Afspraak maken? Neem contact met ons op!
De chirurgen van Esteworld in Turkije behoren tot de betere van de Wereld, daar ben ik wel achter gekomen. Wat een super resultaat. De kliniek, begeleiding, verzorging (allemaal in het Nederlands) en service zijn echt van hoge kwaliteit. Binnenkort ga ik terug voor een haartransplantatie. Lees ervaring

Neuscorrectie ervaring in Esteworld.

 Na heel wat googelen ivm rhinoplastie, kwam ik uit bij Esteworld neuscorrectie Turkije. Ik ben op verscheidene forums geweest en mensen bleken heel goede neuscorrectie ervaringen te hebben met Esteworld.
Vervolgens heb ik contact opgenomen met Margo Sluijs, van kantoor estworld Benelux, bij wie ik vriendelijk werd ontvangen op het mooie grote kantoor van Esteworld in Nederland. Zij heeft haar tijd genomen om alles rustig en uitgebreid uit te leggen. Hun professionalisme maakte zeker indruk op mij. Zij behartigen werkelijk alles:
De afspraken bij de neuscorrectie chirurg, het vervoer, het hotel, de nazorg,…
Wat mij zeker ook overtuigde was de uitstraling van de kliniek. Die zag er heel professioneel en piekfijn uit.

Margo heeft tijdens ons overleg enkele foto’s van me genomen en doorgestuurd naar een chirurg die gespecialiseerd is in rhinoplastie.
De volgende dag werden mij de foto’s van het beoogde resultaat doorgestuurd en de chirurg had rekening gehouden met mijn wensen.
Zodus alles zag er goed uit en ik boekte vervolgens een afspraak.

De reis naar Esteworld in Turkije verliep heel vlot. Bij aankomst op de luchthaven werd ik opgewacht door een chauffeur van Esteworld zelf ( Hun wagens en chauffeurs zijn echt piekfijn in orde ). Ik werd naar het hotel gebracht en het uur van mijn afspraak in de kliniek werd diezelfde dag doorgestuurd via whatsapp.
Ik wil ook even vermelden dat ik in het Hilton hotel verbleef. Zéér mooi hotel en uitstekende service. Ik heb vaak Room Service besteld. Om je een idee te geven: Het avondeten werd binnen de 20min op je kamer gebracht en ik betaalde rond de €8 voor een heerlijke avondmaaltijd.

De volgende ochtend stond een chauffeur van Esteworld mooi op tijd op mij te wachten in de lobby van het hotel. Ik werd in de ochtend naar de kliniek gebracht. En zoals gebleken op de foto’s, zag de kliniek er echt wel piekfijn uit. Proper, modern en heel professioneel.  De chirurg bezocht me in de voormiddag op men privékamer en nam even de tijd om me te onderzoeken en te luisteren naar men wensen.

Diezelfde namiddag onderging ik de nesucorrectie. De operatie zelf is heel goed verlopen. De eerste nacht heb ik doorgebracht in de kliniek. Het avondeten in de kliniek was wel niet bijzonder en het koste me 3 verpleegsters om uit te leggen dat ik wat zout wou ☺ ( Het Engels van de verpleegsters is niet denderend ). Gelukkig loopt er ook een Nederlandse hostess.

De volgende ochtend werd ik terug naar het hotel gebracht. De eerste 2 dagen had ik best wat last van de operatie – maar hiervan was ik op voorhand op de hoogte gebracht.

De 6de dag haalde een chauffeur van Esteworld me op aan het hotel en bracht met naar de kliniek ter controle. De chirurg heeft de spalkjes verwijderd – was minder erg dan ik had verwacht – en heeft me de nodige nazorgen toegediend. In de namiddag bracht de chauffeur me naar de luchthaven en we vlogen weer gezellig naar huis ☺.

De hele trip was echt tot in de puntjes verzorgd. Ik heb me geen zorgen moeten maken ivm het hotel, de afspraken, het vervoer,… Ginds werd ik steeds op de hoogte gehouden van de geplande afspraken, ophaalmomenten via whatsapp. Puik werk!

Ook over het resultaat ben ik zeer tevreden! Mijn neus ziet er fantastisch uit! Bekijk zelf maar even de foto’s.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Belgiƫ
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
neuscorrectie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2018
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk