Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Als je naar Esteworld komt dan heb je grote kans dat ik je in de kliniek zal begeleiden. Ik zal me even voorstellen.

Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, maar woon al ruim tien jaar in İstanbul. De reden dat ik hier naartoe ben gekomen is om mijn eigen schoonheidskliniek te openen. Na ruim zes jaar hier met veel passie te hebben gewerkt heb ik daar een punt achter gezet. Gelukkig heb ik mijn nieuwe passie gevonden. Esteworld ! 

Esteworld is 15 jaar terug als een van de eerste in Turkije begonnen met haartransplantatie. De eigenaar van het kliniek omschrijf ik altijd als de picasso van haar.  Er zijn veel verschillende klinieken in Turkije maar Esteworld doet dit al ruim 15 jaar met hele goede resultaten en wordt hier gezien als een exclusieve gespecialiseerde haartransplantatie kliniek van het hoogste segment. In Turkije gaat er geen reclame blok voorbij zonder dat Esteworld verschijnt. Praat je hier over haartransplantatie dan noemt met gelijk Esteworld.

De hele dag met mn Nederlandse patienten bezig zijn maakt mijn dag helemaal goed. Lekker nuchter en recht voor zn raap zijn dingen die ik hier af en toe weleens mis. İk doe alle vertalingen en begeleid mijn patienten van a tot z. İk ben van origine turks dus ik snap beiden culturen erg goed en weet hiermee een brug te slaan. Heerlijk om toch mijn patienten een Nederlands veilig gevoel te geven in het buitenland. 

Ik hoop jullie hier allemaal te zien  !

Personeel
Jaren ervaring
8 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2014
Type personeel
Hostes
Specialisaties
Begeleiden van A/Z, klant tevredenheid
Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk