Weer 10 jaar jonger

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Lennie is in een korte tijd veel afgevallen waardoor haar huid slap is geworden. Door de slappe huid waren de huidplooien en rimpels goed te zien en leek ze ouder dan dat ze eigenlijk was. Lennie heeft 3 sessies scarlet-s RF nodig gehad voor het gewenste resultaat. Haar gezicht is weer een stuk strakker geworden en past weer bij haar leeftijd, ze wordt nu zelfs jonger geschat. Lees ervaring

Mijn ervaring met Scarlet-S RF bij Esteworld in IJsselstein:

Via een kennis ben ik in aanraking gekomen met Esteworld  voor de Scarlet facelift behandeling en zat al snel aan tafel voor een consult met Margo Sluijs.

Hoe meer zij mij vertelde over de behandeling en het te behalen resultaat hoe enthousiaster ik werd.

In januari 2015 heb ik namelijk een maagverkleining gehad en ben ruim 60 kilo afgevallen, fantastisch natuurlijk maar dit is ook wel heel heftig voor je huid en met name alle huid die slapper wordt en gaat hangen. Ook had ik een hele onrustige en doffe huid en een vermoeide uitstraling.

Vanwege mijn leeftijd en ook zeker qua kosten zag ik een echte facelift niet zitten. Margo vertelde me dat de Scarlet behandeling wellicht een prima optie zou zijn en ik kan dat volledig beamen!

Ik ben echt superblij met het resultaat, mijn huid ziet er echt heel goed, stralend en gezond uit en het hangt en flubbert ook niet meer! Ik kan de Scarlet behandeling dan ook echt aanraden!

De behandelingen waren heel goed te doen, er was een hele fijne ontspannen sfeer in de praktijk en dat maakte alles tot een hele fijne ervaring met een fantastisch resultaat.

Nogmaals super bedankt Margo Sluijs van Esteworld!

Lennie, 41 jaar

Utrecht

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Scarlet-S
Behandeling wordt uitgevoerd in
Vestiging Esteworld Nederland (IJsselstein)
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk