Facings Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Herstel, recreëren en herontwerp  van uw glimlach-met tandheelkundige veneers / facings. Tandheelkundige facings zijn zeer dunne, op maat gemaakte, tand-vormige stukjes van porselein die zijn geplaatst aan de voorzijde van de tand om een natuurlijke, mooie glimlach te maken.

Afgestoken, gebarsten en verkleurde tanden kunnen het zelfvertrouwen beïnvloeden. Tandheelkundige facings bij Esteworld Tandarts Kliniek Turkije kunnen de vorm, de kleur en de positie van uw tanden veranderen waardoor uw mooie glimlach weer terug komt.

Wat maakt Esteworld Tandarts Kliniek Turkije de beste keuze voor tandheelkundige facings?

Vergelijkbaar met hoe een kroon behandeling wordt uitgevoerd bij Esteworld Tandarts Kliniek Turkije, kunnen tandheelkundige facings ook worden uitgevoerd in 1 bezoek. Esteworld is er trots op als een van de weinige tandheelkundige klinieken in Turkije gebruik te maken van de CEREC technologie.

Het CEREC tandheelkundige apparaat elimineert de noodzaak om terug te komen voor een tweede afspraak. Met CEREC kunnen in een enkele bezoek de facings worden aangemeten en geplaatst. Dit betekent minder injecties, minder boren en minder tijd.

Goede kandidaten voor facings

De overgrote meerderheid van de mensen zijn goede kandidaten voor een tandheelkundige facing; Er zijn echter een aantal situaties waarin tandheelkundige facings geen goede optie is. Onze tandartsen zullen zorgvuldig beoordelen of de “mond “gezondheid voldoende is voor het plaatsen van facings.

In veel gevallen kunnen tandheelkundige facings worden gebruikt om het volgende te corrigeren:

  • • Vlekken
  • • Afgebroken tanden
  • • Gaten of scheuren
  • • Verkleuring

Tandheelkundige facings volgens de CEREC methode

Eén van onze tandheelkundige specialisten van Esteworld Tandarts Kliniek Turkije zal een optische afdruk van uw tanden maken met een speciale camera. Dit beeld wordt vervolgens omgezet in een 3D-geautomatiseerd prototype van uw tand, die verv0lgens word gebruikt als leidraad voor het modelleren en ontwerpen van uw nieuwe tandheelkundige facings.

Zodra u tevreden bent met de nieuw ontworpen tanden, worden de gegevens overgebracht naar onze in-house freesmachine, die uw nieuwe tand fabriceert van een hoogwaardig keramische blok.

Het proces van het malen kan  15 tot 30 minuten duren. De keramische blokken bestaan in een brede waaier van kleuren en tinten zodat de juiste kleur gekozen kan worden. Zodra het fineer is gefreesd, kan de tandarts de facings eventueel nog bewerken om ze bij uw overige tanden te laten passen.

Hierna worden de facings geplaatst op de voorbereide tanden.

Veel gestelde vragen

Hoe lang moet ik verblijven in Turkije voor een tandheelkundige facings behandeling?

Dankzij onze innovatieve CEREC tandheelkundige technologie, zijn wij in staat om uw tandheelkundige facings binnen 1 dag te plaatsen, afhankelijk van uw unieke tandheelkundige toestand. Voor 6/12 facings, moet u dus maar 2 dagen verblijven in Turkije.

Is een tandheelkundige facings behandeling pijnlijk?

Doordat er gebruik wordt gemaakt van de CEREC methode is er aanzienlijk minder ongemak en belasting van de patiënt. Deze technologie maakt het ook mogelijk om op een scherm de toekomstige resultaten te bekijken  waardoor de patient zich al snel op zijn gemak voelt.

Wat zijn de kosten voor Facings Turkije?

De kwaliteit van de behandelingen bij Esteworld staat zeer hoog aangescheven. We werken niet voor niks met de Cerec 3d methode. De methode die gezien wordt als het beste van het moment. Toch zijn de kosten voor facings in Turkije vaak een heel stuk goedkoper dan in Nederland of Belgie. Dit komt vooral door de loon en materiaal kosten.

 

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk