Scarlet-S (facelift zonder operatie)

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Klik hier voor Scarlet-S RF resultaten

Wat doet de Scarlet- S RF 

Scarlet-S RF is een unieke face lift zonder operatie die het huidverouderingsproces voor een aantal jaren terugdraait.
Deze pijnloze behandeling geeft uw huid direct een jongere uitstraling, een mooie teint en duidelijk minder zichtbare rimpels en groeven in uw gezicht, zonder een ingrijpende operatie en zonder herstelperiode!

Indien u zich stoort aan het verouderingsproces van de huid zoals rimpels, groeven en een verslapte huid , vermoeide blik en doffe teint, maar een facelift een te grote stap vindt dan is de Scarlet-s RF de perfecte optie.

Met een Scarlet behandeling wordt dmv 25 gouden micro naaldjes de huid stukje voor stukje gepulseerd tot een maximale diepte van 2 mm. Zodra de naaldjes de huid ingaan wordt er gelijktijdig een RF pulse afgegeven, vervolgens gaan de huidlagen hard aan het werk om de huid te herstellen, nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt, de huid wordt direct strakker en de doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. Zodra de behandeling klaar is heeft u direct resultaat, de huid staat strakker en u heeft een frisse roze teint. Na 4 weken wordt het resultaat goed zichtbaar, de poriën zijn kleiner en u huid is voller en elastischer. Op een optimaal resultaat te behalen adviseren wij 3 behandelingen met een tussenperiode van 4 weken.

De behandeling kan worden uitgevoerd bij Esteworld Face & Body in IJsselstein of Esteworld Altunizade Kliniek in Istanbul Turkije.


                                                                          Tarieven en info over de scarlet-s RF

Wat is de Scarlet-S RF?

Scarlet RF is een Amerikaans hi-tech systeem volgens de nieuwste technologie dat fractionele radio-frequentie (RF) direct en betrouwbaar in de onderste huidlagen levert. Het is ontwikkeld ter bestrijding van huidveroudering, rimpels, acnelittekens, grote poriën en striae. De pijnloze behandeling en het grote veiligheidsprofiel maken deze behandeling zeer populair onder patiënten met alle huidtypes. Verbetering en verstrakking van de huidtextuur is al duidelijk zichtbaar binnen enkele dagen na de Scarlet RF behandeling. 

Scarlet vs andere RF apparaten

De scarlet-S RF is uniek. Er zijn geen andere apparaten die deze resultaten kunnen behalen. In tegenstelling tot andere RF-microneedles zendt Scarlet een unieke radio frequente energie gedurende de hele lengte van de naald uit die voor de goede reactie en resultaten zorgt. Scarlet RF kent enorm veel voordelen omdat het meer doet dan enkel een diep dermale stimulatie, ook verbetert het de huid aanzienlijk en hersteld de poriën grootte 

Scarlet RF VS Facelift

Scarlet-s RF een facelift zonder operatie geeft absoluut voordelen ten opzichte van een facelift welke uiteraard veel ingrijpender is en een herstelperiode kent. Echter moet het wel voldoende resultaat op kunnen leveren, dit heeft met uw leeftijd en huidkwaliteit te maken. Oorspronkelijk ontworpen voor de behandeling van acnelittekens, blinkt Scarlet echt uit op het gebied van huid verstrakking! Het geeft duidelijk zichtbare verbetering in de lip lijnen (lach lijnen), marionet lijnen (droopy mond hoeken) en mid gezicht verzakking. Het kan ook een aanzienlijke ooglift geven en een zekere mate van ooglidversteviging.

Behandel procedure

De behandelprocedure duurt ongeveer 30 minuten op het gezicht. Hoewel de procedure niet erg pijnlijk is wordt er lokale verdovende creme toegepast vóór de behandeling voor extra comfort. Tijdens de procedure wordt er met een handinstrument een reeks van zeer fijne naalden pijnloos in de huid gedreven door een speciaal ontworpen micro-motor. De diepte van de naalden is ingesteld door de Scarlet RF specialist en is afhankelijk van de locatie en de conditie van de huid. Elke naald  met een elektrode straalt een vooraf geprogrammeerde hoeveelheid radiofrequentie-energie uit welke warmte brengt in de onderste huidlagen. Deze warmte veroorzaakt het remodelleren en produceren van  collageen. Het heeft uiteraard enige tijd nodig voor uw lichaam om nieuw collageen aan te maken, het uiteindelijke resultaat verschijnt geleidelijk want de behandeling werkt nog 2 tot 6 maanden door na de laatste behandeling. Direct na de behandeling kan tijdelijke roodheid optreden, dit verschilt per persoon, u kunt uw normale activiteiten direct weer hervatten en de roodheid verdwijnt binnen enkele uren. De nazorg die is ongecompliceerd, bestaat uit een eenvoudige moisturizer en overdag een goede zonnebrandcrème. Zon vermijden de eerste dagen na de behandeling wordt sterk aanbevolen.

Hoe lang blijft het effect van deze facelift zonder operatie zichtbaar?

Het is raadzaam een reeks van 3 behandelingen, met een tussenperiode van 4 weken, te ondergaan voor een optimaal resultaat. Indien u ook nog een andere gezichtsbehandeling wenst te ondergaan dan adviseren wij u minimaal 3 maanden te wachten na de laatste Scarlet RF behandeling.

Het eindresultaat na de 3de behandeling (dus na 3 x Scarlet RF in 12 weken tijd) zal een hele duidelijke verbetering / verjonging / verstrakking van de huid geven, dit zal een paar jaar aanhouden, afhankelijk van uw levensstijl.

Uiteraard kunt u de behandeling weer herhalen zodra dit nodig is.

Steeds meer media pikken de tevreden mensen en resultaten van de unieke Scarlet-s RF behandeling op.
Hieronder een overzicht van de meest bekende media waarin over de scarket is geschreven:

  • Het Ad
  • De Story
  • Villa Darte lifestyle magazine
  • BN de stem 
  • De telegraaf
  • Vogue mode magazine


                                                                             Plan een afspraak in
Scarlet-S RF
Aantal uitgevoerde behandelingen
2500+
Bijzonderheden
Uniek in Nederland
Behaalde certificeringen
IS0, Global Patented
Esteworld voert dit uit sinds
2015
Tevredenheidspercentage
99%
Te verwachten resultaat
Lift van huid en gezicht, vermindert lijntjes en rimpels, verkleint poriƫn, beter doorbloeding, frisse teint
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk