Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Elly kwam naar Esteworld Nederland omdat door huidverslapping ze een steeds meer vermoeide uitstraling kreeg. Na 3 behandeling met de scarlet-s rf heeft ze weer een frisse teint en uitstraling. Elly bedankt voor het mooie cadeau dat we van je hebben gehad als bedankje! Lees ervaring

Ervaring Scarlet-S RF van Elly

Na een zeer drukke periode was mijn gezicht echt vaal met meer rimpels en de huid zag er vermoeid uit.  

Een facelift vond ik te ingrijpend. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Via een dame bij mijn kapsalon kwam ik op Esteworld Nederland waar ze een face lift zonder operatie uitvoeren. Het resultaat van deze dame zag er goed uit en ik besloot de stap te nemen.

De behandeling met de scarlet vond ik voor mijzelf een cadeau…

Toch wel zenuwachtig ging ik naar Esteworld in IJsselstein, want allemaal prikjes met naalden in je gezicht….Stel je voor dat het niet goed gaat …. brrr.

Maar al snel voelde ik mij op mijn gemak in de rustige omgeving. De verdovingscrème deed goed zijn werk. Van de prikjes voelde ik bijna niets.

En het resultaat was gelijk na de behandeling goed te zien . Ik zie nu elke morgen kleur op mijn wangen . De doorbloeding is veel beter, er verdwijnen meer rimpeltjes en mijn huid ziet er jonger,strakker en gezonder uit. 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
55 tot 65 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Scarlet-S
Behandeling wordt uitgevoerd in
Vestiging Esteworld Nederland (IJsselstein)
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk