Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Tandarts Dr. Elcin is een zeer bekwame cosmetisch tandarts die zijn leven heeft gewijd aan het verstrekken van milde en effectieve tandheelkundige zorg aan patiënten. Ze gelooft dat een uitstekende mondelinge gezondheid begint met voorlichting en preventie.

Dr. Elcin heeft het zijn missie gemaakt om patiënten te informeren over de manieren waarop men meer controle over hun eigen tandheelkundige gezondheid kan nemen. Dr Mert werd geboren in Aksaray in 1982. Ze is gespecialiseerd in een uitgebreide reeks van esthetische tandheelkunde behandelingen en laser tandheelkundige ingrepen.

Ze is enorm goed thuis in het toepassen van volledige keramische restauraties (Inlay laminaat) en zirconia restauraties. Tussen 2001-2013 werkte ze als prothese specialist bij het vooraanstaande Çamlica Ziekenhuis Orale en Dental Health kliniek. Gewapend met de meest geavanceerde tandheelkundige technologie, gebruikt ze CEREC 3D en CAD-CAM keramische toepassingen in haar tandheelkundige kronen en tandheelkundige veneers behandelingen.

Zij heeft 12 jaar ervaring in het toepassen van CEREC technologie in zijn cosmetische tandheelkundige behandelingen. Hiermee is ze een voorloper in het vak.

Personeel
Jaren ervaring
16 jaar ervaring
Aantal behandelingen
12000+
Werkzaam sinds
2015
Type personeel
Artsen
Specialisaties
facings, Kronen, Implantatelogie
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk