BN'er Lydia le Loux bij Estewold

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Haar en make up artist van de sterren kiest ook voor Esteworld. Zie kan naar ons voor een facelift zonder operatie, de Scarlet-s RF behandeling. Esteworld Nederland heeft de unieke Scarlet-S rf vanuit de kliniek in Turkije naar Nederland gehaald. Door middel van een pulse, warmte en mirco needling wordt uw huid strakker en u ziet er jonger uit. Lees ervaring

Mijn naam is Lydia le Loux. Haar en Make-up Artist bij House Of Orange Nederland.

Ik doe mode en beauty-producties voor Magazines als Elle, Harper’s Bazaar etc… Werk met  modellen en personalities als Carice van Houten, Halina Reijn , Bracha van Doesburg etc..Daarnaast doe ik ook commerciële producties.

De laatste tijd kreeg ik steeds meer vragen over huidverbetering, anti – aging.  Men denkt dat ik door mijn bekendheid als visagiste daar alles van af weet.Ben mij daar dus meer in gaan verdiepen zo dat ik mensen ook kan vertellen wat voor soort behandelingen allemaal aangeboden worden en wat het doet.

Zo ben ik ook bij Esteworld terecht gekomen. Ik was onder de indruk van Margo en haar duidelijke uitleg over de Scarlet. Een multi device in een 1 apparaat.Ik kwam voor informatie, niet gedacht dat ik zelf de behandeling zou gaan doen. Ik ben nog al een angsthaas om iets aan mijn gezicht te laten doen.

Botox, Injectables, heb te veel narigheid gezien. Door Margo ben ik overstag ge gaan. Ze is professioneel, heeft duidelijk kennis van zaken, komt betrouwbaar over, no-nonsense. De eerste behandeling was ik best een beetje angstig, nerveus. Het ging allemaal goed en het resultaat was verbluffend.

Ik kreeg veel complimentjes, wat zie je er goed uit. Mijn beste vriendin keek me aan en zei; Je hebt iets gedaan…Nu na mijn derde behandeling is mijn huid voller, oogt gezonder, mijn kaaklijn en nek zijn strakker. Ik ben uiterst tevreden.Ik laat dan ook regelmatig mijn voor en na foto’s aan anderen zien. Men is onder de indruk.Ik kan het velen adviseren. 

Dank Margo en Esteworld.

I’ll be back.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Bekende personen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Scarlet-S
Bekend van
Make up artiest van de sterren, Model
Behandeling wordt uitgevoerd in
Vestiging Esteworld Nederland (IJsselstein)
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk