Facings Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Herstel, recreëren en herontwerp uw glimlach-met tandheelkundige veneers / facings. Tandheelkundige facings zijn zeer dunne, op maat gemaakte, tand-vormige stukjes van porselein die worden geplaatst aan de voorzijde van de tand om een natuurlijke, mooie glimlach te maken.

Afgestoken, gebarsten en verkleurde tanden kunnen het zelfvertrouwen beïnvloeden. Tandheelkundige facings bij Esteworld Tandarts Turkije kunnen de vorm, de kleur en de positie van uw tanden veranderen waardoor uw mooie glimlach weer terug komt.


Wat maakt Esteworld Tandarts Istanbul de beste keuze voor tandheelkundige facings?

Vergelijkbaar met hoe een kroon behandeling wordt uitgevoerd bij Esteworld TandartsTurkije, kunnen tandheelkundige facings vaak ook worden uitgevoerd in 1 bezoek. Esteworld is er trots op als een van de eerste tandheelkundige klinieken in Turkije gebruik te maken van de CEREC technologie. Inmiddels is het een veelgebruikt apparaat in de tandarts industrie, waaronder bij tandartsen Nederland. Door de jarenlange ervaring blijven wij wel voorloper op dit gebied.

Het CEREC tandheelkundige apparaat elimineert vaak de noodzaak om terug te komen voor een tweede afspraak. Met CEREC kunnen vaak in een enkele bezoek de facings worden aangemeten en geplaatst. Dit betekent minder injecties, minder boren en minder tijd.

Goede kandidaten voor facings

De overgrote meerderheid van de mensen zijn goede kandidaten voor een tandheelkundige facing; Er zijn echter een aantal situaties waarin tandheelkundige facings geen goede optie is. Onze tandartsen zullen zorgvuldig beoordelen of de “mond “gezondheid voldoende is voor het plaatsen van facings.

In veel gevallen kunnen tandheelkundige facings worden gebruikt om het volgende te corrigeren:

  • Vlekken
  • Afgebroken tanden
  • Gaten of scheuren
  • Verkleuring

Materialen die wij gebruiken

Esteworld werkt enkel met de beste materialen. Vroeger waren dat de porseleinen, daarna kwam de zyrkonium en inmiddels is er de Emax kwaliteit. Samen zoeken we naar voor u het beste materiaal. Wij gebruiken enkel duitse en zwitsere top kwaliteit.

Tandheelkundige facings volgens de CEREC methode

Eén van onze tandheelkundige specialisten van Esteworld Tandarts Kliniek Turkije zal een optische afdruk van uw tanden maken met een speciale camera. Dit beeld wordt vervolgens omgezet in een 3D-geautomatiseerd prototype van uw tand, die vervolgens word gebruikt als leidraad voor het modelleren en ontwerpen van uw nieuwe tandheelkundige facings.

Zodra u tevreden bent met de nieuw ontworpen tanden, worden de gegevens overgebracht naar onze in-house freesmachine, die uw nieuwe facing fabriceert van een hoogwaardig keramische blok.

Het proces van het malen kan 15 tot 30 minuten duren. De keramische blokken bestaan in een brede waaier van kleuren en tinten zodat de juiste kleur gekozen kan worden. Zodra het fineer is gefreesd, kan de tandarts de facings eventueel nog bewerken om ze bij uw overige tanden te laten passen.

Hierna worden de facings geplaatst op de voorbereide tanden.

Veel gestelde vragen

Hoe lang moet ik verblijven in Turkije voor een tandheelkundige facings behandeling?

Dankzij onze innovatieve CEREC tandheelkundige technologie, zijn wij in staat om uw tandheelkundige facings vaak binnen 1 dag te plaatsen, afhankelijk van uw unieke tandheelkundige toestand. Voor 6/12 facings, moet u dus maar 4 dagen verblijven in Turkije. (aankomst en vertrek dag meegerekend)

Is een tandheelkundige facings behandeling pijnlijk?

Doordat er gebruik wordt gemaakt van de CEREC methode is er aanzienlijk minder ongemak en belasting van de patiënt. Deze technologie maakt het ook mogelijk om op een scherm de toekomstige resultaten te bekijken waardoor de patient zich al snel op zijn gemak voelt.

Wat zijn de kosten voor Facings Turkije?

De kwaliteit van de behandelingen bij Esteworld staat zeer hoog aangescheven. We werken niet voor niks met de Cerec 3d methode. De methode die gezien wordt als het beste van het moment. Toch zijn de kosten voor facings in Turkije vaak een heel stuk goedkoper dan facings in Nederland of Belgie. Dit komt vooral door de loon en materiaal kosten.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Facings Turkije

Veelgestelde vragen

Facings zijn op maat gemaakte plaatjes van porselein of composiet, die een tandarts over uw tanden aanbrengt. Ze zien eruit als natuurlijke tanden en hebben een mooie, natuurlijke glans. Porseleinen facings vlekken niet. Koffie, rode wijn, thee enz. veranderen niets aan de kleur van de facings. Afhankelijk van het gekozen materiaal gaan facings vele jaren mee.
Veel mensen kunnen baat hebben bij het plaatsen van facings. Facings hebben een cosmetisch uiterlijk dat lijkt op natuurlijke tanden. Heeft u verkleuringen, afgebroken tanden of vlekken op uw tanden, dan helpen facings u weer een stralende glimlach te geven.
Facings zijn voornamelijk bedoeld voor de tanden. U gebruikt uw tanden niet met druk om te kauwen. Kiezen doen dat wel en wanneer u problemen heeft met uw kiezen, heeft het plaatsen van kronen vaak de voorkeur. Mensen met grote scheuren of gebroken tanden hebben eerst een onderzoek en eventueel behandeling nodig om de interne schade te herstellen. Ook kunnen mensen die bekend zijn met tandenknarsen een negatief behandeladvies krijgen. De facings kunnen beschadigd raken door ernstig bruxisme, tandenknarsen.
Tandartsen adviseren uw tanden te bleken voor het laten plaatsen van facings in Istanbul. Het bleken van uw tanden fleurt uw glimlach op. De wittere kleur helpt bij het kiezen van een permanente kleur van de facings die u laat plaatsen. Facings geven geen vlekken, maar worden ook niet witter. Als u uw tanden bleekt na het plaatsen van facings, geeft dat wellicht een ander resultaat dan dat u in gedachten heeft. Het is daarom beter om uw tanden eerst witter te maken.
Het krijgen van facings is pijnloos. Uw mond wordt voor de ingreep verdoofd. Het zetten van de verdovingsinjecties is gevoelig. Het afslijpen van de tanden en het prepareren van de facings voelt u niet. Een enkele keer ervaart iemand een ongemakkelijk gevoel. Als u zich zorgen maakt over pijn en/of als u angstig bent voor de ingreep, bespreekt u dit met de tandarts. Deze geeft tips en advies om te ontspannen.
Als u facings laat plaatsen is de ingreep niet omkeerbaar. De tandarts verwijdert het natuurlijke glazuur van de tanden voor het aanbrengen van de facings. Het is een beslissing die definitief is. De meeste mensen zijn na de ingreep blij met het uiterlijk van hun gebit.
Afhankelijk van de verwachting die u heeft en de toestand van uw gebit, zijn er alternatieve behandelmogelijkheden. Nog altijd kiezen sommige mensen voor een kunstgebit, gedeeltelijke implantaten en/of een combinatie met een brug. Praat met de tandarts over uw opties. Facings alternatieven hangen af van de gezondheid van uw gebit en de locatie van de tanden.
Het laten aanbrengen van facings verandert de structuur van uw natuurlijke tanden. De tandarts moet een kleine hoeveelheid van uw tanden verwijderen, om het hechtmiddel en de facing aan te brengen, zodat de facings gelijk zijn met de overige tanden. Als er reparaties aan de facings nodig zijn, moet een nieuwe facing aangebracht worden.
Porselein kan schilferen of barsten. Dit is echter wel onwaarschijnlijk, tenzij u uw tanden verkeerd gebruikt. Veranderingen in de stand van de tand of tandenknarsen leiden op termijn tot beschadigingen. Datzelfde gebeurt wanneer u uw tanden gebruikt voor het openen van verpakkingen of flessen. Vermijd daarom activiteiten die ook natuurlijke tanden kunnen beschadigen. Daarmee voorkomt u dat uw facings barsten en/of beschadigen.
Porselein en composiet zijn de meest gebruikte materialen voor facings. Composiet is gemaakt van een hars die aan de tand hecht om het uiterlijk te verbeteren. Porseleinen facings worden in een tandtechnisch laboratorium gemaakt. Deze zijn sterker en beter bestand tegen vlekken en verkleuringen dan andere materialen.
Dit bespreekt u met de tandarts die de ingreep uitvoert. Als de benodigde veranderingen beperkt zijn en uw tanden weinig tot geen problemen hebben, is cosmetische hechting vaak voldoende. Wanneer uw tanden uit elkaar staan, afgebroken zijn, verkleurd zijn en/of als u tandenknarst kan porselein de voorkeur hebben.
Facings Turkije verbeteren het uiterlijk van uw tanden. De kleur kan op maat worden gekozen en in het geval van porseleinen facings zijn ze vlekbestendig. Porseleinen facings zijn duurzaam en gaat jarenlang mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw glimlach.
Als uw tanden eenmaal zijn voorbereid op het plaatsen van de facings, is het proces niet omkeerbaar. Facings die scheuren zijn moeilijk te repareren, waardoor volledige vervanging meestal noodzakelijk is. Het is belangrijk om gewoontes zoals het bijten op pennen en nagelbijten te stoppen. Hierdoor kan de facing barsten. Mensen met een slechte gezondheid van het tandvlees laten bij voorkeur geen facings plaatsen. Facings zijn vatbaar voor tandbederf, het is belangrijk dat u een goede mondhygiëne en mondverzorging heeft.
Een tandtechnisch consult is nodig om te bepalen hoeveel facings nodig zijn en/of facings de beste oplossing voor u zijn. Dikwijls is het hebben van een even aantal facings het beste voor een natuurlijk resultaat.
Een goede mondhygiëne is belangrijk. Tweemaal per dag poetsen, dagelijks flossen en mensen die bekend zijn met tandenknarsen dragen ’s nachts beter bijtbescherming. Op deze manier beschermt u de facings. Vermijd het eten van hard voedsel zoals amandelen en trek met uw tanden geen verpakkingen en/of flessen los.
Het gebeurt niet vaak dat een facing losraakt. Probeer de facing te bewaren en raak niet in paniek. Gebruik in ieder geval geen lijm om de facing zelf weer aan de tand te bevestigen. Neem zo snel mogelijk contact op met de tandarts. Als de facing eraf is, kan uw tand gevoelig zijn voor koude en warme vloeistoffen en voedingsmiddelen.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk