Scarlet-S (facelift zonder operatie)

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Klik hier voor Scarlet-S RF resultaten

Wat doet de Scarlet- S RF 

Scarlet-S RF is een unieke face lift zonder operatie die het huidverouderingsproces voor een aantal jaren terugdraait.
Deze pijnloze behandeling geeft uw huid direct een jongere uitstraling, een mooie teint en duidelijk minder zichtbare rimpels en groeven in uw gezicht, zonder een ingrijpende operatie en zonder herstelperiode!

Indien u zich stoort aan het verouderingsproces van de huid zoals rimpels, groeven en een verslapte huid , vermoeide blik en doffe teint, maar een facelift een te grote stap vindt dan is de Scarlet-s RF de perfecte optie.

Met een Scarlet behandeling wordt dmv 25 gouden micro naaldjes de huid stukje voor stukje gepulseerd tot een maximale diepte van 2 mm. Zodra de naaldjes de huid ingaan wordt er gelijktijdig een RF pulse afgegeven, vervolgens gaan de huidlagen hard aan het werk om de huid te herstellen, nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt, de huid wordt direct strakker en de doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. Zodra de behandeling klaar is heeft u direct resultaat, de huid staat strakker en u heeft een frisse roze teint. Na 4 weken wordt het resultaat goed zichtbaar, de poriën zijn kleiner en u huid is voller en elastischer. Op een optimaal resultaat te behalen adviseren wij 3 behandelingen met een tussenperiode van 4 weken.

De behandeling kan worden uitgevoerd bij Esteworld Face & Body in IJsselstein of Esteworld Altunizade Kliniek in Istanbul Turkije.                                      

Tarieven en info over de scarlet-s RF

Wat is de Scarlet-S RF?

Scarlet RF is een Amerikaans hi-tech systeem volgens de nieuwste technologie dat fractionele radio-frequentie (RF) direct en betrouwbaar in de onderste huidlagen levert. Het is ontwikkeld ter bestrijding van huidveroudering, rimpels, acnelittekens, grote poriën en striae. De pijnloze behandeling en het grote veiligheidsprofiel maken deze behandeling zeer populair onder patiënten met alle huidtypes. Verbetering en verstrakking van de huidtextuur is al duidelijk zichtbaar binnen enkele dagen na de Scarlet RF behandeling. 

Scarlet vs andere RF apparaten

De scarlet-S RF is uniek. Er zijn geen andere apparaten die deze resultaten kunnen behalen. In tegenstelling tot andere RF-microneedles zendt Scarlet een unieke radio frequente energie gedurende de hele lengte van de naald uit die voor de goede reactie en resultaten zorgt. Scarlet RF kent enorm veel voordelen omdat het meer doet dan enkel een diep dermale stimulatie, ook verbetert het de huid aanzienlijk en hersteld de poriën grootte 

Scarlet RF VS Facelift

Scarlet-s RF een facelift zonder operatie geeft absoluut voordelen ten opzichte van een facelift welke uiteraard veel ingrijpender is en een herstelperiode kent. Echter moet het wel voldoende resultaat op kunnen leveren, dit heeft met uw leeftijd en huidkwaliteit te maken. Oorspronkelijk ontworpen voor de behandeling van acnelittekens, blinkt Scarlet echt uit op het gebied van huid verstrakking! Het geeft duidelijk zichtbare verbetering in de lip lijnen (lach lijnen), marionet lijnen (droopy mond hoeken) en mid gezicht verzakking. Het kan ook een aanzienlijke ooglift geven en een zekere mate van ooglidversteviging.

Behandel procedure

De behandelprocedure duurt ongeveer 30 minuten op het gezicht. Hoewel de procedure niet erg pijnlijk is wordt er lokale verdovende creme toegepast vóór de behandeling voor extra comfort. Tijdens de procedure wordt er met een handinstrument een reeks van zeer fijne naalden pijnloos in de huid gedreven door een speciaal ontworpen micro-motor. De diepte van de naalden is ingesteld door de Scarlet RF specialist en is afhankelijk van de locatie en de conditie van de huid. Elke naald  met een elektrode straalt een vooraf geprogrammeerde hoeveelheid radiofrequentie-energie uit welke warmte brengt in de onderste huidlagen. Deze warmte veroorzaakt het remodelleren en produceren van  collageen. Het heeft uiteraard enige tijd nodig voor uw lichaam om nieuw collageen aan te maken, het uiteindelijke resultaat verschijnt geleidelijk want de behandeling werkt nog 2 tot 6 maanden door na de laatste behandeling. Direct na de behandeling kan tijdelijke roodheid optreden, dit verschilt per persoon, u kunt uw normale activiteiten direct weer hervatten en de roodheid verdwijnt binnen enkele uren. De nazorg die is ongecompliceerd, bestaat uit een eenvoudige moisturizer en overdag een goede zonnebrandcrème. Zon vermijden de eerste dagen na de behandeling wordt sterk aanbevolen.

Hoe lang blijft het effect van deze facelift zonder operatie zichtbaar?

Het is raadzaam een reeks van 3 behandelingen, met een tussenperiode van 4 weken, te ondergaan voor een optimaal resultaat. Indien u ook nog een andere gezichtsbehandeling wenst te ondergaan dan adviseren wij u minimaal 3 maanden te wachten na de laatste Scarlet RF behandeling.

Het eindresultaat na de 3de behandeling (dus na 3 x Scarlet RF in 12 weken tijd) zal een hele duidelijke verbetering / verjonging / verstrakking van de huid geven, dit zal een paar jaar aanhouden, afhankelijk van uw levensstijl.

Uiteraard kunt u de behandeling weer herhalen zodra dit nodig is.

Steeds meer media pikken de tevreden mensen en resultaten van de unieke Scarlet-s RF behandeling op.
Hieronder een overzicht van de meest bekende media waarin over de scarket is geschreven:

  • Het Ad
  • De Story
  • Villa Darte lifestyle magazine
  • BN de stem 
  • De telegraaf
  • Vogue mode magazine
                                 
                                                              Plan een afspraak in
Scarlet-S RF
Aantal uitgevoerde behandelingen
2500+
Bijzonderheden
Uniek in Nederland
Behaalde certificeringen
IS0, Global Patented
Esteworld voert dit uit sinds
2015
Tevredenheidspercentage
99%
Te verwachten resultaat
Lift van huid en gezicht, vermindert lijntjes en rimpels, verkleint poriƫn, beter doorbloeding, frisse teint
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Scarlet-s (facelift zonder operatie)

Veelgestelde vragen

De Scarlet SRF techniek maakt gebruik van een bipolaire radiofrequentie technologie. Met micronaalden wordt energie in uw huid afgegeven, waardoor de productie van collageen en elastine gestimuleerd worden. Elektrocoagulatie helpt bestaande huidvezels te verjongen en nieuwe vezels te produceren. De behandeling verbetert de textuur van uw huid. Na de behandeling ziet uw huid er jonger en frisser uit.
SRF is de afkorting voor Short puls Radio Frequency Technologie. Korte puls RF-technologie is zowel revolutionair als veilig. De Scarlet-s is een facelift zonder operatie. Dit is een veilige huidbehandeling, zonder uitvaltijd of herstel en zonder bijwerkingen.
Resultaten van huidverstrakking kunnen al direct na de behandeling zichtbaar zijn, terwijl de verhoogde collageenproductie en het verbeteren van het huidmodel na verloop van tijd zichtbaar worden. De belangrijkste verbetering worden over een periode van twee tot drie maanden geleidelijk aan zichtbaar.
Nee, de meeste mensen geven aan weinig tot geen pijn te ervaren. De energie die de radiofrequentie technologie aan de huid levert heeft een tijdsinterval van minder dan 0,3 seconden.
Artsen adviseren om voor een optimaal resultaat een serie van drie behandelingen met een interval van vier weken toe te laten passen.
De Scarlet-s facelift duurt 20 tot 30 minuten. De tijd die nodig is voor de behandeling hangt af van de grootte en conditie van het te behandelen gebied. De cosmetisch arts geeft de behandeltijd duidelijk aan, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.
De Scarlet-s facelift kent geen speciale voorbereiding of nazorg. Basis huidverzorging en het gebruik van een zonnebrandcrème is voldoende als nazorg. Aangezien de ingreep nauwelijks uitval- of hersteltijd nodig heeft, hervatten de meeste mensen onmiddellijk na de behandeling hun normale activiteiten. Mensen die bekend zijn met rosacea hebben na de behandeling soms tijdelijk last van extra roodheid en/of lichte zwellingen. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen 24 tot 72 uur. De Scarlet-s behandeling is uitermate veilig. In tegenstelling tot andere microneedling-behandelingen zijn er geen nabloedingen.
De Scarlet-s facelift richt zich op huidverstrakking en het liften van uw gezicht, dubbele kin, nek- en lichaamshuidverstrakking. Het is klinisch bewezen dat de radiofrequentie technologie van Scarlet SRF huidproblemen zoals rosacea, acne, melasma, vulgaris en teleangiëctasieën verbetert. Het is een veilige techniek die veel voorkomende huidproblemen verbetert en uw huid er jonger, frisser en gezonder uit laat zien.
Beginnend op de avond van de behandeling en tot een paar dagen daarna wast u uw gezicht een tot twee keer per dag voorzichtig met een milde reiniger. Na enkele dagen kunt u uw normale huidverzorgingsroutine oppakken. Geadviseerd wordt om een dagcrème met hoge SPF factor te gebruiken.
Zichtbare huidverstrakking ziet u direct. De resultaten van het verbeteren van de huidstructuur worden na verloop van tijd zichtbaar. De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verbetert namelijk. De resultaten na een enkele behandeling houden zes maanden tot een jaar aan. Dit is afhankelijk van de conditie van uw huid en het lichamelijke verouderingsproces.
Roodheid en zwellingen zijn een normale bijwerking van microneedling behandelingen. Naar verwachting houdt dit 24 tot 72 uur aan. Zelfs met de juiste nazorg is er weinig wat u kunt doen om van de roodheid af te komen. Wees geduldig. U ziet de roodheid vanzelf afnemen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld laserbehandelingen is de Scarlet SRF techniek veilig voor alle huidskleuren. Door het gebruik van elektrische signalen blijft uw natuurlijke huidpigment onbeschadigd. De verschillende huid- en weefsellagen worden bereikt, waardoor uw huid verjongd zonder risico op pigmentveranderingen en/of pigmentvorming.
De radiofrequentie technologie brengt energie in op de verschillende huid- en weefsellagen. De diepte, het vermogen en de modus worden aangepast aan het lichaamsgebied dat wordt behandeld en de verwachting die u van de behandeling heeft. De energie die vrijkomt beschadigt het huidoppervlak niet en is veilig toe te passen.
Naast het verstrakken van de huid in uw gezicht en hals is de Scarlet-s technologie geschikt voor het behandelen van uw voorhoofd en uw wenkbrauwen. Andere behandelgebieden zijn uw lachlijntjes, uw lippen, fijne kraaienpootjes en uw kaak.
Iedereen tussen gemiddeld 20 en 80 jaar kan profijt behalen met de Scarlet-s facelift. Een behandeling is zowel preventief als corrigerend. Dat betekent dat als u tevreden bent met uw uitstraling een Scarlet-s facelift helpt uw uiterlijk te behouden. Maar als u zich zorgen maakt over zichtbare tekenen van het ouder worden, kan de Scarlet-s verbluffende resultaten opleveren om uw uitstraling te verbeteren.
Artsen en specialisten adviseren om tenminste vier weken te wachten om een Scarlet-s facelift toe te laten passen als u fillers heeft laten plaatsen. Hetzelfde geldt ook omgekeerd. Maak bij een consult bij de arts altijd melding van eerdere cosmetische behandelingen en ingrepen die u heeft ondergaan.
Nee, de behandeling is pijnloos en verloopt snel. Een half uur voor de behandeling wordt de huid die behandeld wordt met een verdovende crème ingesmeerd. U voelt het aanprikken van de huid met de micronaalden nauwelijks. Napijn doet zich zelden voor.
Afhankelijk van de conditie van uw huid en de verwachtingen die u heeft, kan Scarlet-s gecombineerd worden met bijvoorbeeld een PRP behandeling. Daarnaast is het mogelijk om de behandeling te combineren met een op maat samengestelde chemische peeling.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk