Afspraak maken? Neem contact met ons op!
In ons vak als influencers en social media is uiterlijk gewoon heel belangrijk. We weken uit naar de tandarts in Turkije bij Esteworld, niet voor de prijs, maar voor de kwaliteit. We hebben allebei onze smile laten aanpassen. Vakwerk is er geleverd! Lees ervaring

Samen met mijn broer op naar de Tandarts in Turkije voor nieuwe kronen, facings en het nodige corrigeer werk.

Ik moet eerlijk bekennen dat door onze levenstyle, slecht eten, slapen en verzoring onze tanden door de jaren heen hier onder te leiden hebben gehad. We stonden hier eigenlij nooit zo bij steil tot dat we opmerkinegn krgeen of nare luchtjes en hoe het er uit zag.

We zitten allebei in de snelle wereld van de social media. Na wat onderzoek bleek dat vrienden van ons uit Duitsland en Frankrijk hun tanden hebben laten doen bij Esteworld, in Turkije.

Turkije zou je dan denken, maar blijkt dat de kwaliteit hier enorm hoog is en de kosten voor de tandarts een stuk lager. Dus op naar Turkije, Istanbul om precies te zijn.

Op het vliegeveld werden we. ik, mijn broer en mijn vriendin opgehaald door een chauffeur van Esteworld. Op naar het hotel, nice hotel, Crowne PLaza. Die avond Istanbul in gegaan en wat gegeten in het mooie, drukke centrum. MIn vriendin mocht niks eten want die ging bij Esteworld onder het mes voor een andere correctie, daar is ze overigens onwijs blij mee, maar dat is een ander verhaal die ze zelf mag vertellen.

De volgende dag, netjes opgehaald weer door de chauffeur, en op naar de kliniek. Een minuur of 10 later kwamen we bij de kliniek, utra modern en groot. De grootste van Europa heb ik me laten vertellen door de Nederlandse begeleider. Wat een luxe, 3 nederlandse begeleiders in een klinek in Turkije. We waren dus niet de enige vanuit ons kikkerlandje die de overrsteek naar Turkije maakten voor de tandarts. 

De tandarts is natuurlijk nooit leuk, maar de tandarts zelf dat moet ook mee zitten. Wat een geweldige kerels! Er waren 2 tandartsen die met ons die dag full time bezig zijn geweest. Enorm proffessioneel, mooie tandarts praktijk, er werd heel netjes gewerkt, we merkten al snel dat het topklasse was en dat stelt je gerust.  Ons gebit werd schoon gemaakt, de tanden werden ingeslepen en behandeld. De middag werd er via de computer een ontwerp gemaakt voor osze nieuw tanden.

3 dagen later waren onze tanden, kronen en facings klaar. Super enthousiast natuurlijk over hoe het ging worden op naar de kliniek. Deze behandling duurde bij ons beide ongeveer 4 uur. En dan was het moment daar, het spiegeltje om naar de resultaat te kijken. WOW, echt kicke, super mooi! Geij min broer op gezocht en we waren zo blij als een kind, haha.

Het resultata van de kronen en facings Turkije kunnen jullie wel zien in de foto's. Esteworld is kwa verzorging, begeleiding, professionaliteit en resultaat echt een dikke aanrader.  Je betaald wat meer dan gemiddeld in Turkije maar je loopt wel  naar buten met de beste kwaliteit tandjes.

  

 

 

 

 

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Tandarts
Behandeling wordt uitgevoerd in
Altunizade kliniek Istanbul
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk