Buikwandcorrectie Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Buikwandcorrectie Turkije

Een buikwandcorrectie is het verwijderen van slappe overtollige huid rond de buik en de maagstreek met eventueel aanvullend vaser liposuctie voor het verwijderen van het nog aanwezige vet.
Als gevolg van veel afvallen of na een zwangerschap kan de buikhuid uitrekken en uitzakken, striemen vertonen en de buikwand spieren kunnen soepeler worden. Ook  gaat zich met het oplopen van uw leeftijd vet ophopen in de buik. De buikwandcorrectie oftewel abdominoplastiek ingreep is het proces waarbij de uitgezette, verslapte en gestriemde buikhuid verwijderd wordt en de buikwand spieren aangespannen worden om het uiterlijk van de buik te corrigeren.

Goede kandidaten voor een buikwandcorrectie Turkije

Voor een buikwandcorrectie Turkije speelt de elasticiteit van de huid, de mate van de huidverslapping en de mate van de versoepeling van de buikwand een belangrijke rol. Bij personen die weinig last hebben van een slappe buikhuid en striemen kunnen eenvoudigere ingrepen overwogen worden, zoals een mini-buikwandcorrectie of enkel vaser liposuctie.
Vrouwen die een buikwandcorrectie willen ondergaan zullen deze operatie moeten uitstellen indien zij een kinderwens hebben tot een jaar na de bevalling Dit om te voorkomen dat de buikhuid en de buikwandspieren tijdens de zwangerschap opnieuw vervormd worden.
Zwaarlijvige patiënten die een buikwandcorrectie willen ondergaan, worden aanbevolen om voor de operatie eerst te vermageren tot een veilige en acceptabele BMI. Omdat de buikwand dikker is bij zwaarlijvige mensen zal deze niet zo goed uitgetrokken kunnen worden waardoor er minder goede resultaten kunnen worden verkregen.
Eén van de factoren die een negatieve invloed heeft op de genezing van de wonden bij buikwandcorrecties is het roken. Patiënten worden aanbevolen om gedurende 3 weken voorafgaand aan de operatie te stoppen met roken.

Vip service voor, tijdens en na uw buikwandcorrectie Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw BBL bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de borstvergroting. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld dé beste keuze voor een Buikwandcorrectie

Een resultaat van een buikwandcorrectie is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een BBL bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Onze gespecialiseerde chirurgen 

Dr Gamze Guler (vrouwelijke chirurg) is een zeer getalenteerde chirurg die de lichaamscorrecties uitvoert. Ze is al vele jaren werkzaam bij Esteworld. Dr Gamze is zijn zeer betrokken bij haar patiënten. Zij zal uitgebreid de tijd nemen voor uw consult en altijd eerlijk zijn over de verwachtingen van de operatie. Er wordt veel aandacht en precisie besteed aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. De wachttijd voor een operatie bedraagt ca.4 tot 6 weken.

Kosten buikwandcorrectie Turkije

De kwaliteit van een buikwandcorrectie bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. De kosten voor een buikwandcorrectie incl vaser liposuctie bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een buikwandcorrectie kost bij Esteworld 3.700,-  euro en een lower bodylift / 360 rondom gelift 5.750,- Euro. Enkel het hotel (250,-) en uw vliegticket (150-200,-) komen hier nog bij.
Consult of offerte aanvragen voor uw buikwandcorrectie Turkije
Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u vooraf of aansluitend zorgvuldig uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

Buikwandcorrectie procedure

De chirurg zal door middel van het aftekenen op uw huid het huidoverschot laten zien, de overtollige huid wordt weggesneden en de huid weer aan elkaar genaaid, vaak wordt er een nieuwe navel gecreëerd. Het litteken wordt zo gemaakt dat het precies in uw onderbroek wegvalt. Vaak wordt er ook nog vaser liposuctie toe op zones waar ongewenst overtollig vet aanwezig is. Hiermee wordt een nog plattere strakkere buik gecreëerd. Na ca. 8 maanden zal het grote litteken gaan vervagen en minder opvallend zijn. Begin na een maand litteken crème te smeren om het herstel te bevorderen. Houdt het litteken uit de zon. En heel belangrijk blijf op gewicht.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscorrecties.

Een week voor de buikwandcorrectie Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven. De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De buikwandcorrectie behandeling

Een buikwandcorrectie vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 3 uur, een lower bodylift / 360 / beltlipectomie duurt gemiddeld 4.5 uur. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met de chirurg gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de chirurg foto’s maken voor een speciale fotowand en maten aftekenen op uw lichaam. Aansluitend zal hij / zij d.m.v. een 3D animatie alvast de vorm en grootte kunnen laten zien. Er wordt (indien u voor implantaten kiest) gewerkt met implantaten van het merk Polytech. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na uw operatie wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten te wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek, u verblijft hier 2 nachten. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de buikwandcorrectie Turkije

De eerste dagen na de buikwandcorrectie is het belangrijk dat u rust maar ook regelmatig wat beweegt om de circulatie weer op gang te brengen. U heeft een stevig korset om en ligt uitsluitend op uw rug. Zodra het lukt dan kunt u na enkele dagen voorzichtig weer even lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.
Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.
Op de laatste en dus vertrek dag ( 7 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw chirurg, de pleisters zullen worden verschoond. U mag voor het eerst uw nieuwe lichaam zien !
Na de eindcontrole worden de wondjes opnieuw voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u terug naar huis vliegen.
Uw nieuwe buik zal in het begin wat gezwollen / gespannen aanvoelen en ook heeft u het gevoel van spierpijn en een beurs gevoel, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na thuiskomst van uw buikwandcorrectie

U mag 7 dagen NA uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts.U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten. Draag de eerste 6 weken zowel overdag als ’s nachts het korset die u van Esteworld heeft meegekregen, daarna alleen overdag het korset nog 2 weken extra aanhouden. Blijf vooral veel wandelingetjes maken zodat het vocht afgevoerd kan worden.
De eerste weken na de buikwandcorrectie Turkije
Het is sterk aan te raden niets te tillen zodat de wond mooi kan genezen. Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan is het aan te raden te stoppen met roken, dit moet sowieso al 3 weken voor de operatie!  Zodra de wond goed dicht zit mag u met litteken crème gaan smeren. Vermijdt zon / zonnebank voor een mooi herstel van de huid. Na 8 weken mag u weer rustig aan beginnen met sporten. Probeer op gewicht te blijven

Garantie op uw operatie Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat.

Algemene risico's van een Buikwandcorrectie

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
 • Beschadiging van de spieren
   
Informatie
Wordt uitgevoerd sinds
2003
Wordt uitgevoerd door
Dr. Gamze Guler, Dr Emrah Aslan
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Tevredenheidsgehalte buikwandcortrectie
96%
Aantal uitgevoerde buikwandcorrecties
12000+
Hersteltijd buikwandcorrectie
11 dagen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk