Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld Turkije al 20 jaar aan de top

Esteworld is al sinds 20 jaar toonaangevend op het gebied van plastisch chirurgie in Turkije, kwaliteit staat heel hoog in het vaandel en er wordt uitsluitend volgens de nieuwste operatie methodes gewerkt. Esteworld is hiermee zelfs de grootste en meest geavanceerde kliniek in Europa! Inmiddels zijn er de afgelopen jaren al vele aanbieders in Turkije bijgekomen die vanuit een algemeen zieikenhuis de behandelingen uitvoeren, in Nederland of Belgie kunt u via een tussenpersoon uw behandeling laten inplannen terwijl u helemaal geen idee heeft in welk ziekenhuis u uiteindelijk terecht komt. Wij zijn geen ziekenhuis maar een gespecialiseerde kliniek voor plastisch chirurgie, wij werken volgens de nieuwste technieken en de behandelingen worden uitgevoerd door de beste chirurgen. Esteworld Turkije wordt gezien als de meest moderne en uitgebreide Esthetica groep van Turkije met een zeer hoge status.De Esteworld groep bestaat uit een viertal klinieken. Inmiddels hebben we 1 gespecialiseerde kliniek waar alle plastisch chirurgische behandelingen plaats vinden. Deze moderne Altunizade kliniek (2014 geopend) voldoet aan de strengste internationale hygiene normen en beschikt over de belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerken zoals de ISO9001 en TUV. Wij hebben als enige gespecialiseerde plastisch chirurgische kliniek in Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Inmiddels behoort Esteworld tot de internationale top 20.

Plastisch Chirurgie met VIP service

Een operatie uitgevoerd in Turkije bij Esteworld kenmerkt zich door de hoge kwaliteit, VIP en maatwerk service van begin tot eind. U ontvangt geen standaard behandeling maar een maatwerk behandeling en voorlichting die bij uw situatie past zodat uw verwachtingen realistisch zijn. Alles wordt voor u verzorgd vanaf het moment dat u arriveert tot dat u terug naar huis gaat. Onze eigen chauffeurs voeren de transfers uit. U verblijft in een luxe hotel en ondergaat de behandeling in de beste kliniek van Turkije. De specialisten van Esteworld Benelux begeleiden u niet alleen in het hele voortraject maar ook tijdens en na de behandeling blijft er contact. Tijdens de behandeling in Turkije zelf zijn er Nederlandse Hostessen die u begeleiden zodat alles duidelijk blijft.

Hoog tevredenheidsgehalte en garantie op het resultaat.

Wij bieden garantie op het resultaat. Mocht u niet tevreden zijn over het eindresultaat en is het resultaat niet zoals vooraf met de chirurg is besproken dan heeft u recht op een gratis nabehandeling. Gelukkig komt dit bij minder dan 1% van de mensen die wij behandelen voor. Ervaren artsen en personeel Bij Esteworld Turkije worden de behandelingen uitsluitend uitgevoerd door ervaren en deskundige chirurgen. Onze chirurgen hebben allemaal hun eigen specialisme qua operaties en voeren deze dagelijks bij ons in de kliniek uit. Al het personeel van Esteworld voldoet aan de door verschillende keurmerken gestelde eisen. Maandelijks komen chirurgen vanuit heel Europa naar onze Esteworld University om onderwijs te krijgen in de door ons toegepaste methodes. Ook bij grote Internationale congressen zijn het vaak de specialisten van Esteworld die daar de sprekers zijn vanwege hun hoge status.

Vestiging in Nederland tot uw beschikking

Esteworld heeft inmiddels meer dan 70 vestigingen over de hele wereld waaronder een Benelux vestiging in Nederland waar mensen naar toe kunnen komen voor een vrijblijvend en eerlijk consult, ook na de behandeling kunt u hier terecht voor de nazorg. Op deze vestiging werken 8 mensen fulltime om u van alle informatie voor, tijdens en na de behandeling te voorzien. Wij werken niet met agentschappen en/of bemiddelaars. Vele andere aanbieders doen dit wel, wat onnodig de prijs op drijft en voor problemen kan zorgen bij ongewenste omstandigheden. Bij Esteworld Turkije bent u altijd direct in contact met de organisatie zelf. De nazorg lijn van Esteworld Benelux is 24/7 bereikbaar en u wordt altijd beantwoord.

 

 

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk