Margo en Hidde (Kantoor NL/BE)

Consultant/Behandelingen lokaal

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Indien u contact opneemt met Esteworld Plastisch Chirurgie dan kunt u worden doorverwezen naar mij, Margo Sluijs of of mijn partner Hidde. Hidde is vooral bezig met de haartransplantatie tak.

In 2004 opende ik mijn eigen praktijk om dames en heren te begeleiden met afvallen, in combinatie met een Endermologie LPG systeem – ter ondersteuning van huidverbetering- haalde ik enorm veel voldoening uit mijn gemotiveerde enthousiaste klantenkring.

Meer en meer geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van huidverstrakking en huidverjonging raakte ik via mijn huidige partner Hidde Theunissen bekend met de wereld van de plastisch chirurgie “Esteworld”.

Zijn enthousiasme over Esteworld en de vele dankbare klanten die hij inmiddels heeft begeleid maakte mij nieuwsgierig. Plastisch chirurgie is tegenwoordig niet alleen meer weggelegd voor “BN-ers” en de elite maar is heel toegankelijk voor iedereen! Het is ook geen taboe meer om over plastisch chirurgie te praten, een kleine correctie uitvoeren kan zeer veel bijdragen aan een groter zelfvertrouwen.

Uiteraard was ik heel benieuwd naar Esteworld, ook bij mij waren er veel vragen, het reizen naar Turkije, de transfers, de artsen, het verblijf, de taal, de operatiekamers, de nazorg etc. etc.

Eenmaal daar werd alles wat ik had gehoord bevestigd. Bij aankomst in Istanbul staat de chauffeur van Esteworld te wachten in de aankomsthal, je wordt keurig heen-en weer gebracht, alles verloopt zoals beloofd.

De klinieken zijn werkelijk spectaculair, hyper modern en luxe, bij aankomst wordt je opgewacht door een Nederlands of Engelstalige hostess. De artsen zijn enorm vriendelijk en nemen echt de tijd je op je gemak te stellen en de behandeling plus verwachtingen goed uit te leggen. Indien je plastisch chirurgie overweegt is Esteworld absoluut een hele goede keuze.

Mijn werkzaamheden bij Esteworld Nederland bestaan uit het afnemen van consulten, zowel op locatie in IJsselstein als telefonisch, het geven van telefonisch advies, het maken van offertes voor plastisch chirurgie (in samenwerking met de chirurgen van Esteworld), begeleiding na het inplannen van de ingreep en de nazorg na thuiskomst.

Ook heb ik mijn werkzaamheden op locatie inmiddels uitgebreid met de Scarlett S Micro needle, wat een spectaculaire huidverjonging geeft, de Cryolipolise, wat plaatselijk vet bevriest om zo mooiere lichaamscontouren te creëren en ter ondersteuning bij het (sneller) afvallen een eiwit dieet.

Indien u langs wilt komen voor een persoon gesprek of advies dan bent u, op afspraak, van harte welkom op onze locatie in IJsselstein (UTR).

Personeel
Jaren ervaring
8 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2013
Type personeel
Medewerkers Kantoor NL/BE
Specialisaties
Begeleiden van A/Z, klant tevredenheid
Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk