Neuscorrectie Istanbul

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Neuscorrectie Istanbul

Zoekt u informatie over een neuscorrectie in Istanbul? Bent u niet blij met de grootte of vorm van uw neus? Heeft u ademhalingsproblemen door de vorm van uw neus? Een neuscorrectie, ook wel rinoplastiek genoemd, is een veel toegepaste behandeling in Turkije. Een neuscorrectie is een chirurgische ingreep die uw neus een betere vorm geeft. Het doel van de ingreep kan zijn om het uiterlijk van de neus te veranderen, uw ademhaling te verbeteren of beide. Ontevredenheid over de grootte of vorm van de neus geeft minder zelfvertrouwen en veroorzaakt emotionele problemen. Neuscorrecties in Istanbul zijn veilige en succesvolle ingrepen voor mannen en vrouwen die iets aan hun neus willen veranderen of verbeteren.

Geschiktheid neuscorrectie Istanbul

Volwassen mensen van alle leeftijden hebben baat bij een neuscorrectie. De ingreep is ook populair bij tieners, maar wordt doorgaans alleen bij volwassenen toegepast. Uw neus moet namelijk volgroeid zijn. Het is belangrijk om een realistische verwachting van de ingreep te hebben. Een neuscorrectie verbetert en verandert de vorm van uw neus, maar levert niet altijd perfectie op. Het laten corrigeren van de neus geeft u geen andere persoonlijkheid. Een ervaren cosmetisch chirurg legt de verschillende behandeltechnieken uit en geeft aan wat mogelijk is bij het krijgen van een natuurlijk ogende neus, welke past bij uw uitstraling. Voor de ingreep maakt u kennis met de chirurg en anesthesist die uw gezondheid controleren. Resultaten van een neuscorrectie zijn:

  • Verandering van de vorm of puntje van de neus.
  • Het groter, kleiner of smaller maken van de neus.
  • Herstellen van een kromme neus.
  • Corrigeren van cosmetische problemen.
  • Verbeteren van de ademhaling.

Aanpak neuschirurgie

Tijdens het verbeteren of veranderen van de neus, streeft de arts verbetering van de ademhalingsfunctie na of krijgt uw neus een kleiner of smaller uiterlijk. Omdat alle neuzen uniek zijn, is geen neuscorrectie hetzelfde. De ingreep vindt op maat plaats, waarbij de chirurg de mogelijkheid heeft uit twee verschillende benaderingen: open (extern) of gesloten (intern). De arts beoordeelt uw persoonlijke kenmerken en gezichtsuitdrukkingen om de meest geschikte benadering voor de neuscorrectie te bepalen.

Voordelen open neuscorrectie Turkije

Een zogenaamde open neuscorrectie wordt uitgevoerd door het maken van een kleine incisie, vanaf het onderste deel van de neus tussen de neusgaten. De chirurg krijgt zo een breder zicht. Deze techniek heeft de voorkeur bij mensen met een sterke misvorming of mensen met een voorgeschiedenis van eerdere operaties. Het grootste voordeel en een open behandeltechniek is dat de chirurg een breed scala aan gezichtspunten en toepassingsmogelijkheden heeft. Zwellingen en blauwe plekken houden na sommige ingrepen langer aan. Dit is persoonsgebonden.

Voordelen gesloten neuscorrectie

De incisies bevinden zich in de neusgaten. Littekens zijn achteraf daarom niet zichtbaar. Chirurgische ingrepen die op deze manier plaatsvinden hebben weliswaar een lagere kijkhoek, maar zijn vanaf de buitenkant niet zichtbaar. De hersteltijd is korter dan bij de open neuscorrectie methode. Chirurgisch artsen passen gesloten neuscorrecties toe om ademhalingsproblemen als gevolg van bijvoorbeeld asymmetrische neusgaten of neusuitsteeksels te verbeteren.

Herstel na neuscorrectie

De neuscorrectie in Istanbul gebeurt onder volledige narcose en duurt 2 tot 2,5 uur. Na de ingreep gaat u terug naar uw privékamer om bij te komen van de operatie. De verpleging controleert regelmatig hoe het met u gaat en of u iets nodig heeft. Het is gebruikelijk om een nacht in de kliniek door te brengen. De volgende ochtend gaat u na een controle bij de arts terug naar het hotel. Vijf dagen nadat u uit de kliniek bent ontslagen, komt u terug voor de eindcontrole. Aansluitend reist u terug naar huis. De eerste dagen en weken is uw neus gevoelig, gezwollen en zijn blauwe plekken zichtbaar.

Nazorg neuscorrectie

Punten van aandacht na de ingreep zijn beperkt, maar wel noodzakelijk voor een goed herstel:

 Slaap een paar dagen met een extra kussen. Hiermee beschermt u uw neus tegen overbodige trauma’s en zwellingen. • Vermijd het gebruik van bloedverdunnende medicijnen.

Na circa 10 dagen zijn normale, dagelijkse activiteiten weer mogelijk. Zware, intensieve sporten, maar ook lichamelijke arbeid vermijdt u 3 weken.

  • Let op dat de pleister of spalk die uw neus beschermt niet nat wordt.
  • De eerste dagen ontziet u uw hoofd en gezicht, ook tijdens het douchen en wassen.
  • Draag geen bril, totdat de chirurg aangeeft dat dit weer mag.
  • Gezonde voeding en voldoende nachtrust versnellen het herstel.
  • Hardhandig tandenpoetsen kan een naar gevoel in de neus veroorzaken, wees daarom voorzichtig.

Risico’s en bijwerkingen neuscorrectie

Rinoplastiek is een veilige chirurgische operatie. Zolang de ingreep in een geschikte behandelruimte plaatsvindt en de arts ervaren is met het verbeteren of corrigeren van neusproblematiek, is de kans op bijwerkingen klein. Complicaties zoals nabloedingen, allergische reactie op de anesthesie, ontstekingen, ademhalingsmoeilijkheden of een asymmetrisch resultaat doen zich soms voor. Volg voor een vlot herstel en een goed resultaat de richtlijnen voor de nazorg op.

Kosten neuscorrectie in Istanbul

In vergelijking met cosmetische chirurgie in Nederland biedt Esteworld in Istanbul betaalbare tarieven voor onder andere een neuscorrectie. Afhankelijk van de correctie die u laat toepassen, betaalt u een bedrag tussen € 2.750 en € 3.250. De plastisch chirurgen werken met moderne behandelapparatuur en passen de nieuwste technologie en technieken toe. De Altunizade kliniek behoort tot de meest gerenommeerde cosmetische klinieken van Istanbul. Nederlandstalige begeleiding is aanwezig en staat u bij tijdens uw verblijf in Istanbul.

Gratis consult neuscorrectie

Denkt u weleens bij het kijken in de spiegel ‘had ik maar een kleinere neus’? Stoort u zich aan de bult op uw neus of past de vorm van uw neus niet bij uw uitstraling? Neuscorrecties behoren tot de meest veilige cosmetische ingrepen ter wereld. De behandeling duurt zo’n 2 tot 2,5 uur en het herstel verloopt meestal vlot en zonder complicaties. Onze consulenten leggen de neuscorrectie mogelijkheden uit tijdens een gratis consult bij Esteworld in IJsselstein. Niet alleen kunt u neuscorrectie voor en na foto’s bekijken, u heeft ook de mogelijkheid om vragen te stellen die betrekking hebben op uw eigen situatie. Het consult is vrijblijvend. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 0031 30 227 1761. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk