@Annebelvisscher influencer Neuscorrectie Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Annebel bekend als influencer en deelname aan tv programma zoals Temptation Island en echte meisjes in de Jungle koos voor Esteworld om haar neuscorrectie te laten doen. Ze kwam samen met haar vriend Rene Spoelstra naar Turkije, naar de internationale kliniek van Esteworld. Lees ervaring

Op de instagram van @EsteworldNL en @annebelvisscher is een hoogtepunt aangemaakt over de behandeling. Veel leuke content over hoe alles verloopt is daar te zien. Uiteraard deelt Annebel op haar insta veel mooie foto's waarop het resultaat van haar neuscorectie te zien is. 

Hallo allemaal,

Ik ben Annebel Visscher, weliicht kennen jullie mij van TV of social media. Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn neuscorrectie bij Esteworld in Turkije. Ik ben bij Esteworld terecht gekomen via bekende influencers en ik moet zeggen, ik ben ontzettend blij dat ik hun aanbeveling heb opgevolgd!

Voordat ik naar Turkije reisde, was ik een beetje zenuwachtig. Ik had nog nooit eerder een neuscorrectie ondergaan en ik was een beetje bang voor de pijn. Maar vanaf het moment dat ik aankwam bij Esteworld, voelde ik me meteen op mijn gemak. De kliniek was modern en schoon, en het personeel was erg vriendelijk en professioneel. Mijn hele verblijf was er Nederlandse begeleiding beschikbaar.

Ik werd toegewezen aan een zeer ervaren chirurg die mijn wensen begreep en met mij samenwerkte om het gewenste resultaat te bereiken. Hij heeft de hele procedure uitgelegd en me op mijn gemak gesteld. De neuscorrectie zelf verliep snel en zonder problemen.

Na de behandeling bracht ik enige tijd door in de kliniek om te herstellen. Het personeel was erg lief en zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde. Ik had natuurlijk wat pijn en ongemak, maar dat was te verwachten. Gelukkig verdween de pijn al snel en kon ik al snel weer aan de slag.

Nu is het resultaat daar en ik ben absoluut blij met mijn nieuwe neus. Het is precies wat ik wilde, en het ziet er geweldig uit. Ik krijg veel complimenten en ik voel me veel zelfverzekerder. Ik kan Esteworld zeker aanbevelen voor iedereen die overweegt om een ​​neuscorrectie te ondergaan. Hun faciliteiten zijn top, hun chirurgen zijn zeer bekwaam en het personeel is vriendelijk en professioneel.

Dus, als je overweegt om een ​​neuscorrectie te laten doen, raad ik je aan om contact op te nemen met Esteworld. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan en ik weet zeker dat jij dat ook zult zijn!

Hier onder kan je de ervarings film bekijken die is opgenomen door het media team van Esteworld tijdens de neuscorrectie in Instanbul.

 

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen, Bekende personen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Bekend van
Influencer, TV, Tempation Island, Echte meisjes in de Jungle
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld neuscorrectie Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk