Facelift Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Facelift Turkije

Na verloop van tijd kunnen de gevolgen van blootstelling aan zon, stress van het dagelijks leven, veroudering of vermagering invloed hebben op het volume van ons gezicht en de kwaliteit van de huid. Als je ouder wordt veranderd de botstructuur, wordt de huid dunner en slapper i.v.m. vermindering van collageen en elastine. Tekenen van veroudering manifesteren zich in het gezicht d.m.v. diepe plooien, slappe huid en huidoverschot boven en onder de ogen, bij de kaaklijn en hals. Het geeft een vermoeid en vaak ouder uiterlijk dan gewenst.
Een Facelift Turkije bij Esteworld is een absolute aanrader om door een goede specialist uw operatie te laten uitvoeren. Door het verwijderen van overtollige huid en vet én het aantrekken van de onderliggende gezichtsspieren keert u terug naar een jeugdige en frisse uitstraling. Er zijn verschillende opties voor een facelift operatie, van een mini-lift tot een full facelift, uiteraard is dit afhankelijk van uw leeftijd en wensen.
Facelift chirurgie is in Turkije een populaire behandeling voor mannen en vrouwen die graag de tekenen van veroudering in het gezicht willen verminderen.

Waarom is Esteworld de beste keuze voor uw Facelift?

Er goed uitzien en je zelfverzekerder voelen kan met de hulp van de meest ervaren en succesvolle gezicht chirurgen van Turkije die werkzaam zijn bij Esteworld. De plastisch chirurgen bij Esteworld maken het mogelijk om verschillende afwijkingen qua symmetrie en tekenen van veroudering die invloed hebben op het zelfvertrouwen van een persoon te corrigeren. Wij kunnen u helpen bij de keuze welke facelift operatie techniek u het gewenste resultaat zal geven zodat u er weer jeugdig uitziet en uw zelfvertrouwen terug krijgt. De operatie wordt uitsluitend uitgevoerd door gespecialiseerde gelaats-chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in gezicht- en huid structuren en hun functies. Zij zullen in goed overleg met u, met een artistiek oog, vormgeven aan de symmetrie en natuurlijke verfijning van uw gezicht. 

Een resultaat is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een facelift  uitgevoerd door een gespecialiseerde gelaatst-chirurg én uitgevoerd onder narcose bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Vip service voor, tijdens en na uw facelift Turkije

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw operatie bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de operatie.
  Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Onze gespecialiseerde facelift chirurg

Dr. Mert Canli voert bij ons de facelift procedure uit. Hij heeft zijn sporen binnen Europa ruimschoots verdient.  Hiermee verdienen ze hun aanstelling bij Esteworld.

Facelift Turkije procedure

Bij een facelift worden de incisies zo onzichtbaar mogelijk gemaakt, onze artsen zijn in staat om ipv van voor het oor de incisie in het oor te maken waardoor je helemaal geen litteken in het gezicht zal zien. De overige incisies zullen achter het oor komen. Een facelift vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De uitgvoerde facelift bij Esteworld is een Deep Plane facelift, alle lagen worden meegenomen. De ingreep zelf duurt gemiddeld 4-6 uur. U kunt de facelift uitbreiden met een boven en/of onder ooglidcorrectie, een halslift en vetinjecties. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met de chirurg gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat.

Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij of hij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend zal de chirurg foto’s maken en het huidoverschot aftekenen op uw gezicht. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.


Na de operatie wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw ogen open doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Iedere 2 uur worden uw ogen gekoeld om zwelling tegen te gaan. Aansluitend aan uw operatie verblijft u 1 tot 2  nachten in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek. U hoort tijdig wanneer wij u weer ophalen om het verband te verwisselen.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in gelaatscorrecties.

Kosten facelift Turkije

De kwaliteit van een facelift bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. Ook bij hun worden de diepe lagen meegenomen. De kosten voor een facelift bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. U bent in totaal 10 dagen in Istanbul en gaat naar huis als u weer prima toonbaar bent.

Consult of offerte aanvragen voor uw Facelift Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u vooraf of aansluitend zorgvuldig uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 op het gebied van ontwikkelingen en operatiemethodes, zo bent u snel weer op de been. Bij Esteworld draait alles om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

1 maand voor de facelift Turkije

Als u een roker bent dan is het sterk aan te raden dat u stopt met roken een maand voorafgaand aan u facelift chirurgie in Turkije. Vermijdt ook bepaalde anti-inflammatoire geneesmiddelen en Aspirine die een verhoogde bloed druk kunnen veroorzaken.

1 week voor de facelift correctie Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven. De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden

Na de facelift Turkije

Na de facelift verblijft u 1 a 2 nachten in de kliniek. Onze chirurg zal uw gezicht en de incisies meerdere malen onderzoeken en zal zorgen voor de algemene instructies en ondersteunende bandages. Tijdens uw verblijf in onze kliniek wordt u door ons team van zusters en artsen verzorgt totdat u naar het hotel gaat.

1 week na de Facelift Turkije

Vermijdt Aspirine en eventuele anti-inflammatoire geneesmiddelen voor de eerste paar dagen na de facelift chirurgie. U krijgt pijnstilling mee vanuit de kliniek. Roken en blootstelling aan passief roken moet worden vermeden om vertragingen in het genezingsproces te voorkomen. In deze periode verblijft u in het hotel en heeft u tussentijdse controles in onze kliniek..

Na gemiddeld 7 dagen heeft u een eindcontrole in de kliniek met uw behandeld arts, uiteraard weer onder Nederlandse begeleiding.

1 maand na de Facelift Turkije

Het kan enkele weken tot maanden duren voor de zwelling als gevolg van de facelift volledig is verdwenen maar u zult na 2 weekjes alweer prima toonbaar zijn. Incisie littekens zullen vervagen binnen 6 maanden. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de herstelperiode zodat al uw uiterlijke doelen veilig en pijnloos kunnen worden bereikt. Na enkele weken kunt u starten met het smeren van litteken creme.

Garantie op uw facelift Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat.

Algemene risico's van een facelift

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Littekenvorming
 • Kneuzingen
 • Gevoeligheid
 • Gevoelloosheid
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
Informatie
Tevredenheidsgehalte facelift
96%
Aantal uitgevoerde facelifts
20.000+
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Wordt bij Esteworld uitgevoerd door
Prof. Dr. Gursel en Dr. Mert
Hersteltijd facelift
10 dagen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Facelift Turkije / Minilift Turkije FAQ

Veelgestelde vragen

Een facelift is een chirurgische ingreep om zichtbare tekenen van veroudering in uw gezicht en hals te verbergen. Naarmate u ouder wordt, beginnen uw huid en spieren in het gezichtsgebied hun elasticiteit te verliezen. Een facelift verbergt de meest zichtbare tekenen hiervan door het aanspannen van de onderliggende weefsels en spieren. De huid van het gezicht en hals krijgen zo een jongere uitstraling. Overtollig vet wordt verwijderd.
Een facelift kan zowel als alleenstaande ingreep als in combinatie met andere behandelingen plaatsvinden. Geschikte combinatie procedures zijn een boven- en/of onderooglidcorrectie, een wenkbrauwlift, liposuctie en een neuscorrectie. De facelift kan ook uitgebreid worden met een halslift.
Er is geen beste techniek. Het type facelift hangt af van de mate van huidveroudering en de resultaten die u voor ogen heeft. Tijdens een eerste consult wordt de gezondheid van uw huid beoordeeld om het type facelift te bepalen. Er zijn verschillende behandeltechnieken. Denk hierbij aan een minilift, een MACS-lift en/of de combinatie met een halslift.
Facelift chirurgie is uniek en voor elke patiënt op maat geadviseerd. De beste kandidaten voor een facelift hebben een gezicht en halslijn die begint te verzakken, maar waarvan de huid nog voldoende elastisch is.
Een facelift verbetert uw uitstraling van het midden tot het onderste gedeelte van uw gezicht. De wangen en kaaklijn krijgen een jonger uiterlijk. Een halslift daarentegen spant uw nekspieren en huid aan voor een frissere uitstraling. Beiden kunnen in combinatie toegepast worden.
De ingreep wordt onder volledige narcose gedaan. Voorafgaand aan de facelift wordt u onderzocht door de anesthesist en een arts. De anesthesist waakt tijdens de operatie over uw gezondheid.
Bij een traditionele facelift maakt een plastisch chirurg incisies achter en iets voor uw oren. Vandaar uit wordt de huid van uw gezicht opgetild en de onderliggende spieren en weefsels aangespannen. Daarna trekt de arts de huid strak. Overtollige huid en vetweefsels worden verwijderd. De incisies worden vervolgens gehecht. De plastisch chirurg van Esteworld, dr. Safak Aktar maakt incisies in uw oor, waardoor er geen littekens in het gezicht ontstaan.
De operatie duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van de ingreep die u laat toepassen. Het is mogelijk de facelift uit te breiden met zowel een boven- als onderooglidcorrectie, een halslift en/of vetinjecties.
Door de incisies in huidplooien, achter en in het oor te maken, houdt u nauwelijks zichtbare littekens aan de facelift over. Nieuw littekenweefsel heeft ongeveer een jaar nodig om tot rust te komen. Waar een litteken in het begin vlammend rood is, verandert deze kleur tot de kleur van uw huid.
Ja, u verblijft 1 of 2 nachten in een privékamer in de Altunizade kliniek. Na de ingreep worden uw ogen om zwellingen tegen te gaan iedere 2 uur gekoeld. De volgende ochtend vindt een eerste controle plaats en bepaalt de arts of u nog een nacht opgenomen blijft of dat u terug mag naar het hotel om verder te herstellen.
Na de ingreep kunt u tijdelijk een beurs gevoel ervaren. Met name rondom de incisieplaatsen ontstaat wat pijn. De pijn wordt verlicht met de voorgeschreven medicatie en/of pijnstillers. Tijdens uw verblijf in de kliniek komt de verpleging regelmatig bij u kijken en vragen hoe u zich voelt.
Na de facelift kunt u zwellingen, bloeduitstortingen en een beurs gevoel ervaren. De meeste zwellingen nemen na een week fors af. Het twee tot drie weken kan duren, voordat de bloeduitstortingen zijn verdwenen. De eerste week na de facelift worden de aangelegde verbanden regelmatig verschoond, waarbij de wonden direct gecontroleerd worden. Na een week heeft u een eindcontrole bij de plastisch chirurg en krijgt u nazorgtips voor als u weer thuis bent.
Alle lichamelijk inspannende activiteiten moet u minstens 4 tot 6 weken uitstellen. Na 6 weken kunt u weer alle sporten doen, zoals u eerder gewend was. Let op dat u de huid niet onbeschermd blootstelt aan de zon. Gebruik een crème met een hoge SPF factor.
Zoals bij elke andere operatie heeft een facelift een risico op bijwerkingen. Rokers wordt gevraagd om zowel voor als na de ingreep niet te roken om de kans op complicaties te verkleinen. Mogelijke risico’s of bijwerkingen zijn haaruitval, zenuwbeschadiging, nabloedingen, allergische reacties en slechte wondgenezing. De arts neemt de risico’s en complicaties tijdens het consult met u door.
Bij Esteworld kost een facelift € 5.500. Dit bedrag is inclusief een boven- en onderooglidcorrectie. Wilt u tegelijk uw hals laten liften, dan betaalt u € 6.250. U ontvangt een offerte op maat, nadat een arts uw situatie heeft beoordeeld.
In totaal verblijft u 10 dagen in Istanbul. Nadat u uit de kliniek ontslagen bent, wordt u naar het hotel teruggebracht. In de week die volgt houdt u contact met kliniek, zodat uw herstel gevolgd wordt. Als u weer naar huis gaat, zijn de zwellingen en verkleuring fors verminderd en bent u weer toonbaar.
De kosten voor cosmetische facelifts worden niet vergoed. Enkele aanvullende zorgverzekeringen hebben beperkte mogelijkheden.
De ingreep wordt niet bij minderjarigen gedaan. Zolang uw huid voldoende elastisch is en uw gezondheid ook goed is, kan een facelift in Turkije ook op latere leeftijd gedaan worden.
In principe zijn de resultaten blijvend. Een facelift in Istanbul stopt het verouderingsproces helaas niet. Dat betekent dat met het verstrijken van de tijd, de huid en het spierweefsel elasticiteit verliezen.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk