Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Buikwandcorrectie Istanbul

Onderzoekt u de prijzen en resultaten van een buikwandcorrectie in Istanbul? Het krijgen van een plattere buik is een uitdaging. Diëten, sporten, afslankbehandelingen en zelfs liposuctie zijn manieren om toe te passen. Nadat u uw ideale gewicht heeft bereikt, heeft u mogelijk last van overtollige huid. Een chirurgische ingreep is een manier om van de overtollige huid af te komen. Een buikwandcorrectie Istanbul is een cosmetische ingreep om weer in vorm te komen en uw lichaamscontouren te verbeteren.

Cosmetische buikwandcorrectie Istanbul

Istanbul is een belangrijk knooppunt voor medisch en cosmetisch toerisme uit zowel Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. De (inter)nationale klinieken hebben een uitstekende reputatie vanwege het hoge niveau van de zorg en de betaalbare tarieven. De buikwandcorrectie is een ingreep om overtollig huidvet te verwijderen en de buikwand te herstellen. Uw buik ziet er steviger en jonger uit. Het is een invasieve ingreep die onder narcose plaatsvindt. Gedurende 2 nachten wordt u in de moderne Esteworld Altunizade kliniek opgenomen.

Buikwandcorrectie operatie

De ingreep richt zich op het gedeelte van de buik dat tussen uw bovenbuik en uw schaambeen ligt. Na het maken van een horizontale incisie tussen het schaambeen en de navel is het mogelijk de overtollige huid en eventueel vet te verwijderen. De chirurg vormt en reconstrueert de spieren van de buikwand, voordat de incisie wordt gehecht. Wanneer het overtollige vet en/of de huid zich voornamelijk in uw onderbuik concentreren, is een mini-buikwandcorrectie voldoende. In dat geval past een arts liposuctie van uw buik, rug en zijflanken toe. Door het liften van de huid zijn uw lichaamscontouren strakker dan voorheen.

Oudere patiënten

Wanneer u op latere leeftijd een buikwandcorrectie wilt laten doen, kan een cosmetisch arts een volledige buikwandcorrectie voorstellen. Vooral als er laesies op de buikhuid zichtbaar zijn, met daarbij zichtbare striae en een slappe, hangende buikwand als gevolg van overgewicht of een zwangerschap. De arts maakt in dat geval een lange incisie tussen uw beide heupen. De ingreep bevat ook het verplaatsen van de navel, waardoor een extra litteken achterblijft.

Duur buikwandcorrectie

Afhankelijk van de omvang van de geplande en uitgevoerde buikwandcorrectie duurt de operatie tussen de 3 en 4,5 uur. Na de ingreep gaat u terug naar uw privékamer, waar eventueel uw partner op u wacht. De verpleging controleert regelmatig hoe het met u gaat en wanneer u weer wat kunt drinken of eten. Het herstel is relatief lang en intensief. Gemiddeld duurt het 4 tot 6 weken voordat u weer volledig op de been bent. Resultaten zijn zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Het is belangrijk om na een buikwandcorrectie op gewicht te blijven, zodat u uw figuur behoudt.

Verschil buikwandcorrectie en liposuctie

Er zijn verschillende manieren om overtollig vet kwijt te raken en uw contouren te verbeteren. Liposuctie is een bekende en minder ingrijpende techniek, waarbij vet wordt weggezogen. Dit kan zijn om een plattere buik te krijgen, maar ook hardnekkig opgehoopt vet op plaatsen als uw dijen, heupen, bovenbenen, bovenarmen, kuiten en enkels is met liposuctie te verwijderen. In vergelijking met een buikwandcorrectie, verwijdert een arts geen overtollige huid. Liposuctie is dan ook vooral succesvol bij relatief jonge mensen, met een voldoende elastische huid. Herstel na liposuctie verloopt sneller dan bij een operatieve buikwandcorrectie. Net als een buikwandcorrectie is liposuctie geen manier om snel overtollige kilo’s kwijt te raken. De ingreep vindt uitsluitend plaats bij mensen met een gezonde BMI-waarde.

Wel of niet geschikt voor een buikwandcorrectie?

Een buikwandcorrectie is een ingrijpende operatie waar risico’s aan vastzitten. De operatie is een noodzaak bij zowel vrouwen als mannen om weer in vorm te komen en het zelfvertrouwen te verbeteren. Na fors gewichtsverlies, het doormaken van meerdere zwangerschappen, erfelijk of hormonaal overgewicht verslappen de spieren van de buikwand. De huid gaat hangen en is in feite overtollig. Ziet u liposuctie niet zitten? Een buikwandcorrectie is een uitstekende oplossing voor het verbeteren van de contouren. Voordat de ingreep wordt gepland, vindt een intakegesprek plaats. De cosmetisch arts neemt uw gezondheid, medische geschiedenis en medicijngebruik met u door. De arts kijkt naar de overtollige huid en hoe de buikwandcorrectie toegepast kan worden.

Succesvolle buikwandcorrectie ondergaan

Naast uw geschiktheid voor de ingreep is het ook belangrijk om te weten wat de beste tijd is om de operatie te ondergaan. Vrouwen krijgen het advies om niet eerder een buikwandcorrectie te laten doen, voordat een eventuele kinderwens is vervuld. Artsen raden een zwangerschap na het aanspannen van de spieren en het verwijderen van overtollige huid af. Hoewel veel patiënten tussen de 40 en 65 jaar zijn, hebben ze eerst het ideale gewicht bereikt. Dit kan met een aangepast dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Mensen met veel overgewicht of obesitas krijgen het advies om eerst af te vallen. Opvallend is dat de herfst het ‘beste seizoen’ is voor een buikwandcorrectie. Tijdens of kort na de zomer hebben mensen vaak het ideale gewicht en bent u beter voorbereid op de ingreep. Na de operatie heeft het litteken minimaal 8 tot 12 maanden nodig om te genezen.

Voordelen buikwandcorrectie in Turkije

In veel gevallen is de buikwandcorrectie een cosmetische ingreep die niet of alleen maar gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Afhankelijk van het type operatie betaalt u bij Esteworld in Istanbul tussen € 3.700 en € 5.750. Deze tarieven zijn lager dan in Nederland. De Esteworld Altunizade kliniek is gerenommeerd en voorzien met ultramoderne medische infrastructuur. De cosmetisch artsen hebben een uitstekende staat van dienst en bieden kwalitatief hoogwaardige cosmetische operaties aan. Na de buikwandcorrectie krijgt u nazorginstructies die het herstel bevorderen. Wanneer u na thuiskomst vragen heeft, is het altijd mogelijk om de Esteworld kliniek in IJsselstein te benaderen.

Gratis buikwandcorrectie consult

Vergelijkt u liposucties en buikwandcorrecties met elkaar? Wilt u overtollige huid op uw buik laten verwijderen? Een buikwandcorrectie bij Esteworld in Istanbul is een relatief betaalbare cosmetische ingreep die uw contouren verbetert. Online leest u reviews en ziet u buikwandcorrectie voor en na foto’s. Zet de vragen die u heeft op papier en neem deze mee naar het consult. Een afspraak maakt u door telefonisch via 0031 30 227 1761 met ons contact op te nemen.

Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk