Corina facelift bij Esteworld

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
De stap naar een facelift is een grote zeker in het buitenland. Esteworld als groot internationaal merk geeft dat vertrouwen. Bekijk hier de ervaring en het eindresultaat van de facelift Turkije van Corina. Lees ervaring

Ervaring Facelift Turkije

Mijn naam is Corina en ik heb mijn facelift ondergaan bij Esteworld in Turkije. 

Toen ik in de spiegel keek zag ik zichtbare rimpeltjes in mijn gezicht en ook mijn wangen begonnen wat volume te verliezen. Ik ben toen op het internet gaan kijken of een facelift wellicht een uitkomst voor mij biedt. Door de vele positieve reviews, ervaringen van klanten, zeer scherpe tarieven, Nederlandse begeleiding kwam ik bij Esteworld uit.

De volgende dag heb ik de stap genomen om Esteworld in IJsselstein maar eens te bellen. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door Renske en heb ik een eerste afspraak voor een kennismakingsgesprek ingepland. Bij aankomst in IJsselstein werd ik vriendelijk ontvangen en kon ik eerst even onder het genot van een bak koffie bijkomen van de autorit. Het consult met Margo, een vlotte nederlandse dame, was enorm verhelderend en zeer informatief.  Ze legde mij de gehele procedure uit, wat ik kon verwachten en of mijn wensen/ verwachtingspatroon realistisch waren. Na het zeer prettige consult ging ik meteen overstag en heb ik besloten mijn facelift te ondergaan bij Esteworld in Istanbul.  

Enkele weken later zat ik al in het vliegtuig onderweg naar Turkije. Na een prettige vlucht van ongeveer 3,5 uur kwam ik aan in Istanbul waar ik werd opgehaald door de chauffeur. Met het Esteworld busje werd ik naar het hotel gebracht waar ik de komende 10 dagen zal verblijven.  

De volgende dag werd ik opgehaald bij het hotel en naar de Esteworld kliniek gebracht waar ik hartelijk werd ontvangen door de Nederlandstalige hostess.  

Na het aanmelden werd ik door de hostess naar de anesthesist gebracht voor een bloedonderzoek, hartfilmpje en een algemene gezondheidscontrole. Na het bezoek aan de anesthesist ging ik samen met de hostess de plastisch chirurgische arts ontmoeten welke de facelift zal gaan uitvoeren. Dr. arts heeft alles nogmaals tot in de puntjes uitgelegd, laatste belangrijke details besproken en heb ik de documenten ondertekend. Na het bezoek aan de anesthesist en de arts werd mij een kamer toegewezen op een speciale plastisch chirurgisch level in de kliniek.  Een mooie ruime kamer met badkamer en een grote kast waar ik mijn spulletjes in kwijt kan.  

Niet veel later kwam de anesthesist binnen om mij klaar te maken voor de operatie. Eenmaal in gereedheid gebracht komt de arts voor het aftekenen van mijn gezicht en is het eindelijk zover! Ik wordt naar de operatiekamer gereden en onder narcose gebracht. Wat ik heb gehoord is dat de ingreep 6 uur heeft geduurd.  

Wat ik nog goed weet toen ik wakker werd uit de narcose is dat ik mezelf bont en blauw voelde. Ik zat ook helemaal rondom in het verband. Ik ben na de ingreep nog 48 uur in de kliniek gebleven zodat de zusters mij goed konden verzorgen. De zusters kwamen koelen en mijn medicatie werd toegediend via het infuus niks was te gek voor hun. Na 48 uur mocht ik weer terug naar het hotel. Ik ben nog een paar keer terug geweest voor extra tussentijdse controles in de kliniek.  

Dag 10! Een enorm spannende dag. Vandaag is de eindcontrole van mijn facelift. Met de eindcontrole werden de hechtingen verwijderd en het verband eraf gehaald. Eindelijk kon ik zien, zonder verband, hoe ik eruit zag. Nu al een ontzettend groot verschil en al heel erg mooi. Natuurlijk zal het de komende maanden verbeteren want er is nog veel zwelling.  

Het is tijd om afscheid te nemen van de vele lieve mensen die ontzettend goed voor mij hebben gezorgd. Het Esteworld busje brengt mij weer terug naar het vliegveld en ga ik mijn herstelperiode tegemoet.  

Het is natuurlijk een best grote stap om de keuze te maken de facelift te ondergaan in Turkije maar hoop door het delen van mijn verhaal de drempel wat lager te hebben gemaakt.  

Esteword is een echte aanrader! 

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Facelift
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk