Ramona, erg goed geregeld en NL begeleiding.

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Neuscorrectie in Turkije? Veel goedkoper dan een neuscorrectie in Nederland en super professioneel allemaal. Alles gewoon in het Nederlands. Ik kan Esteworld aan iedereen aanraden die overweegt om een neuscorrectie in Turkije te laten doen. Lees ervaring

Al jaren zat ik eraan te denken om iets aan mijn neus te veranderen. Laatste tijden steeds vaker ik ging op internet op zoek naar informatie over neuscorrectie. Ik las meerdere verhalen dat ze in Turkijke gespecialiseerder zijn dan hier in Nederland dat komt omdat ze in Turkije meerdere operaties per dag uitvoeren dan in Nederland.

Dus mijn volgende stap was op zoek gaan naar een goede betrouwbare kliniek in Istanbul en waar de recensies ook lovend zijn. Ik stuitte al gauw op Esteworld en online had ik ze benaderd met mijn aanvraag. Ik werd al heel snel terug gebeld door Justin.  Hij is 1 van de consultanten die bij Esteworld in Nederland werkt. Ik vertelde precies wat ik wil en wanneer ik het wil, want het was al in een kort tijdsbestek ivm mijn zomervakantie. Hij ging er meteen achteraan om te zorgen dat ik precies in die periode kon komen. Zo gezegd zo gedaan, mijn afspraak was bevestigd. Alle vragen die ik had, de twijfels, alles was beantwoord en ik had er een goed gevoel bij. Ik ga dit doen dit is wat ik al zolang wil. Nu is het zover.

De dagen vlogen voorbij en vandaag is de dag dat ik vertrek naar Istanbul. Ik ben helemaal enthousiast en heb er onwijs veel zin in
De vliegreis naar Turkije ging goed. Door de douane appte ik de chauffeur van Esteworld dat ik geland was en hij stond me netjes op te wachten.
De chauffeur bracht me naar het Hotel die Esteworld heeft geregeld en ik had een mooie en nette kamer.
Ik kreeg te horen dat ik smorgens vroeg in de lobby werd opgehaald door de chauffeur van Esteworld. Nog even relaxen.

De volgend eochtend was het zo ver de chauffeur bracht me naar de kliniek. wat een schoon en net pand. Daar aangekomen werd ik door de nederlandse hostess begroet en bespraken we alles nog eventjes door. Ik werd naar mijn kamer gebracht en daar moest ik mij omkleden voor de neuscorrectie. Tijdens het wachten was de hostess, Gulay, de hele tijd bij mij gebleven wat erg fijn was, zo kon ik nog alles met haar bespreken en stelde ze mij op me gemak.

Het is zover ik wordt naar de OK gereden dit stukje kan ik me niet meer herinneren. Ik had een roesje gekregen. Ik werd wakker in mijn kamer en de neuscorrectie was al achter de rug. Ik heb niks gevoeld en alles was me 100% mee gevallen. Ik moest 1 nachtje in de kliniek blijven maar er werd super goed voor mij gezorgd, de verpleging zijn echt stuk voor stuk zulke lieve meiden

Na de nacontrole mocht ik weg uit de kliniek. De chauffeur van Esteworld kwam mij weer ophalen en bracht mij naar mijn hotel. Daar verbleef ik nog een aantal dagen. De laatste dag was gelijk de controle dag en mogen mijn hechtingen eruit en het kapje eraf.
Wat een spannend moment is dat!!

Ik ben heel erg tevreden over Esteworld alles is goed geregeld ook als je de taal niet spreekt dan heb je de hostess die Nederlands spreekt en alles voor je vertaald. Ik zou zeker iedereen die overweegt om een neuscorrectie in Turkije te laten doen Esteworld aanraden.
 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk