Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Isa op bezoek bij Esteworld Nederland voor een facelift zonder operatie. Isa was op zoek naar een behandeling die haar zonder een operatie haar terug een jeugdige uitstraling kon geven. Zoals vele andere bekende Nederlanders kwam ze uit bij Esteworld. Lees ervaring

Eerst sceptisch nu haast verslaafd …kan dat?

Sceptisch was ik, de zoveelste anti aging behandeling die van alles beloofd. Via mijn vriendin Patty Zomer kreeg ik de tip over de Scarlet-s RF behandeling een face lift zonder operatie. Op een gegeven moment besloot ik om toch maar te gaan, ik was moe en had flinke wallen onder mijn ogen, ook mijn kaaklijn en kleur hadden wel wat zorg nodig, ik wilde een nieuw gezicht dat was het ; )

Margo deed de intake, ze was eerlijk over de verwachtingen en gaf aan dat 1 behandeling hooguit wat verfrissing ging geven, minimaal een kuur van 3 en zelf een 4de of 5de behandeling zou nodig kunnen zijn. In eerste instantie wat teleurgesteld maar hopende op verbetering startte ik de eerste behandeling. Van een kietelend gevoel in mijn hals tot vervelend prikkende naaldjes in mijn gezicht doorstond ik de eerste behandeling met een rood gezicht als resultaat. Ik dacht nog tja wat verwacht je dan? Een facelift? Onmogelijk toch zonder snijden!

Een maand later heb ik nog getwijfeld om terug te gaan, omdat de vooruitgang na de 1e keer nauwelijks merkbaar was. Maar nu na 2e en 3e keer ben ik helemaal om. Het was van te voren netjes aangegeven dat ik in mijn situatie niet bij de 1e keer al direct resultaat zou zien. Ik heb mijn huid na de volgende sessies hard vooruit zien gaan, het werd strakker, meer en meer rimpels verdwenen, de glow nam toe, Yes!. 4 sessies was voor mij genoeg en ik kom nu vaak langs voor een onderhoud beurtje.

Ik ben verslaafd en zeg doen!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Bekende personen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Scarlet-S
Bekend van
Actrice, Schrijfver, TV persoonlijkheid
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk