Influencer @Fleur.js, Ik voel me echt vrouw met mijn nieuwe borsten!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Influencer Fleur Schipper kwam naar onze kliniek in Turkije om haar borsten te laten vergroten. Ja! waarom niet, bij Esteworld werken alleen internationale top chirurgen en de gehele begeleiding is in het Nederlands. Voor de borstcorrecties is dat Dr. Tugce of Dr. Kivanc. Zo weet u altijd dat een absolute specialist u behandeld. Lees ervaring

Borstvergroting Turkije voor Fleur Schipper @ Esteworld

Ik heb een paar maanden terug online contact gehad met Esteworld.
Het contact is gestart omdat Esteworld onder andere ook bnner’s en influencers helpt die allemaal super zijn met het resultaat.

Vanuit het online contact heb ik een gesprek gehad bij de Esteworld vestiging in Utrecht voor informatie over mijn behandeling, namelijk een borstvergroting. Tijdens dit gesprek heb ik veel informatie gekregen over de behandeling, de artsen, het hotel, mijn translator en ook kon ik mijn overige vragen stellen zodat ik goed was voorbereid als ik naar Turkije vloog.

De resultaten en reviews zagen er goed uit waardoor ik heb besloten om daar mijn borstvergroting bij Esteworld in Turkije te laten doen.

Eind november ben ik alleen naar Istanbul gevlogen waar ik op het vliegveld werd opgehaald door de taxi van Esteworld. Ik ben toen naar mijn hotel gebracht zodat ik daar kon eten en rusten.

De volgende ochtend werd ik opgehaald door de taxi en werd ik gebracht naar de kliniek die 2 minuten van het hotel zat. Daar werden medische testjes gedaan, alles van te voren gecheckt, informatie doorgelezen, consult gehad en kijken naar de mogelijkheden. Van de voren werd mij verteld wat ze gingen doen om geen teleurstelling te voorkomen. Alle slekke rin je eiegn taal door de voordurende aanweizgheid van nederlandse begeleiders.Ik was erg rustig, er werd mij elke keer van te voren verteld wat er zou gebeuren.

De borstvergroting is goed gegaan, en heb super mooie druppelvormige volle borsten gekregen! Ik ben van een kleine cup naar een super volle C gegaan. Na de borstvergroting zelf ging het even goed, en was ik meteen online op mijn Instagram.
Helaas een paar uur later ging het minder. De pijnstillers en medicijnen sloegen niet goed aan waardoor ik veel pijn had en geen slaap. Deze pijn kwam door mijn eigen lichaam (wat ik gewend ben) en niet door de kliniek. Mijn ervaringen kan je ook lezen/zien in mijn hoogtepunt op Instagram @fleur.js

Ik verbleef een nachtje in de kliniek en ben daarna naar het Hotel gegaan. Er is 1x iemand nog naar mijn hotel kamer gekomen ter controle en ik heb een extra controle gehad in de kliniek, en de dag van vertek terug naar Nederland heb ik controle gehad en zijn daar ook mijn borsten/littekens schoon gemaakt.

Ik had voornamelijk last van spierpijn en weinig slaap.
Maar nu een aantal weken verder, heb ik er al meerder photoshoots opzitten, ben ik weer aan het werk en ben ik mega blij.
Mijn borsten zijn zo mooi, ik voel me echt vrouw!!!

Op Fleur haar insta @Fleur.js kunnen jullie ook foto's van het resultaat zien. Hieronder kan de video ervaring in de kliniek met interview worden bekeken.

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat, Bekende personen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
borstvergroting
Bekend van
Influencer, TV, Tempation Island
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld borstvergroting Turkije
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk