwezig is. Hiermee wordt een nog plattere strakkere buik gecreëerd. Na ca. 8 maanden zal het grote litteken gaan vervagen en minder opvallend zijn. Begin na een maand litteken crème te smeren om het herstel te bevorderen. Houdt het litteken uit de zon. En heel belangrijk blijf op gewicht.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscorrecties.

Een week voor de buikwandcorrectie Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven. De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De buikwandcorrectie behandeling

Een buikwandcorrectie vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 3 uur, een lower bodylift / 360 / belt lipectomie duurt gemiddeld 4.5 uur. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met de chirurg gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de chirurg foto’s maken voor een speciale fotowand en maten aftekenen op uw lichaam. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na uw operatie wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek, u verblijft hier 2 nachten. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de buikwandcorrectie Turkije

De eerste dagen na de buikwandcorrectie is het belangrijk dat u rust maar ook regelmatig wat beweegt om de circulatie weer op gang te brengen. U heeft een stevig korset om en ligt uitsluitend op uw rug. Zodra het lukt dan kunt u na enkele dagen voorzichtig weer even lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.
Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.
Op de laatste en dus vertrek dag ( 7 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw chirurg, de pleisters zullen worden verschoond. U mag voor het eerst uw nieuwe lichaam zien !
Na de eindcontrole worden de wondjes opnieuw voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u terug naar huis vliegen.
Uw nieuwe buik zal in het begin wat gezwollen / gespannen aanvoelen en ook heeft u het gevoel van spierpijn en een beurs gevoel, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na thuiskomst van uw buikwandcorrectie

U mag 7 dagen NA uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts.U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten. Draag de eerste 6 weken zowel overdag als ’s nachts het korset die u van Esteworld heeft meegekregen, daarna alleen overdag het korset nog 2 weken extra aanhouden. Blijf vooral veel wandelingetjes maken zodat het vocht afgevoerd kan worden.
De eerste weken na de buikwandcorrectie Turkije
Het is sterk aan te raden niets te tillen zodat de wond mooi kan genezen. Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan is het aan te raden te stoppen met roken, dit moet sowieso al 3 weken voor de operatie!  Zodra de wond goed dicht zit mag u met litteken crème gaan smeren. Vermijdt zon / zonnebank voor een mooi herstel van de huid. Na 8 weken mag u weer rustig aan beginnen met sporten. Probeer op gewicht te blijven

Garantie op uw operatie Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat.

Algemene risico's van een Buikwandcorrectie

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
 • Beschadiging van de spieren
   
Informatie
Wordt uitgevoerd sinds
2003
Wordt uitgevoerd door
Prof. Dr Aysin, Dr. lutfi, Dr. Kivanc
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Tevredenheidsgehalte buikwandcortrectie
96%
Aantal uitgevoerde buikwandcorrecties
12000+
Hersteltijd buikwandcorrectie
11 dagen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Buikwandcorrectie Turkije FAQ

Veelgestelde vragen

Een buikwandcorrectie in Turkije is een chirurgische ingreep, waarbij de spieren van de buikwand worden hersteld na bijvoorbeeld afvallen na overgewicht en/of een zwangerschap. Bij de ingreep worden overtollige huid, gewicht en striae verwijderd. Het is een ingreep die vaak wordt toegepast bij mensen die enorme hoeveelheden gewicht zijn verloren, bijvoorbeeld door een gastric bypass of afvallen.
De buikwandcorrectie is een behandeling op maat en kent diverse gradaties. Mensen met een minimale hoeveelheid overgewicht en overtollige huid hebben vaak genoeg aan een mini-buikwandcorrectie. Een normale buikwandcorrectie is ideaal voor mensen met een groter huidoverschot. Deze procedure omvat dikwijls de verplaatsing van de navel en/of navelreconstructie. Voor mensen die te veel losse huid hebben die verwijderd moet worden, kan een grote ingreep passend zijn. Daarbij maakt een arts zowel horizontale als verticale incisies.
Bij een buikwandcorrectie worden de onderliggende spieren ingekort en overtollige huid wordt verwijderd. Bij een liposuctie wordt alleen vet afgezogen. Liposuctie zal de losse, hangende of overtollige huid niet verminderen of verwijderen.
Een lagere buikwandcorrectie is geschikt om een hoeveelheid overtollige huid van uw onderbuik te verwijderen. Geschikte kandidaten hebben een strakke bovenbuik. Het vet en de huid van de onderbuik worden zowel van de zijkanten als de centrale buik verwijderd. Eventueel kan ook de schaamstreek worden gecorrigeerd. De buikspieren blijven bij deze ingreep ongemoeid.
Over het algemeen willen geschikte kandidaten voor een buikwandcorrectie af van de overtollige huid en de lichaamscontouren verbeteren. Als u een goede gezondheid heeft en realistische verwachtingen van de ingreep heeft, is een buikwandcorrectie dikwijls mogelijk.
U krijgt van de arts het advies om medicatie zoals aspirine, ibuprofen, bloedverdunners en ontstekingsremmende medicijnen niet in te nemen. Dit kan de kans op (na)bloedingen vergroten. Stop daarnaast met het gebruik van voedingssupplementen, kruidenmedicijnen en dieetpillen. Deze kunnen het bloeden verergeren. Stop ruimschoots voor de buikwandcorrectie met roken en doe dat tot zeker 2 maanden na de ingreep niet.
De buikwandcorrectie wordt onder narcose gedaan en duurt 3 tot 4,5 uur. Na afloop van de operatie gaat u naar uw privékamer waar u een nacht blijft. De ervaren verpleging komt regelmatig kijken hoe het met u gaat. U wordt gevraagd naar eventuele pijn of klachten die u heeft.
Afhankelijk van uw herstel blijft u 1 of 2 nachten in de kliniek. Het is mogelijk om een geliefde of familielid bij u te laten overnachten. Daarna brengt de chauffeur van Esteworld u terug naar het hotel, waar u nog 7 dagen blijft. In totaal moet u rekenen op een 10-daags verblijf in Istanbul.
De eerste week krijgt u het advies niet rechtop staan om overbelasting van uw buikspieren te voorkomen. De meeste mensen merken dat hun lichaam van nature een licht voorovergebogen houding aanneemt als ze voor het eerst na een operatie lopen. De dagen na de behandeling kunt u voorzichtig steeds meer en eter rechtop gaan staan en zitten.
Bereid u voor op een herstelperiode van één tot twee maanden. Het is niet vreemd om tijdens deze periode last te hebben van napijn. Over het algemeen is de pijn mild tot matig en goed te verdragen. In zeldzame gevallen houden pijn en/of gevoelsafwijkingen langer aan. Neemt de pijn toe? Vraag dan advies aan de arts.
De meest opvallende zwellingen nemen na twee tot drie maanden af. Milde zwellingen kunnen langer aanhouden. Geleidelijk aan, in de loop van zes maanden tot anderhalf jaar, ziet u steeds meer van de zwellingen verdwijnen en het eindresultaat ontwikkelen.
Tegen het einde van de eerste week na de buikwandcorrectie bent u in staat om lichte activiteiten uit de voeren en zonder hulp te lopen. Uw beweeglijkheid verbetert snel in de weken die volgen. Het is belangrijk om dagelijks tweemaal 10 tot 15 minuten te wandelen. In beweging zijn helpt u om fit te blijven na de operatie.
Omdat u na de ingreep niet op uw buik kunt slapen, is het fijn om te weten hoe u comfortabel en veilig kunt liggen. Chirurgen raden aan om op uw rug te slapen, terwijl u herstelt van de ingreep. Na een paar weken is het mogelijk om voorzichtig op uw zij te slapen. Uw lichaam geeft zelf aan welke houding het beste aanvoelt.
Als uw navel verplaatst is, dan krijgt u van de arts nazorginstructies voor uw navel. Dit kan betekenen dat u het gebied schoonmaakt met lauwwarm water of een zoutwateroplossing. Het is normaal dat uw navel er na de operatie gezwollen uitziet. Het kan tot 6 maanden duren, voordat de navel is genezen.
De eerste weken is het belangrijk om de drukkleding 24/7 te dragen, ook als u slaapt. Tijdens het douchen mag de drukkleding uitgetrokken worden. Door het dragen van de drukkleding herstellen de spier-, huid-, en weefsellagen waardoor het eindresultaat er mooier uitziet.
De hoeveelheid gewicht dat u verliest, varieert en is afhankelijk van de omvang van de ingreep. In de meeste gevallen verliezen mensen een minimale hoeveelheid, dikwijls minder dan 2,5 kilo. Andere patiënten met meer losse huid kunnen tussen de 2,5 en 5 kilo verliezen. In uitzonderlijke gevallen verliest u meer dan 5 kilo.
Een buikwandcorrectie helpt bij het verliezen van kledingmaten en buikomvang. Het gewichtsverlies blijft tot een paar kilo beperkt. De gemiddelde vrouw kan twee tot drie kledingmaten verliezen met de ingreep, terwijl mannen meerdere broekmaten verliezen.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk