Rutger (Kantoor NL/BE)

Consultant haartransplantatie

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Hallo iedereen, 

Mijn naam is Rutger, ik ben 31 jaar en nu alweer een tijdje werkzaam als consultant haartransplantatie op de haarafdeling van Esteworld.
Van jongs af aan heb ik altijd al veel affiniteit met haar gehad. Ik vond niet alleen mijn eigen haar heel belangrijk,
ook met andere mensen mijn tips en tricks delen over hoe je haar het best te verzorgen deed ik graag.

Toen ik zelf een jaar of 26 was merkte ik dat mijn haarkwaliteit achteruit ging, mijn voorste haarlijn naar achter schoof
en dat mijn inhammen steeds dieper werden. Voor veel mannen het welbekende probleem.
Ik baalde ervan en besloot actie te ondernemen. Ik kende meerdere mensen die een haartransplantatie hadden ondergaan en kreeg vaak de naam Esteworld te horen. Ik hoorde dat de consults erg informatief waren en dat er een realistisch beeld werd gegeven van de de situatie, wat de oorzaken zijn van haarverlies en wat we kunnen doen om dit op te lossen. Ik besloot zelf op consult te gaan en kon snel terecht bij onze consultante Margo op het kantoor van Esteworld NL/BE. Ik werd zeer goed geïnformeerd, er was een goede klik en ik had er meteen een erg goed gevoel bij, en dus besloten mijn haartransplantatie in Turkije te laten uitvoeren bij Esteworld.

Uiteindelijk zo enthousiast geworden door de manier van contact, deskundigheid, begeleiding en natuurlijk het resultaat van mijn haartransplantatie, dat ik aangaf hier mijzelf ook wel zie werken om mensen te kunnen informeren en adviseren rondom een haartransplantatie.
Nu draag ik met trots de titel haarspecialist, en kijk ik graag met u naar de mogelijkheden voor een haar, baard of wenkbrauw transplantatie.
 
Mijn ideologie: Op naar een wereld waarin alle mannen tevreden kunnen zijn over hun haardos!

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen op ons gezellige kantoor in IJsselstein, waar u altijd met een lach ontvangen wordt en de koffie klaarstaat.

Personeel
Jaren ervaring
4 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2020
Type personeel
Medewerkers Kantoor NL/BE
Specialisaties
Haartransplantatie en Xl hair
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk