Justin (Kantoor NL/BE)

Consultant plastische Chirurgie

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Beste Lezer,

Wat leuk dat je op deze pagina hebt gedrukt en meer over mij te weten wilt komen.
ik ben werkzaam als consultant op de plastische chirurgie. Als je je over plastische chirurgie wilt laten informeren bij Esteworld, kom je met mij in contact.

Ik ben er van overtuigd dat het uiterlijk kan bepalen in welke mate het innerlijk naar voren komt.
Bij mensen met een specifieke onzekerheid kan hun mooie innerlijk worder verstopt, dat is zo zonde!
Ik vind dat iedereen het verdient om de beste versie van zichzelf te zijn. Zowel op het gebied van uiterlijk als op het gebied van innerlijk.

Ik krijg energie van het helpen van mensen, dit kan iets groots zijn maar soms ook gewoon iets heel kleins. Het kunnen wegnemen van mensen hun onzekerheid is iets wat mij ontzettend veel voldoening geeft. Ik weet namelijk hoe deze mensen zich voelen. Als clienten met een glimlach het consult en gebouw verlaten weet ik dat ik me werk goed heb gedaan en geeft dat mij weer extra drijfveer voor de rest van de dag.

Plastische chirurgie is voor mij geen onbekend terrein. In 2021 heb ik zelf een neuscorrectie laten doen. Op de middelbare school begon het al dat ik mijn neus niet mooi vond, ik vond hem te groot en hij stond scheef. In 2021 was het dan eindelijk zover dat ik voldoende had gespaard en kon ik de operatie laten uitvoeren, hier heb ik geen seconde spijt van gehad!

Nadat ik zelf mijn neus heb laten corrigeren ben ik met meerdere vriendinnen mee geweest op hun consults. Zo was ik met een vriendin mee die een borstvergroting heeft laten doen. We hebben meerdere consulten gedaan, er zaten hele goede en hele slechte tussen. Vooral bij de slechte consults dacht ik, dit kan ik beter! Sindsdien ben ik me steeds meer gaan verdiepen in plastische chirurgie, heb ik het verschil opgezocht tussen verschillende klinieken en ook steeds meer interesse gewekt in operaties is het buitenland. Zodoende kwam ik ook Esteworld tegen. Esteworld kwam op mij over als een zeer moderne en professionele kliniek. Tijdens mijn opleiding kwam ik met een medestudent in contact die een neuscorrectie bij Esteworld had gedaan en het resultaat vond ik echt super mooi! Zij vertelde mij dat de begeleiding zo goed was geregeld en ze was zo enthausiast over Esteworld dat ik Esteworld op facebook en Instagram gaan volgen. UIteindelijk kwam ik de vacature van Plastisch consultant tegen, alles in mij riep dat ik hierop moest solliciteren.

Nadat ik een brief had verstuurd kreeg ik de volgende ochtend gelijk een belletje of ik langs wou komen, na een super leuk gesprek gehad te hebben met Hidde en Margo wist ik al dat dit de plek was waar ik wilde werken. Na een paar dagen in spanning te hebben gezeten kreeg ik van Hidde het verlossende telefoontje dat ik het was geworden. Blijer kon je me niet maken!

Na een intesief inwerktraject in zowel Nederland als Turkije ben ik er klaar voor om patienten te helpen, begeleiden en te informeren in en rond om Esteworld. Ik ben wel niet de chirurg maar heb alle kennis en ter plaatse is er nog eerste een uitgebreid consult met de arts zelf, ik ben er om alle informatie te geven.
Ik help je graag met al je vragen en ontvang je graag op ons kantoor voor een gesprek.
Ook telefonisch ben ik altijd bereikbaar voor vragen!

Stuur me gerust een watsappje op (0031) 06-15156749 en wie weet kan ik jou wel heel blij maken!

Groetjes Justin

 

 

Personeel
Jaren ervaring
4 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2021
Type personeel
Medewerkers Kantoor NL/BE
Specialisaties
Zorgzaam, Punctueel, afspraak gericht
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk