Borstvergroting Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Borstvergroting Turkije bij Esteworld

Een borstvergroting is samen met de neuscorrectie één van de meest uitgevoerde operaties in de Esteworld Kliniek. Met een borstvergroting kan de chirurg de vorm en cupmaat aanpassen. Kleine of slappe borsten kunnen aanleiding geven tot minder zelfvertrouwen. Wij merken dat cliënten die een borstvergroting willen ondergaan al vaak jaren lange onzekerheid ervaren.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscorrecties.

Vip service voor, tijdens en na uw borstvergroting Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een prive kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw borstvergroting bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de borstvergroting. 
 • Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Waarom is Esteworld de beste keuze voor een borstvergroting

Een resultaat van een van borstvergroting is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een borstvergroting bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en Belgie een stuk goedkoper.

Onze gespecialiseerde chirurg voor de borstvergrotingen

Dr. Gamze Guler (vrouwelijke chirurg) is een zeer getalenteerde chirurg die de lichaamscorrecties uitvoert. Ze is al vele jaren werkzaam bij Esteworld. Dr Gamze is zijn zeer betrokken bij haar patiënten. Zij zal uitgebreid de tijd nemen voor uw consult en altijd eerlijk zijn over de verwachtingen van de operatie. Er wordt veel aandacht en precisie besteed aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. De wachttijd voor een operatie bedraagt ca.4 tot 6 weken.

Kosten borstvergroting Turkije

De kwaliteit van een borstvergroting bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en Belgie. De kosten voor borstvergroting in Nederland en Belgie lopen al snel op naar 5000 euro tot 8000 euro voor een borstlift met implantaten. De kosten voor een borstvergroting bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een normale borstvergroting begint bij 2750 euro. Enkel het hotel en uw vliegticket komen hier nog bij.

Consult of offerte aanvragen voor uw borstvergroting Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken
Zodra u vooraf of aansluitend goed uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen.
Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon! Iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)
De borstvergrotingTurkije zal uitsluitend worden uitgevoerd door een gespecialiseerde chirurg.
Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 qua ontwikkelingen en operatiemethodes, zo bent u snel weer op de been en het herstel is een fluitje van een cent. Bij Esteworld draait alles om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

Een week voor de borstvergrotingTurkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven.
De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden.

De borstvergroting Turkije

Een borstvergroting vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met hem of haar gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend zal de chirurg foto’s maken voor een speciale fotowand en maten aftekenen op uw lichaam. Hij / zij zal door middel van een 3D animatie alvast de vorm en grootte kunnen laten zien. Er wordt gewerkt met implantaten van het A merk Polytech met zowel ronde als anatomische implantaten. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na uw borstvergroting wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten te wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess ter plaatse, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.

Na de borstvergroting Turkije

De eerste dagen na de borstvergroting is het belangrijk dat u rust, na enkele dagen kunt u absoluut weer even lekker naar buiten om van het mooie Istanbul te genieten.
Ook krijgt u uitleg over de medicijnen die u vanuit de kliniek meekrijgt en dagelijks moet gebruiken.
Op de laatste en dus vertrek dag ( 6 dagen nadat u uit de kliniek bent gekomen) heeft u de eindcontrole bij uw chirurg, de pleisters zullen worden verschoond. U mag voor het eerst uw nieuwe borsten zien !
Na de eindcontrole worden de wondjes opnieuw voorzien van pleisters, krijgt u uitleg over de nazorg en uitsluitend wordt u terug gebracht naar het vliegveld en kunt u terug naar huis vliegen.
De borsten zullen in het begin wat gezwollen / gespannen aanvoelen en ook heeft u het gevoel van spierpijn in uw armen, dit is volkomen normaal en binnen enkele weken zal zich dit herstellen.

1 week na de borstvergroting Turkije

U mag 7 dagen NA uw thuiskomst de pleisters er voorzichtig afhalen, indien u dit spannend vindt dan kunt u dit ook op de Esteworld vestiging in IJsselstein laten doen of door uw huisarts.U mag absoluut nog geen inspanning verrichten, de aankomende weken niet bukken, tillen of sporten. Draag de eerste 4 tot 6 weken absoluut de bh die u van Esteworld heeft meegkregen, daarna eventueel een sportbh en na enkele maanden kunt u uw nieuwe bh’s aanschaffen zodra de borsten de uiteindelijke vorm hebben aangenomen
De eerste weken na de borstvergroting Turkije
Het is sterk aan te raden niets te tillen zodat de wondjes mooi kunnen genezen. Om het vormen van littekenweefsel tegen te gaan is het aan te raden te stoppen met roken. Zodra de wonden goed dicht zitten mag u met littekencreme gaan smeren. Vermijdt zon / zonnebank voor een mooi herstel van de huid.

Garantie op uw operatie Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat.
Onze gespecialiseerde chirurgen voor borstvergrotingen
Chirurg Dr Emrah Ashlan en Dr Gamze (vrouwelijke chirurg) zijn beide zeer getalenteerde chirurgen die de lichaamscorrecties uitvoeren en zijn al vele jaren werkzaam bij Esteworld. Beide chirurgen zijn zeer betrokken bij hun patiënten. Zij zullen uitgebreid de tijd nemen voor uw consult en altijd eerlijk zijn over de verwachtingen van de operatie.Er wordt veel aandacht en precisie besteed aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. De wachttijd voor een operatie bedraagt ca. 1.5 tot 2 maanden.

Algemene risico's van een borstvergroting

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 •  Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
 •  Eventueel inkapseling
Informatie
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Wordt bij Esteworld uitgevoerd door
Dr. Emrah Aslan, Dr. Gamze Guler
Hersteltijd Borstvergroting
10 dagen
Tevredenheidsgehalte Borstvergroting
99%
Aantal uitgevoerde borstvergrotingen
20.000+
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk