2 zusjes neuscorrectie bij Esteworld

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
2 zusjes samen naar Turkije voor hun neuscorrectie. Ze hadden tegen elkaar gezegd dit altijd al een keer te willen doen maar nog niet de juiste partij hadden gevonden, Nadat ze in contact kwamen met Esteworld zijn ze er voor gegaan! Lees ervaring

 

Verslag neuscorrectie ervaring Alexia

Mijn neuscorrectie ervaring in het geheel bij Esteworld is als ik het in een woord moet omschrijven top!    Mijn zus en ik wilden al ons hele leven een neuscorrectie laten uitvoeren en nu was het voor ons een goed moment om het eindelijk te laten doen! Ik ben gaan zoeken op google en kwam al snel bij Esteworld terecht. 

Ik kreeg contact met Justin die ons alles goed uitlegde wat wij konden verwachten en dat voelde gelijk heel goed en vertrouwd. Ik dacht toen meteen hier wil ik mijn neuscorrectie doen!     

En al heel snel was binnen een week alles geregeld overal werden we mee geholpen door Justin, vliegtickets,transport van vliegveld naar hotel en het hotel waar we zouden verblijven na de operatie . Alles was in de puntjes geregeld we werden opgehaald vanaf het vliegveld en naar ons hotel gebracht. De volgende dag werden we netjes opgehaald en naar de clinic gebracht. Ook daar werd alles onwijs goed uitgelegd door Justin.

De arts heeft voor de neuscorrectie gekeken wat hij voor mij kan betekenen en is heel eerlijk en goed in zijn werk, echt complimenten. Ook wat heel fijn was dat we na de neuscorrectie nog 1 nacht in de kliniek verbleven, we werden goed verzorgd door de zusters. En ook in het hotel was de nazorg echt heel goed! Hier stonden ze altijd voor ons klaar. Ik ben onwijs blij met het resultaat van mijn neuscorrectie Turkije en raadt het iedereen aan die ook een neuscorectie in Turkije overweegt te doen.


Verslag neuscorrectie ervaring Jennifer

Waarom Esteworld ?

Graag wilde ik samen met mijn zus in Turkije een neuscorrectie uitvoeren, omdat het daar veel gebruikelijker is om een neuscorrectie uit te voeren dan in Nederland. Daardoor waren we ervan overtuigd dat het resultaat ook beter zou zijn als we het daar zouden laten doen. We gingen op zoek naar een goede kliniek. Na veel Googelen en online research is de keuze op Esteworld gevallen.

Transfer en Hotel

De gehele reis is geregeld: van transfer, het hotel en de neuscorrectie zelf. Online waren veel positieve reviews te lezen en gaven de fimpjes met ervaringen een goede indruk hoe het zou zijn. Daarnaast is het in Turkije een stuk goedkoper dan in Nederland! Transfer & hotel
Toen we een offerte hadden opgevraagd kregen we gelijk diezelfde dag bericht in het Nederlands terug van Justin: onze Nederlandse consultant. Via Whatsapp hebben we alles besproken, van de neuscorrectie zelf tot alles wat erbij komt kijken. Door het snelle antwoord en persoonlijke contact voelde het direct goed. Uiteindelijk hebben mijn zus en ik een vliegticket naar Istanbul geboekt en de datum bevestigd.

15 december 2019 was het dan zover, we gingen naar Turkije. Bij aankomst op het vliegveld werden we door de transfer van Esteworld naar ons hotel ‘Crown Plaza’ gebracht. Een luxe hotel met goede service. De volgende ochtend werden we weer opgehaald om naar de kliniek te gaan. Eindelijk was het zo ver! 

Nederlandse hostess en arts

Nederlandse hostess Gulay die we eindelijk konden ontmoeten, en de arts stonden ons al op te wachten. Bij aankomst bij de kliniek stond ook een cameraploeg klaar. Van onze neuscorrectie ervaring is namelijk een filmpje gemaakt! De ploeg heeft ons tijdens ons verblijf gevolgd. Onze hostess Gulay kwam naar ons toe en zij heeft ons de hele tijd begeleid in de kliniek. Ze bracht ons naar onze privékamer waar we onze operatiekleding aandeden. Daarna hebben we arts ontmoet. Hij bekeek onze neus en wij gaven aan wat wij zouden willen. Zijn advies: ik maak een neus die past bij jouw gezicht. Na een gezondheidsonderzoek was het zover… het ging nu echt gebeuren!

De neuscorrectie en de dagen erna

Van de operatie weet ik niks meer, aangezien deze geheel onder narcose plaatsvindt. Diezelfde dag en nacht verbleven we nog in onze privékamer. Dit was heel fijn, want na de ingreep moest ik echt even bijkomen. De zusters kwamen ons vaak ijs brengen om onze ogen te koelen en er werd regelmatig gecontroleerd of alles goed met ons ging. De volgende dag bracht de transfer ons na het ontbijt weer naar het hotel. De dagen in het hotel hadden we echt nodig om te herstellen. We kregen blauwe ogen en ons gezicht zwol op, iets wat normaal is na een neuscorrectie. Voor vragen konden we Justin elk uur van de dag appen en we kregen binnen een paar minuten antwoord.

Resultaat neuscorrectie

Na vijf dagen gingen we weer naar de kliniek en werd de spalk verwijderd door art die de neuscorrectie had uitgevoert. Ondanks dat onze neus nog erg gezwollen was waren we al heel tevreden met hoe hij er nu al uit zag!! En eindelijk konden we weer ruiken en proeven! Nu 1 maand na de operatie zijn we weer terug in Nederland en is de zwelling meer afgenomen. Over een maand zal een controle in de kliniek in Nederland plaatsvinden. Heel fijn dat nu alles achter de rug is, er toch nog nazorg is. Al met al is mijn ervaring met Esteword top. Gulay bedankt voor de begeleiding! Natuurlijk wil ik de chirurg bedanken voor mijn mooie nieuwe neus. Elke dag ben ik nog verbaast hoe mooi hij nu is.

 

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk