Verbluffende facelift Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Tilly kwam bij ons met de vraag of we haar een frisse en jongere uitstraling konden geven die meer bij haar innerlijk paste. Ja! dat kunnen wij. Voor een face lift Turkije bent u bij Esteworld op het juiste adres. Onze gespecialiseerde plastisch chirurgen behoren tot de betere van Europe. Lees en zie hier het verbluffende resultaat van Elle haar Facelift bij Esteworld in Turkije. Lees ervaring

Ervaring Facelift Turkije

Goedendag Allemaal die dit lezen, ik ben Tilly en heb recent een facelift Turkije ondergaan bij Esteworld. Enorm veel twijfels vooraf maar O zo blij met dat ik de stap, vooral voor mezelf, genomen hebt. Ik zeg voor mezelf maar iedereen om mij heen geniet van een betere ik, in de zin van dat ik gewoon weer letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel zit.

Nu is bovenstaande het uiteindelijke resultaat en gevoel maar vooraf en tijdens de facelift was dit toch wel even anders. Een facelift is natuurlijk beste een ingrijpende behandeling. Niet alleen de behandeling zelf maar ook het gevoel. Als er iets fout gaat in je gezicht dan loop je daar je hele leven vol mee in de kijker.

Even een paar stapjes terug, waarom nou naar Turkije voor mijn facelift?  Ik liep er al behoorlijk wat jaartjes mee dat hoe ik mij voelde niet paste bij hoe ik er uit zag. Elke keer leg je dit dan weer naast je neer. Het onderbuik gevoel blijft dan toch aanwezig, het komt en het gaat. Ik ben wel eens in Nederland wezen praten hoor, maar nooit de stap durven nemen, het voelde niet helemaal goed.

Op het internet en social media had ik al een paar x Esteworld voorbij zien komen voor gezichtsbehandelingen, een aantal bekende Nederlanders zoals Isa Hoes, Angela Groothuijzen en nog meer waren hier geweest voor een gezichtsbehandeling. Nadat ik het voor de zoveelste keer voor bij zag komen toch de stoute schoenen aan getrokken en contact op genomen. 

Het contact begon eigenlijk met en tegenvaller. Toen ik bij het bedrijf van Esteworld kwam voor mijn gezichtbehandelng werd mij gelijk duildeijk verteld dat mijn verwachtingen reëel moesten zijn. Uiteindelijk besloten om deze toch wel prijzige behandeling dan niet te doen. Margo, de dame die bij Esteworld op kantoor loopt, was zo vriendelijk en oprecht. Niks pushen of willen verkopen. Wel werd tijdens het gesprek gezeg dat Esteworld klinieken in Turkije heeft waar behandelingen worden gedaan, zoals een facelift, wat meer bij mijn situatie paste. 

Het contact en de ontvangen informatie hebben mij uiteindelijk doen beslissen om toch hierover het gesprek aan te gaan. Een vriendein van mij ging direct mee naar het consult, ze had ook interesse in een behandeling.

Tijdens het consult werd enorm goed de tijd genomen om alles uit te leggen en vooral te luisteren naar mijn verhaal. Esteworld overtuigde me op een hele goede manier. Een facelift in Nederland is al een grote stap maar ervoor naar Turkije al helemaal. Hoe meer ik hier over nadacht en hoe meer ik van Esteworld online bekeek, hoe anders ik hier tegen aan ben gaan kijken.  Er zitten ook vele voordelen aan:

  • De behandelprijs voor de facelift was minder dan de helft van de kosten voor een facelift in Nederland.
  • De facelift wordt gedaan door een internationaal bekende chirurg met een enorme staat van dienst.
  • Herstel dagen in de kiniek van Esteworld waar goed voor je wordt gezorgd.
  • Alles in het Nederlands begeleid.

Samen met mijn vriendin besloten om er voor te gaan. Het geeft ook wel rust en zon reis staat in het teken van de behandeling en herstel zonder invloeden die ik thuis toch zal hebben.

Vanaf het moment dat je aankomt tot dat je weer vertrekt wordt alles voor je gedaan en op wat voor manier, wat een lieve mensen. Alles tip top geregeld. Ik denk dat dit niveau van zorg niet bestaat in Nederland, tenminste dat is mijn idee nu ik dit heb meegemaakt en vergelijk met andere ingerepen die ik in Nederland heb moeten ondergaan.

Uiteraard was het allemaal super spannend en de eerste dagen na de facelift Turkije waren geen pretje. Door de goede zorgen wordt deze last wel een stuk beter te dragen. De eerste week is alles bont en blauw. Het hele verlijftwordt je goed in de gaten gehouden, niks is te veel. Ook tijdens de herstel dagen in het hotel is er dagelijks contat en check up.

BIj de laatste controle gaat het verband eraf, enorm spannend moment. Ik moet zeggen dat ik toen al blij was met het resultaat maar de arts gaf aan dat de komende weken de zwelligen meer zouden weg trekken en het uiteindelijke resultaat van de facelift zichtbaar zou worden.

Ik schrijf dit nu een week of 10 na de facelift. Wat ben ik enorm blij en trots op mezelf dat ik deze stap heb genomen. Esteworld heeft een plekje in mijn hart. Nogmaals wil ik iedereen via deze weg bedanken. Het resultat is beter dan ik ooit had dureven dromen. Ik ben een gelukkig mens van binnen en buiten, etzelfde geld overigens voor mijn vriendin die mee was, ook enorm tevreden.

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
55 tot 65 jaar
Type behandeling
Facelift
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk