Facelift / Minilift

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Facelift Turkije

Na verloop van tijd kunnen de gevolgen van blootstelling aan zon, stress van het dagelijks leven, veroudering of vermagering invloed hebben op het volume van ons gezicht en de kwaliteit van de huid. Als je ouder wordt veranderd de botstructuur, wordt de huid dunner en slapper i.v.m. vermindering van collageen en elastine. Tekenen van veroudering manifesteren zich in het gezicht d.m.v. diepe plooien, slappe huid en huidoverschot boven en onder de ogen, bij de kaaklijn en hals. Het geeft een vermoeid en vaak ouder uiterlijk dan gewenst.
Een Facelift Turkije bij Esteworld is een absolute aanrader om door een goede specialist uw operatie te laten uitvoeren .Door het verwijderen van overtollige huid en vet én het aantrekken van de onderliggende gezichtsspieren keert u terug naar een jeugdige en frisse uitstraling. Er zijn verschillende opties voor een facelift operatie, van een mini-lift tot een full facelift, uiteraard is dit afhankelijk van uw leeftijd en wensen.
Facelift chirurgie is in Turkije een populaire behandeling voor mannen en vrouwen die graag de tekenen van veroudering in het gezicht willen verminderen.

Waarom is Esteworld de beste keuze voor uw Facelift?

Er goed uitzien en je zelfverzekerder voelen kan met de hulp van de meest ervaren en succesvolle gezicht chirurgen van Turkije die werkzaam zijn bij Esteworld. De plastisch chirurgen bij Esteworld maken het mogelijk om verschillende afwijkingen qua symmetrie en tekenen van veroudering die invloed hebben op het zelfvertrouwen van een persoon te corrigeren. Wij kunnen u helpen bij de keuze welke facelift operatie techniek u het gewenste resultaat zal geven zodat u er weer jeugdig uitziet en uw zelfvertrouwen terug krijgt. De operatie wordt uitsluitend uitgevoerd door gespecialiseerde gelaats-chirurgen die gespecialiseerd hebben in gezicht- en huid structuren en hun functies. Zij zullen in goed overleg met u, met een artistiek oog, vormgeven aan de symmetrie en natuurlijke verfijning van uw gezicht. 

Een resultaat is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een facelift  uitgevoerd door een gespecialiseerde gelaatst-chirurg én uitgevoerd onder narcose bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Vip service voor, tijdens en na uw facelift Turkije

 

 • U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
 • U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
 • Uw operatie bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
 • Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de operatie.
  Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Verblijf in luxe hotels.
 • Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Onze gespecialiseerde facelift chirurg

Chirurg Dr Safak Aktar is een zeer getalenteerde chirurg die de gelaatscorrecties uitvoert, hij is inmiddels al vele jaren werkzaam bij Esteworld. Dr Safak Aktar is altijd zeer betrokken zijn patiënten. Hij zal uitgebreid de tijd nemen voor het consult en altijd eerlijk zijn over de verwachtingen van de operatie.Er wordt veel aandacht en precisie besteed aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. De wachttijd voor een operatie bedraagt ca.6 weken.

Facelift Turkije procedure

Bij een facelift worden de incisies zo onzichtbaar mogelijk gemaakt, dr Safak Aktar is in staat om ipv van voor het oor de incisie in het oor te maken waardoor je helemaal geen litteken in het gezicht zal zien. De overige incisies zullen achter het oor komen. Een facelift vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 4 uur afhankelijk of het enkel een MACS facelift betreft. U kunt de facelift uitbreiden met een boeven en/of onder ooglidcorrectie, een halslift en vetinjecties. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met de chirurg gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de chirurg foto’s maken en het huidoverschot aftekenen op uw gezicht. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na de operatie wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten te wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Iedere 2 uur worden uw ogen gekoeld om zwelling tegen te gaan. Aansluitend aan uw operatie verblijft u 1 tot 2  nachten in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek. U hoort tijdig wanneer wij u weer ophalen om het verband te verwisselen.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in gelaatscorrecties.

Kosten facelift Turkije

De kwaliteit van een facelift bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. De kosten voor een facelift bij Esteworld zijn een stuk aantrekkelijker. Een facelift kost bij Esteworld 5.500,- euro inclusief een boven én onderooglidcorrectie. Indien de hals ook gelift moet worden dan komt u op een totaalbedrag van 6.250,- euro.
Uiteraard zullen wij een exacte offerte op maat maken nadat wij uw situatie beoordeeld hebben.
Enkel het hotel (150,-) en uw vliegticket (150-200,-) komen hier nog bij. U bent in totaal 10 dagen in Istanbul en gaat naar huis als u weer prima toonbaar bent.

Consult of offerte aanvragen voor uw Facelift Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u vooraf of aansluitend zorgvuldig uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

Esteworld is een groot merk en behoort tot de Internationale top 3 op het gebied van ontwikkelingen en operatiemethodes, zo bent u snel weer op de been. Bij Esteworld draait alles om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken.

1 maand voor de facelift Turkije

Als u een roker bent dan is het sterk aan te raden dat u stopt met roken een maand voorafgaand aan u facelift chirurgie in Turkije. Vermijdt ook bepaalde anti-inflammatoire geneesmiddelen en Aspirine die een verhoogde bloed druk kunnen veroorzaken.

1 week voor de facelift correctie Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven. De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden

Na de facelift Turkije

Na de facelift verblijft u 1 a 2 nachten in de kliniek. Onze chirurg zal het gezicht en de incisies meerdere malen onderzoeken en zal zorgen voor de algemene instructies en ondersteunende bandages. Tijdens uw verblijf in onze kliniek wordt u door ons team van zusters en artsen verzorgt totdat u naar het hotel gaat.

1 week na de Facelift Turkije

Vermijdt Aspirine en eventuele anti-inflammatoire geneesmiddelen voor de eerste paar dagen na de facelift chirurgie. U krijgt pijnstilling mee vanuit de kliniek. Roken en blootstelling aan passief roken moet worden vermeden om vertragingen in het genezingsproces te voorkomen. In deze periode verblijft u in het hotel en heeft u tussentijdse controles in onze kliniek..

Na gemiddeld 7 dagen heeft u een eindcontrole in de kliniek met uw behandeld arts, uiteraard weer onder Nederlandse begeleiding.

1 maand na de Facelift Turkije

Het kan enkele weken tot maanden duren voor de zwelling als gevolg van de facelift volledig is verdwenen maar u zult na 2 weekjes alweer prima toonbaar zijn. Incisie littekens zullen vervagen binnen 6 maanden. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de herstelperiode zodat al uw uiterlijke doelen veilig en pijnloos kunnen worden bereikt. Na enkele weken kunt u starten met het smeren van litteken creme.

Garantie op uw facelift Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat.

Algemene risico's van een facelift

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

 • Bloedingen
 • Huidproblemen, infectie
 • Littekenvorming
 • Kneuzingen
 • Gevoeligheid
 • Gevoelloosheid
 • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
Informatie
Tevredenheidsgehalte facelift
96%
Aantal uitgevoerde facelifts
20.000+
Wordt bij Esteworld uitgevoerd sinds
2003
Wordt bij Esteworld uitgevoerd door
Dr. Safak Aktar internationaal bekende gelaat chirurg
Hersteltijd facelift
10 dagen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk