Zeer fijn gevoel bij Esteworld, vertrouwd en professioneel

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Een vriendin van mij heeft 8 jaar geleden na zwangerschap ook een borstvergroting in Turkije bij Esteworld laten uitvoeren. Dat resultaat is geweldig, ik wist dat ik dit na mijn zwangerschap ook ging doen. Nu ik toch in Turkije was heb ik gelijk ook een neuscorrectie laten uitvoeren. Lees ervaring

Ervaring van mijn Neuscorrectie en Borsvergroting Turkije

Ik begon met een uitgebreide research nadat ik had besloten een neusoperatie en borstvergroting te ondergaan
Het was iets wat ik altijd al wel wilde maar vond het nooit belangrijk genoeg om er werk van te maken. Zonde, want waarom wachten met iets als je het graag wilt? 

Een goede vriendin deed ongeveer 8 jaar geleden exact dezelfde ingrepen in Turkije bij Esteworld. Dit was haar super goed bevallen. Behalve dat ze het als heel fijn had ervaren, is zij na 8 jaar nog steeds bijzonder tevreden over het resultaat van haar borstvergroting. Geen enkele complicatie, ook niet bij het geven van borstvoeding. Haar ervaring was voor mij doorslaggevend en ik koos ook voor Esteworld in Turkije.

Ik kwam in contact met de contactpersoon van Esteworld en dit contact verliep fijn, soepel en laagdrempelig. Al mijn vragen, op welk moment ook, werden razendsnel beantwoord. 
Eindelijk was het zover! Ik kwam aan in Istanbul waar ik al netjes werd opgewacht door de transfer. Een vriendelijke chauffeur bracht mij naar het hotel. Het hotel was super. De kamer was mooi, ruim en schoon. Ook het hotel zelf was schoon en ruim opgezet. 

De volgende dag gingen we naar de kliniek. Daar stond mijn contactpersoon mij al op te wachten. Ik werd hartelijk ontvangen en naar mijn kamer in de kliniek gebracht. Even later zag ik de arts en kon ik mijn wensen met hem bespreken. Ook hier was de nederlandse contactpersoon bij aanwezig waardoor alles voor iedereen duidelijk werd vertaald. De arts vertelde rustig wat hij voor mij kon betekenen en hoe hij het wilde aanpakken. 

Ik bleef de eerste nacht in het ziekenhuis. Als ik een verpleegster nodig had, kon ik op een van de knopjes drukken. Zij kwamen dan meteen. De volgende dag haalde de chauffeur mij weer op werd ik naar het hotel gebracht. Het hotel heeft mij enorm verrast. Er verbleven veel (Nederlandse) gasten die ook allerlei ingrepen bij Esteworld hadden gedaan waardoor mijn verblijf supergezellig was. Natuurlijk moest ik de eerste dagen echt uitrusten. Het hotelpersoneel was heel behulpzaam als ik bijvoorbeeld om blokjes ijs vroeg tegen de zwelling. Later in de week gingen we gezellig met z’n allen uiteten en de omgeving bekijken.

Na 6 dagen brak de dag van de controle aan. Dit vond ik onwijs spannend! Wat als het niet mooi is? Wat als het tegenvalt? Er gaat van alles door je heen. In de controlekamer stond ik voor de spiegel en wat een mooi resultaat! Natuurlijk was er nog sprake van veel zwellingen, hier was ik ook op voorbereid en daar kon ik doorheen prikken. Blij en gerustgesteld ging ik terug naar het hotel en terug naar Nederland.  

De zwellingen nemen na verloop van tijd steeds meer af en het fantastische resultaat wordt steeds zichtbaarder. Kortom, ik ben bijzonder tevreden over Esteworld en hoe zij je begeleiden gedurende het proces. Zij staan altijd voor je klaar, zijn behulpzaam en zeer professioneel. Twijfel jij over waar je je neus of borsten in Turkije wil laten doen? Ik raad Esteworld aan!
 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie, borstvergroting
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld borstvergroting en neuscorrectie Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk