Tand implantaten Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mis nooit een lach

Wanneer was de laatste keer dat je genoot van een stevige beet in een appel zonder je zorgen te maken? Tanden kunnen om vele redenen verloren gaan, zoals tandbederf, trauma en ongelukken. Het missen van een tand of twee betekent echter niet dat je je glimlach mist.

Tandimplantaten Turkije kan een sterke basis bieden voor het vervangen van tanden die er uitzien, aanvoelen en functioneren als natuurlijke tanden.

Behandeling met tandheelkundige implantaten aangeboden door Esteworld Tandarts Turkije geeft de persoon met ontbrekende tanden de mogelijkheid om vrijwel alles te eten en om weer met vertrouwen te glimlachen.

Tandartsen van Esteworld tandarts Turkije kunnen u helpen om uw manier van leven met tandheelkundige implantaten te veranderen, zodat u het comfort en het zelfvertrouwen herontdekt om te eten, spreken, lachen en ten volle van het leven te genieten.

Wat maakt Esteworld Tandarts Turkije de beste keuze voor tandheelkundige implantaten

We combineren de nieuwste cosmetische procedures, innovatieve hulpmiddelen en een hightech tandtechnisch laboratorium om de glimlach te creëren die u verdient. Esteworld Dental Clinic Turkije is adequaat uitgerust met moderne implantaattechnologie die tandheelkundige implantaten beter helpt integreren met het omliggende bot, wat zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid op de lange termijn.

Bij conventionele behandelingsmethoden worden tandheelkundige implantaten geplaatst met behulp van een tweestapsbehandeling. De tandimplantaten worden meestal door een mondspecialist geplaatst en vervolgens afgedekt en gedurende maximaal zes maanden overgelaten om het bot rond het implantaat te laten groeien voor stabiliteit. In sommige gevallen kan het proces zelfs langer duren als bottransplantatie nodig is voordat het implantaat wordt geplaatst.

Gelukkig hoeft u niet zo lang te wachten om uw tandheelkundige implantaten te ontvangen, waardoor het ongemak van ontbrekende tanden wordt geminimaliseerd. Onze tandartsen gebruiken twee van de meest geavanceerde diagnostische tandtechnieken: panoramische röntgenstralen en 3D volumetrische tomografie.

Panoramische röntgenfoto's kunnen meer perspectief bieden op het type en de grootte van het implantaat dat moet worden gebruikt en hoe het implantaat moet worden geplaatst voor maximaal botcontact en stabiliteit. 3D Volumetric Tomography is een inventieve tandtechnologie, die de meest precieze behandelplanning op het gebied van tandheelkundige implantologie mogelijk maakt.

3D-volumetrisch beeldvormingssysteem is intuïtief ontworpen om een ​​volledig perspectief te bieden van alle orale en maxillofaciale structuren, wat zorgt voor een meer accurate implantatieplanning en meer voorspelbare behandelresultaten.

Goede kandidaten voor tandheelkundige implantaten

Als u op zoek bent naar een tandheelkundige behandeling om ontbrekende tanden te corrigeren, kan tandheelkundige implantatie een haalbare optie voor u zijn. De meeste mensen komen in aanmerking voor tandheelkundige implantaten in Turkije.

Een goede kandidaat moet het volgende hebben:

  •  Gezond tandvlees
  •  Sterke botstructuur
  •  Genoeg bot dichtheid
  •  Mensen met 1 of meer missende tanden
  •  Gezond mondweefsel

Tandheelkundige implantaten Procedure

Tanddeskundigen bij Esteworld Dental Clinic Turkey voeren de procedure uit door de tandheelkundige implantaten operatief in het kaakbot te plaatsen, waar ze dienen als de basis voor ontbrekende tanden.

Het titanium dat in implantaten wordt gebruikt, is ontworpen om te smelten met het kaakbot. Dit voorkomt dat implantaten uitglijden of dat er schade aan de botten ontstaat zoals bij kunstgebitten. Tijdens uw tandheelkundige implantatieprocedure plaatst uw tandarts een dunne, titanium staaf onder het tandvlees in het gebied van de ontbrekende tand.

Deze staaf zal direct aan de kaak verankeren, waar hij zichzelf tot op het bot zal versmelten en zal fungeren als een solide basis voor de komende paar weken. De tandarts kan een tijdelijke kroon over de staaf plaatsen totdat de fusie voltooid is. Zodra de fusie van het anker tot het bot is voltooid, is het implantaat nu een permanent deel van uw mond en is het klaar voor een permanente kroon.

Uw tandarts zal de kroon op maat laten maken en op kleur afstemmen om harmonieus te passen in de omringende tanden. Zodra de kroon is geplaatst; het zal een aanvullend uiterlijk aan het implantaat geven, het ziet er natuurlijker uit en voelt aan als een originele tand.

Veel Gestelde Vragen

Is de procedure voor tandheelkundige implantaten pijnlijk?

De meeste mensen die een behandeling met een tandheelkundige implantaat hebben ontvangen in Turkije, melden heel weinig ongemak. Lokale anesthesie kan worden toegediend tijdens de procedure voor tandheelkundige implantaten bij Esteworld Dental Clinic Turkey, waardoor de pijn die kan optreden wordt verlicht.

Wat zijn de resultaten van tandheelkundige implantaten in Turkije?

Dentale implantaten gedragen zich in wezen als uw natuurlijke tand. Ze bieden comfort, vertrouwen in functie en uiterlijk. U zult een aanzienlijke verbetering merken in kauwen en spreken. Als gevolg van een verbeterd uiterlijk, functie, comfort en gezondheid, zult u genieten van een hogere zelfrespect en zelfvertrouwen.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven voor tandheelkundige implantaten?

Afhankelijk van het type implantaten, moet u minimaal 3 dagen blijven. Na 3 weken moet u terugkeren naar Turkije voor een tweede bezoek om uw behandeling af te ronden.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Tand implantaten Turkije

Veelgestelde vragen

Een tandimplantaat is geen tand. Het betreft een prothese die tandartsen gebruiken om ontbrekende tanden te vervangen. In wezen is het een titanium bevestiging die in uw kaakbot wordt ingebracht, waarop een kroon, een vaste brug, een gedeeltelijke of volledige prothese wordt bevestigd. Zodra het implantaat in het kaakbot is geïntegreerd wordt een structuur op het implantaat aangesloten. Vervolgens worden de kunstmatige tanden bevestigd.
De ingreep is bedoeld als oplossing om beschadigde of ontbrekende tanden te vervangen. De procedure zelf is niet pijnlijk, omdat de tandarts werkt met plaatselijke anesthesie om uw mond te verdoven. Na de ingreep en zodra de verdoving is uitgewerkt, kunt u milde napijn ervaren.
De meeste tandartsen trekken de vooraf afgesproken tanden en plaatsen tegelijk het implantaat. Dit is de beste tijd om het implantaat te plaatsen. U heeft slechts een enkele chirurgische ingreep nodig.
Een tandimplantaat vervangt een ontbrekende tand. U heeft geen gevoel in het implantaat zelf. Het gevoel dat u ervaart komt vanuit het tandvlees. Een implantaat voelt niet exact hetzelfde aan als natuurlijke tanden. Na enkele weken bent u gewend aan het veranderde gevoel.
Bijna iedereen die een tand, meerdere tanden en kiezen of alle tanden mist, komt in aanmerking voor implantaten. Tijdens een consult met de tandarts bespreekt u uw specifieke behoeften. De tandarts zal vragen naar uw gezondheid, medicijngebruik en onderzoekt uw huidige gebit.
Wanneer uw permanente tanden verloren gaan door tandbederf en/of tandvleesaandoeningen, kan een implantaat deze vervangen. Implantaten gaan dikwijls een leven lang mee. Ze verbeteren uw uiterlijk en zelfvertrouwen. Met tandimplantaten kunt u weer eten wat u lekker vindt en kunt u onbezorgd lachen zonder een hand voor uw mond te hoeven doen. De implantaten zijn gemaakt van titanium, wat tandbederf onmogelijk maakt.
Er bestaat een risico op infecties, ontstekingen en pijn. De tandarts bespreekt met u deze en andere bijwerkingen, zodat u weet welke behandelingen mogelijk zijn. Wanneer u onvoldoende kaakbot heeft om de implantaten te plaatsen, kan een bot- en tandvleestransplantatie nodig zijn. Dit kan van invloed zijn op de prijs van de behandeling.
Resultaten variëren per persoon en hangen onder andere af van uw gezondheid en gewoonten. Een gezond iemand met een goede, regelmatige mondhygiëne en een goede gezondheid kan een succespercentage van 90% tot 95% verwachten. Voor een goed resultaat volgt u de nazorg- en verzorgingsinstructies van de tandarts op.
In tegenstelling tot uw natuurlijke tanden en kiezen zijn implantaten niet vatbaar of gevoelig voor problemen als tandbederf. De gezondheid van uw tandvlees is van belang voor het behoud van de implantaten. Verzorg uw gebit goed en bezoek regelmatig uw tandarts voor controle. Zo houdt u uw mond en de implantaten in goede staat. Iedereen is echter anders en het succes van implantaten is afhankelijk van de diagnose, planning, uw medische geschiedenis en andere persoonlijke factoren. In de regel gaan implantaten levenslang mee.
Nee. Bijna alle materialen die gebruikt worden voor het vervangen van natuurlijke tanden, bevatten een soort metaal. Tandimplantaten zijn gemaakt van titanium, een metaal dat sterk, duurzaam en biocompatibel is. Allergieën voor titanium zijn zeldzaam.
Nee, van kunstgebitten worden geen implantaten gemaakt. Implantaten worden in het kaakbot geplaatst en dienen als basis voor kunsttanden. Wel is het mogelijk om implantaten onder uw kunstgebit te plaatsen, waardoor u meer stabiliteit en ondersteuning ervaart. Deze mogelijkheid is er alleen als uw kunstgebit in prima staat is. Overleg met de tandarts het plaatsen van implantaten in combinatie met een kunstgebit.
Nee, implantaten worden aan uw kaakbot bevestigd en zorgen ervoor dat missende tanden vervangen worden.
Ja, mondinfecties of ontstekingen zijn dikwijls het gevolg van een bacterie. Bacteriën hopen zich direct na de ingreep of jaren later op en kunnen op den duur botverlies en implantaat problemen veroorzaken. Het is belangrijk om uw gebit goed te verzorgen en dagelijks minimaal twee keer te poetsen en een keer te flossen. Zo houdt u uw tandvlees in goede conditie.
De eerste 24 tot 48 uur na de ingreep moet u voorzichtig zijn. Eet alleen zacht voedsel om het kwetsbare tandvlees te beschermen. De tandarts bespreekt met u wat u wel of niet mag eten en drinken in de dagen en/of weken na de tandheelkundige ingreep.
Soms ervaren mensen extra vermoeidheid na het plaatsen van implantaten. Dat kan onder andere voorkomen door spanning die met de behandeling gepaard gaat. Het loslaten van stress kan voor extra vermoeidheid zorgen. Daarnaast kan vermoeidheid een bijwerking van de gebruikte verdovingen zijn. Bovendien bestrijdt uw lichaam de bacteriën die tijdens de ingreep in de bloedbaan terecht zijn gekomen. De vermoeidheid houdt doorgaans enkele dagen aan en gaat vanzelf over.
Het mislukken van tandimplantaten gaat samen met het onvoldoende verankeren van het implantaat met het kaakbot. Verschillende factoren dragen hieraan bij: onvoldoende botdichtheid, onjuiste plaatsing, overbelasting, plotseling impact en/of schade aan de omliggende weefsels.
Iedereen ervaart pijn anders. Tandheelkundige procedures zijn geïndividualiseerd. Mensen voelen zich over het algemeen minder ongemakkelijk bij het plaatsen van implantaten dan bij het trekken van tanden en/of kiezen.
Tandimplantaten zijn zo ontworpen dat het eindresultaat er net zo uit ziet als natuurlijke tanden. In vergelijking met andere opties voor het vervangen of opvullen van ontbrekende tanden zijn implantaten de betere keuze.
Nee, het implantaat en de kunsttand zijn gemaakt van niet natuurlijke materialen. Toch is een goede mondhygiëne belangrijk, omdat uw tandvlees wel gevoelig is voor het ophopen van bacteriën.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk