Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Voor een BBL naar Turkije. Neem geen risico en ga naar een bedrijf zoals Esteworld. Al vanaf 2003 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Geen algemeen ziekenhuis maar echt specialisten. Volledig begeleidt in uw eigen taal, voor tijdens en na de behandeling. Esteworld werkt niet met tussen personen. Lees ervaring

BBL ervaring in Turkije

Het is niet dat ik heel ontevreden was met mijn figuur hoor, maar ik wilde het gewoon perfect hebben. Mijn kleine vetlaagje op mijn buik, rug en love handles wilde ik weg hebben. Ik kan sporten wat ik wil maar het gaat gewoon niet weg. Mijn billen heupen hetzelfde, ik heb daar wat overtollig huid en krijg het gewoon niet strak. Wat zijn mijn opties dacht ik?

Ik volgde al een tijdje facebook en instagram groepen gericht op plastische chirurgie en beauty. Regelmatig zag ik hier Turkije voorbij komen als land waar ingrepen zoals BBL, liposuctie, buikwandcorrectie, bilimplantaten goed konden worden uitgevoerd maar tegen een stuk lagere kosten dan in ons eigen landje. De interesse was gewekt.

Ik heb mij vervolgens gestort in een online onderzoek waar de landelijke recherche jaloers op kan zijn. 10tallen aanbieders in Turkije heb ik doorgespit. Ik kwa erachter dat veel aanbod bestond uit lokale ziekenhuizen waar je eigenlijk niet goed weet door wie of waar je nou behandeld werd. Nu is er op het nieuws in Nederland natuurlijk hierover veel te doen geweest. Voor mij was het duidelijk dat ik bij een gespecialiseerde partij wilde uitkomen, waar ik precies zou weten waar en door wie ik behandeld zou worden. Op een gegeven moment zag ik toen ik zocht op neuscorrectie en bbl Turkije Esteworld voorbij komen. Na dieper onderzoek zag ik dat dit zo een gespecialiseerde partij was, eigen klinieken, eigen specialisten en zelf een kantoor in Nederland. De interesse was gewekt!

Via het kantoor in Nederland kwam ik in contact met Ozlem. Ze is 1 van de medewerkers op het kantoor daar, en het mooiste, ze is er ook in Turkije bij!  Met haar kon ik heel goed levellen over wat ik wilde. Ze gaf ook heel eerlijk aan wat er wel of niet kon. Heel fijn contact. Uiteindelijk kwam ik via via een kennis tegen die dus ook een BBL had gedaan bij Esteworld in Turkije, dat zag er top uit. Dit was het laatste zetje wat ik nodig had, ik ga ervoor!

Voor mijn reis had ik al netjes contact met de nazorg en Ozlem, alles werd nog even goed doorgenomen. En daar kwam ik dan aan op Istanbul Airport, de chauffeur stond netje sop afgesproken plek en op naar het hotel. In het hotel verbleef ik 1 nachtje.  Na mijn BBL zal ik namelijk 2 nachten in de kliniek zelf verblijven. Spannend!

De volgende ochtend op naar de kliniek met de chauffeur die weer netje sop tijd was. In de super mooie kliniek werd ik opgewacht door Ozlem zelf en door Semanur. Mijn twee Nederlandse begeleiders de komende dagen. Heel erg fijn.
Samen liepen we naar mijn kamer voor de komende dagen. Mooie luxe kamer, lekker voor mij alleen. Na het inchecken was het tijd om naar de arts te gaan die mijn BLL zou gaan uitvoeren. Dit klikte meteen, heel rustig werd alles besproken en afgetekend, uieraard in het Nederlands via Ozlem en Semanur. Het was zover, alles akkoord en besproken terug naar mijn kamer en wachten op de anesthesist. Op mijn kamer kreeg ik al een soort roesje, ik was al weg voordat ik in de ligt naar de behandelkamer ging,  deze heb ik niet meer gezien. 

En dan wordt je wakker, en is alles gebeurt. Ik was behoorlijk slap van de narcose maar voelde me goed. Er was vet weg gehaald van mijn rug, benen, buik en dit was terug geïnjecteerd in mijn billen. Het verlossende woord, alles goed verlopen. Yes! Nu herstellen. In de kliniek wordt je heel goed verzorgt door het personeel, continue zijn ze bezig het zo aangenaam mogelijk te maken. Het was even door bikkelen maar naarmate de dagen vorderde nam de druk en pijn steeds meer af, he dacht ik elke keer, ik heb er zelf voor gekozen.

Na twee dagen en een nacontrole ging ik terug naar het hotel om daar verder te herstellen. Ik bleef in goed contact met Ozlem en Semanur. Wat een toppers, slapen hun wel? 
Na 10 dagen ging ik terug naar de kliniek voor de laatste controle. Ik zag voor het eerst een glimp van het resultaat, wauw! Alles nog wat gezwollen maar duidelijk te zien wat er gebeurt was, heel erg blij mee, toen al.
Dan zit alles er alweer op en ga je terug naar huis. Nu paar weken verder en oh wat ben ik blij. Mooie volle billen, strakke buik/benen en rug. Nu alles goed in stand houden!

Ja en dan de conclusie. Zal ik het aanraden? Absoluut! Tuurlijk zijn er momenten dat je denkt wat heb ik gedaan, maar het is het waard. Esteworld is een enorm betrouwbare partij, met super leuke enthousiaste,maar vooral professionele mensen. Voor en na de behandeling wordt je erg goed begeleid. Voor een BBL of wat voor soor plastiche chirurgie dan ook zou ik gewoon eens kijken wat ze bij Esteworld kunnen doen. Binnen Turkije, is het voor mij de beste!
 

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
BBL, Liposuctie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2021
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld BBL Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk