Tand implantaten Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mis nooit een lach

Wanneer was de laatste keer dat je genoot van een stevige beet in een appel zonder je zorgen te maken? Tanden kunnen om vele redenen verloren gaan, zoals tandbederf, trauma en ongelukken. Het missen van een tand of twee betekent echter niet dat je je glimlach mist.

Tandimplantaten Turkije kan een sterke basis bieden voor het vervangen van tanden die er uitzien, aanvoelen en functioneren als natuurlijke tanden.

Behandeling met tandheelkundige implantaten aangeboden door Esteworld Tandarts Turkije geeft de persoon met ontbrekende tanden de mogelijkheid om vrijwel alles te eten en om weer met vertrouwen te glimlachen.

Tandartsen van Esteworld tandarts Turkije kunnen u helpen om uw manier van leven met tandheelkundige implantaten te veranderen, zodat u het comfort en het zelfvertrouwen herontdekt om te eten, spreken, lachen en ten volle van het leven te genieten.

Wat maakt Esteworld Tandarts Turkije de beste keuze voor tandheelkundige implantaten

We combineren de nieuwste cosmetische procedures, innovatieve hulpmiddelen en een hightech tandtechnisch laboratorium om de glimlach te creëren die u verdient. Esteworld Dental Clinic Turkije is adequaat uitgerust met moderne implantaattechnologie die tandheelkundige implantaten beter helpt integreren met het omliggende bot, wat zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid op de lange termijn.

Bij conventionele behandelingsmethoden worden tandheelkundige implantaten geplaatst met behulp van een tweestapsbehandeling. De tandimplantaten worden meestal door een mondspecialist geplaatst en vervolgens afgedekt en gedurende maximaal zes maanden overgelaten om het bot rond het implantaat te laten groeien voor stabiliteit. In sommige gevallen kan het proces zelfs langer duren als bottransplantatie nodig is voordat het implantaat wordt geplaatst.

Gelukkig hoeft u niet zo lang te wachten om uw tandheelkundige implantaten te ontvangen, waardoor het ongemak van ontbrekende tanden wordt geminimaliseerd. Onze tandartsen gebruiken twee van de meest geavanceerde diagnostische tandtechnieken: panoramische röntgenstralen en 3D volumetrische tomografie.

Panoramische röntgenfoto's kunnen meer perspectief bieden op het type en de grootte van het implantaat dat moet worden gebruikt en hoe het implantaat moet worden geplaatst voor maximaal botcontact en stabiliteit. 3D Volumetric Tomography is een inventieve tandtechnologie, die de meest precieze behandelplanning op het gebied van tandheelkundige implantologie mogelijk maakt.

3D-volumetrisch beeldvormingssysteem is intuïtief ontworpen om een ​​volledig perspectief te bieden van alle orale en maxillofaciale structuren, wat zorgt voor een meer accurate implantatieplanning en meer voorspelbare behandelresultaten.

Goede kandidaten voor tandheelkundige implantaten

Als u op zoek bent naar een tandheelkundige behandeling om ontbrekende tanden te corrigeren, kan tandheelkundige implantatie een haalbare optie voor u zijn. De meeste mensen komen in aanmerking voor tandheelkundige implantaten in Turkije.

Een goede kandidaat moet het volgende hebben:

  •  Gezond tandvlees
  •  Sterke botstructuur
  •  Genoeg bot dichtheid
  •  Mensen met 1 of meer missende tanden
  •  Gezond mondweefsel

Tandheelkundige implantaten Procedure

Tanddeskundigen bij Esteworld Dental Clinic Turkey voeren de procedure uit door de tandheelkundige implantaten operatief in het kaakbot te plaatsen, waar ze dienen als de basis voor ontbrekende tanden.

Het titanium dat in implantaten wordt gebruikt, is ontworpen om te smelten met het kaakbot. Dit voorkomt dat implantaten uitglijden of dat er schade aan de botten ontstaat zoals bij kunstgebitten. Tijdens uw tandheelkundige implantatieprocedure plaatst uw tandarts een dunne, titanium staaf onder het tandvlees in het gebied van de ontbrekende tand.

Deze staaf zal direct aan de kaak verankeren, waar hij zichzelf tot op het bot zal versmelten en zal fungeren als een solide basis voor de komende paar weken. De tandarts kan een tijdelijke kroon over de staaf plaatsen totdat de fusie voltooid is. Zodra de fusie van het anker tot het bot is voltooid, is het implantaat nu een permanent deel van uw mond en is het klaar voor een permanente kroon.

Uw tandarts zal de kroon op maat laten maken en op kleur afstemmen om harmonieus te passen in de omringende tanden. Zodra de kroon is geplaatst; het zal een aanvullend uiterlijk aan het implantaat geven, het ziet er natuurlijker uit en voelt aan als een originele tand.

Veel Gestelde Vragen

Is de procedure voor tandheelkundige implantaten pijnlijk?

De meeste mensen die een behandeling met een tandheelkundige implantaat hebben ontvangen in Turkije, melden heel weinig ongemak. Lokale anesthesie kan worden toegediend tijdens de procedure voor tandheelkundige implantaten bij Esteworld Dental Clinic Turkey, waardoor de pijn die kan optreden wordt verlicht.

Wat zijn de resultaten van tandheelkundige implantaten in Turkije?

Dentale implantaten gedragen zich in wezen als uw natuurlijke tand. Ze bieden comfort, vertrouwen in functie en uiterlijk. U zult een aanzienlijke verbetering merken in kauwen en spreken. Als gevolg van een verbeterd uiterlijk, functie, comfort en gezondheid, zult u genieten van een hogere zelfrespect en zelfvertrouwen.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven voor tandheelkundige implantaten?

Afhankelijk van het type implantaten, moet u minimaal 3 dagen blijven. Na 3 weken moet u terugkeren naar Turkije voor een tweede bezoek om uw behandeling af te ronden.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk